Çatlak kremide kaşıntıya iyi geliyor canım..Benimde karnım ve göğüslerim çok kazınıyor. melissa demişti kasimayoj diye ama sabretmesi çok zor. Bende büyümeye var hem gpguslerimde hem karnında. İnşallah çok catlamaz. Duş iyi geliyor kasintiyi geciriyor
3 mart da. Bu arada perşembe günü sınavım vardı hangisini düşüneyim bilemedim.sabahtan sancım vardı şimdi iyiyim ara ara sokuluyorValla çamaşırım ıslanacak derecede kremsi gibi bazen su gibi. Şuan ağrı kesildi. Senin BAT ne zaman?
Akıntı ve ağrı varmı sende canım?
Senin nezaman adetin.Kremsi akıntı var bir iki gün batma oldu geçti bugün sadece göğüs uçları hassas belirgin birşey yok yani adet öncesi semptomlar gibi
Senin nezaman adetin.
Benimde geçen sefer 3 gün gecikmeli geldi. Geçen ay soğan kürü yaptım bitincede brokoli yaptım. Ondan mı oldu bilmiyorum normalde 30 günde bir geliyordu. Hayırlısı bakalım. Bu ay hepimiz güzel haberler alalım. Olmasada devam yılmadan.Benimde üç Mart gösteriyor ama geçen aya göre önceki ay 32 gün sürmüştü
Zemini kırmızı olan ilki, diğeri sonuncusu ise sonuncusunda çizgi daha belirgin geldi bana. Haydi hayırlarla olsun cnmTestler böyle kızlar ilki bugün
Alttaki daha belirgin duruyorTestler böyle kızlar ilki bugün
Bunlar negatif canım.. Dpo 16 da ovulasyon testi kopkoyu çıkarsa hamilesin diyebiliriz. Hadi hayırlısı inşallah canım..Testler böyle kızlar ilki bugün
Bunlar gebelik testi değil mi??Bunlar negatif canım.. Dpo 16 da ovulasyon testi kopkoyu çıkarsa hamilesin diyebiliriz. Hadi hayırlısı inşallah canım..
Bunlar negatif canım.. Dpo 16 da ovulasyon testi kopkoyu çıkarsa hamilesin diyebiliriz. Hadi hayırlısı inşallah canım..
Alttaki daha belirgin duruyor
Zemini kırmızı olan ilki, diğeri sonuncusu ise sonuncusunda çizgi daha belirgin geldi bana. Haydi hayırlarla olsun cnm[/QUOTE
Kırmızı olan Bugün ki ama ilk idrarla değil
Biliyorum hcg yapmışsın. Gittikçe Siliniyor belliki.. Eğer gebelik testi yapmayacaksan dpo 16 da ovulasyon testi kopkoyu çıkarsa hamilesin demektir. Eksik yazmışım sanırım canım...Hcg canım testler
Evet gebelik testi..Bunlar gebelik testi değil mi??
18de silikti 19da pik yapti 20de silinmeye basladi 21 22de hic yoktu. Bu arada dun aksam ben erken oldugunu bilerek bi hcg yaptim 2. Cizgi silik cikmis martta tekrar yapicammina retriever cnm cd 18 de ovu testin nasıldı? 19 da mı daha koyu idi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?