Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koku yok zaten hic bi akintimda koku olmuyo sdce adet olunca bi koku aliyorm o zman sknti yok :) bu arada atesin dusmus sukur degerlendirmissinz insallah bu ay bebisin gelir
İnşallah bu ay topikten güzel haberler alırız ardarda :))
Az da olsa var canım iğne oluyorum geçer inşallah tamamen de bi rahatlarım
inşallah cnm kendine dikkat et

gÖZÜN AYDIN CANIMMMMMM... BEKLEDİĞİNE DEĞDİ. mAŞALLAH. hAYIRLARLA ANNE BABANA MÜJDENİ VERMİŞSİN. BABAN İÇİN NE İYİ OLDU. İNŞALLAH İYİLEŞİR DE TORUNU İLE OYUNLAR OYNAR
evet inşallah toparlar o da biran önce çok sevindiler darısı hepinize olsun inşallah :)

Kizlar bir sey soracagim. 12 haftaligim hemen hemen, oyle aman aman bi kilomda yok sayilir (57 kg) geceleri karnimda sertlesme oluyor.. daha dogrusu karnimin alt bolgesinde, rahimin oldugu kisim diyeyim. Top gibi hissediyorum, bazende tıptıp seyriyor elim karnimda yatinca.. ama yanilma payim oldugunu dusunuyorum. Ben onumuzdeki ay tasinacagim icin azar azar kolilemeye basladim.. haftasonu ne zaman bir is yapsam belim kuyruk sokumum agriyor korka korka is yapiyorum.. off insallah bir sey olmaz minnaga.. hic bisey yapmadigim icin de hamladim hep iki donsem kaslarim hamlamis gibi agriyo

Canim nasil sevindim ya. Babana da moral olmustur ne guzel. Adam zaten hissetmis önceden. Kalp atışını duyunca insan cok farkli oluyor sanki 3 -4 gun havada yürüdüm sanki ucuyordum.

Kasığımda batma gibi sancı şeklinde yoklayan bir ağrı var ya..böyle olan varmı kızlar?
bnm hamile kaldığım ay da bi batmalar vardı hatta adet olucam diye yazmıştm ama farklı bi ağrıydı heralde çok şiddetli ağrıcak diye düiünmüştüm meğer diilmiş inşallah seninde bebiştendir :)

Pozisyonu nasıl düZgün mü bazı yirmilikler yan yatmış oluyor çıkması mümkün olmuyor röntgen çekilip bakıldı mı
Yok hiç bakılmadı benim 3 yıl dişlerim tele dizildi ama sanki yine arkada çıkacak yeri yok gibi dışın 4 köşesi oluyor ya öndeki 2 köşesi çıkmış diğer arkadaşlarınızla tarafı çıkmaya çalışıyor şimdi ama çok ağrı yapıyor böyle bir iki hafta ağrı oluyor sonra 1 yıl falan hiç hareket olmuyo benim 20 likit dislerden sadece 2 tanesi çıkmaya çalışıyor alttan 1 üstten 1 tane

Dr a görün istersen pozisyonu düzgün değilse çektir gitsin gebelikte hormonlar Yüzünden daha kötü oluyor.

Valla canım bugün banyo yaptım. Banyoya girmeden yarım saat önce başladı. Inşallah dediğin gibidir ya..hayırlısı bakalım gülüm..

Kayinvalidem ameliyat olacakmış 11 gün sonra tam benim yum zamanlarına gelecek of

canım ben alttaki 2 taneyi çektirdim hemde baya zor çektirdi biri yer olmadığından enine çıkmıştı diğerininde kökleri kanca gibi sinirlere girmişti cerrah çekti gebelik olmadan hallet derim hamileyken ne röntgen çekebilirler ne iğne vurup dişi

sabah kalkmıssında ölçüm bile yapmıssın. gecen ay ki tablona bakarsak eger yarında catlamayacak ertesı gun catlayacak gıbı duruyor. varsa bugun ovu testıyle kontrol et ShinSeGi
canim bence büyük ihtimal kiste cevirdi o catlamaz artik ama nolur nolmaz calismalara devam ediyoruz.ovu test yapmicam artik negatif görünce sinirim bozuluyor

canim benimde oyleydi panaromik film cekildi meğer dişler yan yatmış gömülü kalmış ilerde cok sorun oluyormus ameliyatla alindi hepsi

canim bence büyük ihtimal kiste cevirdi o catlamaz artik ama nolur nolmaz calismalara devam ediyoruz.ovu test yapmicam artik negatif görünce sinirim bozuluyor
Bu ay niye boyle oldu acaba kür falan mı yaptın canım?

zafrina89 canım inşallah buradan babanın guzel haberlerinide alırız Rabbim şifasını versin dualarımızda her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…