Ayy korktum şimdi iyi ki yazmışım buraya sağolun hemen halletmem lazım bu işicanim benimde oyleydi panaromik film cekildi meğer dişler yan yatmış gömülü kalmış ilerde cok sorun oluyormus ameliyatla alindi hepsi
amin canım inşallah :) Allah razı olsunBu ay niye boyle oldu acaba kür falan mı yaptın canım?
zafrina89 canım inşallah buradan babanın guzel haberlerinide alırız Rabbim şifasını versin dualarımızda her zaman
kızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm
Misafirlerin gitti mi canım?Canım ancak vakit bulabildim yazmaya cok çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) annenle babanın sevincini görmüş gibiyim inşallah babacığında en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Ona en güzel moral bu olmuştur eminim :)
Misafirlerin gitti mi canım?
evet valla çok sevindiler saol canım amin darısı sizlere olsun :)Canım ancak vakit bulabildim yazmaya cok çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) annenle babanın sevincini görmüş gibiyim inşallah babacığında en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Ona en güzel moral bu olmuştur eminim :)
Ovulasyondan sonra olur. Normal sağlıklı akıntı oKizlar kremsi tarzda akinti kotu bisey mi? Hergun wcde peceteyle temizliyorum beyaz oluyor orasi...
evet valla çok sevindiler saol canım amin darısı sizlere olsun :)
canim sogan kuru yaptim o mu etkiledi bilemedim. gecen sene de bu zamanlar geç catlamis belki de mevsimseldirBu ay niye boyle oldu acaba kür falan mı yaptın canım?
zafrina89 canım inşallah buradan babanın guzel haberlerinide alırız Rabbim şifasını versin dualarımızda her zaman
yok cnm korkma ama tedbirli olmakta fayda var bi film cektir baktir hamile kalmadan halletAyy korktum şimdi iyi ki yazmışım buraya sağolun hemen halletmem lazım bu işi
senınde çokkk güzel bir oğlun olsun inşallah güzel gözlü olsun inşallahAllah kolaylık versin gerçekten bulantı işi çok zor. Bende oğlan duası istiyorum. Vesonu kıskandım
babana güzel habeı vermenıze sevındım. güle güle doğsun güle güle bütütün inşallah. size uğur getırsın derdınızı tasanızı alıp gtursun inşallahkızlar duyduk nasıl atıo güm gümm maşallah Rabbim herkese nasip etsin annemlere gitmiştik hastaneden sonra yazamadm aklım sizdeydi ama
tam 7 haftalık gözüküo sata göre tam 8 di ama geç yunurtladığım için geriden geliyo doktor hiç bi problem yok beslenmene dikkat et bol su iç dedi ilişkiyi sordum kanamayı fln alakalı bişey değil bebekle kısıtlaman yok dedi bi ay sonra görüşelim bi sıkıntın olursa erken gel dedi eşim diyo minnacık kalbi nasıl atıo bukdr küçükken mi başlıo atmaya diyo annemle babama söyledik salya sümük ağlaştık geldik he bide boyunu 9.72mm
evettt sıra sizde inşallahTopikte kalp atışı duymayan kalmadı sanırım.topikte durgunlaştı inşallah yeniden ardarda gebelik haberleri gelsin
bakalım bu sabah ateşin ne olaak beklıyorum nasılsa bana uyumak yokYok cnm çatlamamış Çalışmalara devam:) sen nasıl oldun ağrıların geçti mi
çok güzel bir değer. gözün aydın. hayırlı ugurlu olsunÇok Sağol cnm tahlil yaptırdım 271 çıktı doktor bir yorum yapmadı ikiye katlanmasına bakalım dedi yumurtlamadan sonra 15. Gün için nasıl bir değer sence
ilkinde batmalar coktu yada gelen gıden agrılar hem de dpo 7-8 lerde gıbı ama bunda ancak öğrendıkten sonra oldu gercı ben dpo7 de ögrendım demek ki yıne erken olmus şimdi yazarken farkettımde ama öğrendıkten 1-2 gun sonra başladı dpo9-10 gıbı demek kiiiValla canım bugün banyo yaptım. Banyoya girmeden yarım saat önce başladı. Inşallah dediğin gibidir ya..hayırlısı bakalım gülüm..
inşallah canımmmBu benim bir defa basima geldi 3 yumurta vardi ovulasyon testi iki gun pik gosterdi bu defa da oyle oldu cuma sabahi birinci yumurta cumartesi sabahi ikincisi catladi nerden eminsin diyeceksin 6 yil oldu okadar iyi biliyorum ki vucudumu haa ilac falan da kullanmadim ama unutmustum yumurtayi falan olmazsa olmasin diyordum Rabbim insaallah nasip eder tutar
hiç de belli olmaz bakalım bu sabah ateşin ne olacakcanim bence büyük ihtimal kiste cevirdi o catlamaz artik ama nolur nolmaz calismalara devam ediyoruz.ovu test yapmicam artik negatif görünce sinirim bozuluyor
Yükseldi:)))bakalım bu sabah ateşin ne olaak beklıyorum nasılsa bana uyumak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?