İnşallah bu ay topikten güzel haberler alırız ardarda :))Koku yok zaten hic bi akintimda koku olmuyo sdce adet olunca bi koku aliyorm o zman sknti yok :) bu arada atesin dusmus sukur degerlendirmissinz insallah bu ay bebisin gelir
inşallah cnm kendine dikkat etAz da olsa var canım iğne oluyorum geçer inşallah tamamen de bi rahatlarım
Teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için inşallah ikiye katlar bakalım :)Eki Görüntüle 1958895 ortalamanın üstünde gayet güzel
Bence alicaz 1imizden 1i sevince bogulcak gibi geliyo :) insallah toplu halde seviniriz yaaİnşallah bu ay topikten güzel haberler alırız ardarda :))
inşallah cnm kendine dikkat et
evet inşallah toparlar o da biran önce çok sevindiler darısı hepinize olsun inşallah :)gÖZÜN AYDIN CANIMMMMMM... BEKLEDİĞİNE DEĞDİ. mAŞALLAH. hAYIRLARLA ANNE BABANA MÜJDENİ VERMİŞSİN. BABAN İÇİN NE İYİ OLDU. İNŞALLAH İYİLEŞİR DE TORUNU İLE OYUNLAR OYNAR
amin ablacım inşallah :)Maşallah canım gözün aydın olsun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim.. Darısı başımıza olsun inşallah gülüm..
Amin canım inşallah..
amin canım inşallah :)Canim tebrikler.. saglicakla buyumeye devam etsin yavrucugun insAllah. MaasAllah ona.. :)
Canim nasil sevindim ya. Babana da moral olmustur ne guzel. Adam zaten hissetmis önceden. Kalp atışını duyunca insan cok farkli oluyor sanki 3 -4 gun havada yürüdüm sanki ucuyordum.kızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm
ay evet ya şimdiye kdr hayal gibiydi şimdi içimde atan bi kalp var :)Canim nasil sevindim ya. Babana da moral olmustur ne guzel. Adam zaten hissetmis önceden. Kalp atışını duyunca insan cok farkli oluyor sanki 3 -4 gun havada yürüdüm sanki ucuyordum.
bnm hamile kaldığım ay da bi batmalar vardı hatta adet olucam diye yazmıştm ama farklı bi ağrıydı heralde çok şiddetli ağrıcak diye düiünmüştüm meğer diilmiş inşallah seninde bebiştendir :)Kasığımda batma gibi sancı şeklinde yoklayan bir ağrı var ya..böyle olan varmı kızlar?
Yok hiç bakılmadı benim 3 yıl dişlerim tele dizildi ama sanki yine arkada çıkacak yeri yok gibi dışın 4 köşesi oluyor ya öndeki 2 köşesi çıkmış diğer arkadaşlarınızla tarafı çıkmaya çalışıyor şimdi ama çok ağrı yapıyor böyle bir iki hafta ağrı oluyor sonra 1 yıl falan hiç hareket olmuyo benim 20 likit dislerden sadece 2 tanesi çıkmaya çalışıyor alttan 1 üstten 1 tanePozisyonu nasıl düZgün mü bazı yirmilikler yan yatmış oluyor çıkması mümkün olmuyor röntgen çekilip bakıldı mı
Dr a görün istersen pozisyonu düzgün değilse çektir gitsin gebelikte hormonlar Yüzünden daha kötü oluyor.Yok hiç bakılmadı benim 3 yıl dişlerim tele dizildi ama sanki yine arkada çıkacak yeri yok gibi dışın 4 köşesi oluyor ya öndeki 2 köşesi çıkmış diğer arkadaşlarınızla tarafı çıkmaya çalışıyor şimdi ama çok ağrı yapıyor böyle bir iki hafta ağrı oluyor sonra 1 yıl falan hiç hareket olmuyo benim 20 likit dislerden sadece 2 tanesi çıkmaya çalışıyor alttan 1 üstten 1 tane
Ayy bi baktirayim o zaman bi işe yaramayacaksa cektireyim gitsinDr a görün istersen pozisyonu düzgün değilse çektir gitsin gebelikte hormonlar Yüzünden daha kötü oluyor.
Valla canım bugün banyo yaptım. Banyoya girmeden yarım saat önce başladı. Inşallah dediğin gibidir ya..hayırlısı bakalım gülüm..bnm hamile kaldığım ay da bi batmalar vardı hatta adet olucam diye yazmıştm ama farklı bi ağrıydı heralde çok şiddetli ağrıcak diye düiünmüştüm meğer diilmiş inşallah seninde bebiştendir :)
canım ben alttaki 2 taneyi çektirdim hemde baya zor çektirdi biri yer olmadığından enine çıkmıştı diğerininde kökleri kanca gibi sinirlere girmişti cerrah çekti gebelik olmadan hallet derim hamileyken ne röntgen çekebilirler ne iğne vurup dişiYok hiç bakılmadı benim 3 yıl dişlerim tele dizildi ama sanki yine arkada çıkacak yeri yok gibi dışın 4 köşesi oluyor ya öndeki 2 köşesi çıkmış diğer arkadaşlarınızla tarafı çıkmaya çalışıyor şimdi ama çok ağrı yapıyor böyle bir iki hafta ağrı oluyor sonra 1 yıl falan hiç hareket olmuyo benim 20 likit dislerden sadece 2 tanesi çıkmaya çalışıyor alttan 1 üstten 1 tane
canim bence büyük ihtimal kiste cevirdi o catlamaz artik ama nolur nolmaz calismalara devam ediyoruz.ovu test yapmicam artik negatif görünce sinirim bozuluyorsabah kalkmıssında ölçüm bile yapmıssın. gecen ay ki tablona bakarsak eger yarında catlamayacak ertesı gun catlayacak gıbı duruyor. varsa bugun ovu testıyle kontrol etShinSeGi
canim benimde oyleydi panaromik film cekildi meğer dişler yan yatmış gömülü kalmış ilerde cok sorun oluyormus ameliyatla alindi hepsiŞu 20 yaş dişleri ne zaman büyümeyi tamamlar off mahvetti beni 29 yaşındayım hala dönem dönem harekete geçiyor 1 yıl falan uyuyor sonra yine hareketleniyor kulağım başım çenem ağırmayan yer kalmadı
Bu ay niye boyle oldu acaba kür falan mı yaptın canım?canim bence büyük ihtimal kiste cevirdi o catlamaz artik ama nolur nolmaz calismalara devam ediyoruz.ovu test yapmicam artik negatif görünce sinirim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?