Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senınde çokkk güzel bir oğlun olsun inşallah güzel gözlü olsun inşallah
Amin canım Sağlıkla sıhhatli olsun da inşallah...
Dün başladı çok fazla idi.. Azaldı ama hala devam ediyor.. Hayırlısı..

sürekli olmuyor zaten bir kac kere yokluyor bekle bekle bır daha ya çokkk hafıf gelıyor ya da gelmıyor
Şuan benim de öyle Ama inşallah farklı bir ağrı değildir.. Fıtık ağrısı gibi daha öncede beni yoklayan böyle sağ kasığımda ağrı oluyordu onada benzıyor sanki. Bilemedim işte. O daha çok soğuk havalarda oluyordu ama soğuğada maruz kalmadımki.üşütecek bir durum da yok. Bilemiyorum yani
.

fıtık agrısını hiç bilmiyorum ama bu agrılar bazen ani batmalar seklınde bazen çok keskin bezen ınce bır batma ve derın değil

A aichazeyn senin tablonu bir türlü çözemedim canım ya hala regl olmadın mı? Test falan yaptın mı hiç?
Ben bir anlasam tablolarım kabus gibi herşey pozitif ama ortada çatlayan yum yok canm test yaptım 2 gün önce negatif bende ilaç almaya başladım regl gelsin çok uzadı döngüm

Ben bir anlasam tablolarım kabus gibi herşey pozitif ama ortada çatlayan yum yok canm test yaptım 2 gün önce negatif bende ilaç almaya başladım regl gelsin çok uzadı döngüm

Incir kürü bende işe yaramıştı canım tavsiye ederim. Ben yapmadım ama böğürtlen kökünü de çok tavsiye ediyorlar. Bu ay imkanın varsa yum takibine gitsen?

LeYLa_21 iiz
Kızlar çok Sağolun inşallah güzel sonu olur tablonun

İnşAllah canım beklemeye devm cuma test günü ff e göre :)

Incir kürü bende işe yaramıştı canım tavsiye ederim. Ben yapmadım ama böğürtlen kökünü de çok tavsiye ediyorlar. Bu ay imkanın varsa yum takibine gitsen?
Böğürtlen kökü hariç 5 sene içinde denemediğim yöntem kür, takip ,tüp vs kalmadı canm ben umutsuz vakayım yoruldum pes ettim artık ortada bir sorun yokken olmaması beni mahfetti bütün enerjim tükendi Rabbim topikte bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda inşallah benden pas

LeYLa_21 iiz
Kızlar çok Sağolun inşallah güzel sonu olur tablonun

Veson catlatmissin insallah bebis olsun.
LeYLa_21 insallah bebis batmalaridir.
iiz bu kadar erken catlarmi bilmem ama kaşıma ve bol bol nemlendir. Kuru kalmasin.
Amin inşallah kızlar çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…