Amin canım Sağlıkla sıhhatli olsun da inşallah...senınde çokkk güzel bir oğlun olsun inşallah güzel gözlü olsun inşallah
Dün başladı çok fazla idi.. Azaldı ama hala devam ediyor.. Hayırlısı..ilkinde batmalar coktu yada gelen gıden agrılar hem de dpo 7-8 lerde gıbı ama bunda ancak öğrendıkten sonra oldu gercı ben dpo7 de ögrendım demek ki yıne erken olmus şimdi yazarken farkettımde ama öğrendıkten 1-2 gun sonra başladı dpo9-10 gıbı demek kiii
çatladı galiba senın hep böyle çatlyor zaten. ayyyy bebek olsun inşallahYükseldi:)))
sürekli olmuyor zaten bir kac kere yokluyor bekle bekle bır daha ya çokkk hafıf gelıyor ya da gelmıyorAmin canım Sağlıkla sıhhatli olsun da inşallah...
Dün başladı çok fazla idi.. Azaldı ama hala devam ediyor.. Hayırlısı..
Yumurtan çatlamış canım hayırlı olsun hadi bakalım.Yükseldi:)))
Daha çatlamaz merak etme. 6.cı aydan sonra başlar çatlama. Erken çatlayan ne duydum ne gördüm..karnım cok kaşınıyor kızlar karnım buyumeye başladığı için mi yoksa çatlayacagı ıcın mı acaba bılen var mı
Şuan benim de öyle Ama inşallah farklı bir ağrı değildir.. Fıtık ağrısı gibi daha öncede beni yoklayan böyle sağ kasığımda ağrı oluyordu onada benzıyor sanki. Bilemedim işte. O daha çok soğuk havalarda oluyordu ama soğuğada maruz kalmadımki.üşütecek bir durum da yok. Bilemiyorum yanisürekli olmuyor zaten bir kac kere yokluyor bekle bekle bır daha ya çokkk hafıf gelıyor ya da gelmıyor
fıtık agrısını hiç bilmiyorum ama bu agrılar bazen ani batmalar seklınde bazen çok keskin bezen ınce bır batma ve derın değilŞuan benim de öyle Ama inşallah farklı bir ağrı değildir.. Fıtık ağrısı gibi daha öncede beni yoklayan böyle sağ kasığımda ağrı oluyordu onada benzıyor sanki. Bilemedim işte. O daha çok soğuk havalarda oluyordu ama soğuğada maruz kalmadımki.üşütecek bir durum da yok. Bilemiyorum yani
.
Günaydın cnmgünaydın kızlar
[photo=medium]1249876[/photo]
Telde sorun vardı giremedim kk ya gözün aydın canm kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim tebrik ederim
Ben bir anlasam tablolarım kabus gibi herşey pozitif ama ortada çatlayan yum yok canm test yaptım 2 gün önce negatif bende ilaç almaya başladım regl gelsin çok uzadı döngüm
İnşAllah canım beklemeye devm cuma test günü ff e göre :)
Böğürtlen kökü hariç 5 sene içinde denemediğim yöntem kür, takip ,tüp vs kalmadı canm ben umutsuz vakayım yoruldum pes ettim artık ortada bir sorun yokken olmaması beni mahfetti bütün enerjim tükendi Rabbim topikte bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda inşallah benden pasIncir kürü bende işe yaramıştı canım tavsiye ederim. Ben yapmadım ama böğürtlen kökünü de çok tavsiye ediyorlar. Bu ay imkanın varsa yum takibine gitsen?
Amin inşallah kızlar çok sağolun
evet teşekkür ederim :) darısı sizlere olsun inşallah senin bu döngü bana bile fenalık getirdi açıp açıp bakıyorum aynı hizada gidiyo ateşinTelde sorun vardı giremedim kk ya gözün aydın canm kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?