Olabilir canım benimde sogan kuru yaptıgım ay ovu gecikiyor ama 2-3 gün fazla değil kişiye gore daha da uzayabilircanim sogan kuru yaptim o mu etkiledi bilemedim. gecen sene de bu zamanlar geç catlamis belki de mevsimseldir
Ateş ölçmeye geç başlamışsın o Yüzden yükselişi yakalayamamış olabilirsin herşeygönlünce olaunKızlar merhaba. 8 şubatta adet oldum. 10 şubatta klomen kullanmaya başladım ve 17 şubatta doktora gittiğimde 2 adet güzel gelişmiş yumurtam olduğunu ve çatlamasınin yakın olduğunu öğrendim. Kasik ağrılarım hiç geçmedi 22 şubatta çok şiddetli bir kasik agrisi çektim. Yumurtamin catladigini düşündüm haliyle. Smdi yine ara ara kasik agrisi batmalar falan yaşıyorum. Ve midem kaziniyor uykularım dengesizlesti. Ateş ölçmek istedim ama geç başladım 21 şubatta. Ondan da hicbisey anlayamadım. Yumurta catladiktan sonra yükselmeye başlar diye biliyordum ama rica etsem yorumlar misiniz ? Kist oluşmuş olmasından da korkuyorum.
21 Şubat 36.2
22 Şubat 36.1
23 Şubat 36.0
24 Şubat 36.2
25 Şubat 36.3
26 Şubat 36.2
Ateş ölçmeye geç başlamışsın o Yüzden yükselişi yakalayamamış olabilirsin herşeygönlünce olaunKızlar merhaba. 8 şubatta adet oldum. 10 şubatta klomen kullanmaya başladım ve 17 şubatta doktora gittiğimde 2 adet güzel gelişmiş yumurtam olduğunu ve çatlamasınin yakın olduğunu öğrendim. Kasik ağrılarım hiç geçmedi 22 şubatta çok şiddetli bir kasik agrisi çektim. Yumurtamin catladigini düşündüm haliyle. Smdi yine ara ara kasik agrisi batmalar falan yaşıyorum. Ve midem kaziniyor uykularım dengesizlesti. Ateş ölçmek istedim ama geç başladım 21 şubatta. Ondan da hicbisey anlayamadım. Yumurta catladiktan sonra yükselmeye başlar diye biliyordum ama rica etsem yorumlar misiniz ? Kist oluşmuş olmasından da korkuyorum.
21 Şubat 36.2
22 Şubat 36.1
23 Şubat 36.0
24 Şubat 36.2
25 Şubat 36.3
26 Şubat 36.2
Ayy sorma ne fenalık ben bunaldım bakmak istemiyorum hiç son bir haftadır ateşi giriyorum çıkıyorum merak etme bir kaçgün sonra kurtuluyorum bu tablodan ilaç alıyorum reg gelsin artık bitsin bu çileevet teşekkür ederim :) darısı sizlere olsun inşallah senin bu döngü bana bile fenalık getirdi açıp açıp bakıyorum aynı hizada gidiyo ateşin
daha önceki günler yaptıysan gitgide siliniyo olması lazm canım silinip tekrar belirginleşmeye başladıysa huhuuu diyorum bn 2 kere iğne vurdum ama test yapmamıştm kızlar 10 güne kdr sürdüğünü söylüyodu
12.güne kadar devam eder canım.. Ben öyle biliyorum tatlım. Inşallah hamiş kalırız birlikte bu ay..
Fotosunu at bakalım her ikisinin.
Canim benim 8. Gun cikmisti aslinda ama ben igne etkisi sanmistim. Insallah koyulasir ve bebistir. Resim varsa atsan baksak aslinda
Kasık ağrım kesildi ama bu seferde yumurtalık ve karın bölgesinde adet ağrısı gibi ağrım var ve akıntım da var üstelik.. Ağrı şuan biraz hafifledi gibi...evet teşekkür ederim :) darısı sizlere olsun inşallah senin bu döngü bana bile fenalık getirdi açıp açıp bakıyorum aynı hizada gidiyo ateşin
Tamamen konuyu kapatmayın ama akışına bırakın canım. Bir müddet birlikte vakit geçirin. Yumurtlama Gününü takip et ama eşine söyleme.sen kendin ona yaklaş sen istiyorsun diye olsun birleşme. Erkekler daha çok kafaya takıp çok etkileniyor. Benim düşüncem böyle. Inşallah Rabbim nasip edecek canım..Topik ailem,
Bir derdim var.
Kocam daha ne kadar deneyeceğiz, çok yıpratıcı dedi. Kocam çok duygusal. Ben de öyle ama o duygularını sanırım yıkıcı yaşıyor.
Dünden beri içim kan ağlıyor. Vaz mı geçmeliyiz. Rabbim bize bunu mu uygun gördü? Nasıl karar vereceğiz? İşte soracağım asıl soru size bu? Buna nasıl karar verilir?
Akıntın nasıl benimde karın ve kasık sancım çoktu bugün beyaz kremsi akıntı başladı. Çok ani hareketler ve yürüyüş yapmıyprum sancı giriyor. Sende nasıl?Kasık ağrım kesildi ama bu seferde yumurtalık ve karın bölgesinde adet ağrısı gibi ağrım var ve akıntım da var üstelik.. Ağrı şuan biraz hafifledi gibi...
Akıntı ve ağrı varmı sende canım?
Valla çamaşırım ıslanacak derecede kremsi gibi bazen su gibi. Şuan ağrı kesildi. Senin BAT ne zaman?Akıntın nasıl benimde karın ve kasık sancım çoktu bugün beyaz kremsi akıntı başladı. Çok ani hareketler ve yürüyüş yapmıyprum sancı giriyor. Sende nasıl?
Benimde karnım ve göğüslerim çok kazınıyor. melissa demişti kasimayoj diye ama sabretmesi çok zor. Bende büyümeye var hem gpguslerimde hem karnında. İnşallah çok catlamaz. Duş iyi geliyor kasintiyi geciriyorkarnım cok kaşınıyor kızlar karnım buyumeye başladığı için mi yoksa çatlayacagı ıcın mı acaba bılen var mı
elmol çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştı tablosuna bak istersen
12.güne kadar devam eder canım.. Ben öyle biliyorum tatlım. Inşallah hamiş kalırız birlikte bu ay..
daha önceki günler yaptıysan gitgide siliniyo olması lazm canım silinip tekrar belirginleşmeye başladıysa huhuuu diyorum bn 2 kere iğne vurdum ama test yapmamıştm kızlar 10 güne kdr sürdüğünü söylüyodu
Fotosunu at bakalım her ikisinin.
Yani iğnedense renk açılır, gebelikse renk koyulaşır mantıken.
Ben hcg vurulunca hiç test yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?