Çok sağol cnm inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur inşallah bir kimyasal bir kalp atışı olmadığı için sonlanan gebeliğim var. Bu sabah son kalan testimi de yaptım. Böyle çıktı en alttakiçok güzel bir değer. gözün aydın. hayırlı ugurlu olsun
Değer artıyor mu bakayım dedim 2 tane kayıp olunca insan paranoyak oluyor tabi :)Çok sağol cnm inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur inşallah bir kimyasal bir kalp atışı olmadığı için sonlanan gebeliğim var. Bu sabah son kalan testimi de yaptım. Böyle çıktı en alttaki
PikBu 19.gundeki ovulasyonumEki Görüntüle 1959239
sen artık test yapıp kendinş strese sokma istersen canım Rabbime emanet yavrularınız doktora nezaman gidiceksnDeğer artıyor mu bakayım dedim 2 tane kayıp olunca insan paranoyak oluyor tabi :)
Evet bencede
Gözün aydın canım. Inşallah bu sefer sağlıklı devam ederÇok sağol cnm inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur inşallah bir kimyasal bir kalp atışı olmadığı için sonlanan gebeliğim var. Bu sabah son kalan testimi de yaptım. Böyle çıktı en alttaki
Haklısın cnm zaten bitti test kalmadı :) yarın ikiye katlanma var mı bakalım dedi gidip tahlil verecem ama ertesi günü belli olur ancak iş çıkışı gidebilecem çünkü inşallah bu sefer olur bu arada bir ay önceki testte eşimin morfolojisi 0 dı.sen artık test yapıp kendinş strese sokma istersen canım Rabbime emanet yavrularınız doktora nezaman gidiceksn
çok yıprandınızTopik ailem,
Bir derdim var.
Kocam daha ne kadar deneyeceğiz, çok yıpratıcı dedi. Kocam çok duygusal. Ben de öyle ama o duygularını sanırım yıkıcı yaşıyor.
Dünden beri içim kan ağlıyor. Vaz mı geçmeliyiz. Rabbim bize bunu mu uygun gördü? Nasıl karar vereceğiz? İşte soracağım asıl soru size bu? Buna nasıl karar verilir?
Sağol cnm inşallahGözün aydın canım. Inşallah bu sefer sağlıklı devam eder
CanımTopik ailem,
Bir derdim var.
Kocam daha ne kadar deneyeceğiz, çok yıpratıcı dedi. Kocam çok duygusal. Ben de öyle ama o duygularını sanırım yıkıcı yaşıyor.
Dünden beri içim kan ağlıyor. Vaz mı geçmeliyiz. Rabbim bize bunu mu uygun gördü? Nasıl karar vereceğiz? İşte soracağım asıl soru size bu? Buna nasıl karar verilir?
Canım seni görünce hep yazma isteği geliyor içimden .Haddim mi bilmiyorum ama ben bu süreci bırakmanı ara vermeni hiç istemiyorum.Içim den bir ses senin çocuğunun yakın zamanda olacağını söylüyor .Bu sabrın bu iyi niyetin bir karşılığı olacağını düşünüyorum .Yaşın dolayısıyla bu sürece ara vermen doğru gelmiyor canım .Bence son bir şansı hak ediyorsunuz .Iyi bir doktorun elinde Rabbim yardımıyla olacak inanıyorum .Topik ailem,
Bir derdim var.
Canım şuanda ateşin kaç? Hemen ölçüp yazarmısın?Hcg canım testler
Canım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin .Morfoloji problemi olup doğal yoldan hamile birilerini görünce çok mutlu oluyorum .Sperm değerleriniz nasıldı canım ? Morfoloji dışındaHaklısın cnm zaten bitti test kalmadı :) yarın ikiye katlanma var mı bakalım dedi gidip tahlil verecem ama ertesi günü belli olur ancak iş çıkışı gidebilecem çünkü inşallah bu sefer olur bu arada bir ay önceki testte eşimin morfolojisi 0 dı.
Canım seninde hamile olacağını düşünüyorum bu ay öyle hissediyorum.Sizleri takip ediyorum çok yorum yazmaya fırsatım olmasada .Hamşle haberiniz beni mutlu edecek .Canım şuanda ateşin kaç? Hemen ölçüp yazarmısın?
Cnm şimdiden bunları Düşünme iki ay Kafanı boşalt takip de yapma Günaşırı ilişkiye devam et iki ay sonra kendini de eşini de tartıp biçersin ona göre rotanızı çizersiniz.inşallah bu arada mucizeniz gelirTopik ailem,
Bir derdim var.
Cnm Israrla soruyorum çünkü testlerle ateş birbirini desteklemiyor.testler de gayet net Kafamı karıştırdı açıkcası bu durumda 23 te çatlamış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.testin fotosunu gönder bakalım18de silikti 19da pik yapti 20de silinmeye basladi 21 22de hic yoktu. Bu arada dun aksam ben erken oldugunu bilerek bi hcg yaptim 2. Cizgi silik cikmis martta tekrar yapicam
Aynen bende o yuzden bilememistim zaten hangi gun oldugunu. Az once hcg testini söktüm bak yolliyim yok gibi geldi yaCnm Israrla soruyorum çünkü testlerle ateş birbirini desteklemiyor.testler de gayet net Kafamı karıştırdı açıkcası bu durumda 23 te çatlamış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.testin fotosunu gönder bakalım
Sağol gülüm Allah razı olsun. Inşallah Rabbim ol demiştir ve artik yüzümüz güler.. Rabbim hepimize nasip etsin canım benim.. Hepimiz mutlu olalım inşallah..Canım seninde hamile olacağını düşünüyorum bu ay öyle hissediyorum.Sizleri takip ediyorum çok yorum yazmaya fırsatım olmasada .Hamşle haberiniz beni mutlu edecek .
Hemen mi belirdi suya tut çizgi kayboluyor mu?Aynen bende o yuzden bilememistim zaten hangi gun oldugunu. Az once hcg testini söktüm bak yolliyim yok gibi geldi ya
Hcg testinden nedense korkuyorum yaa snce bu teste gore var midir yok mudur sanki sdce ben goruyorum gibi hissediyorm o cok silik cizgiyiYarın ilk idrarla tekrar dene inşallah koyulaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?