Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok güzel bir değer. gözün aydın. hayırlı ugurlu olsun
Çok sağol cnm inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğim olur inşallah bir kimyasal bir kalp atışı olmadığı için sonlanan gebeliğim var. Bu sabah son kalan testimi de yaptım. Böyle çıktı en alttaki

Eklentiler

• IMG_2120.webp
    12 KB · Görüntüleme: 47
Değer artıyor mu bakayım dedim 2 tane kayıp olunca insan paranoyak oluyor tabi :)

Gözün aydın canım. Inşallah bu sefer sağlıklı devam eder

sen artık test yapıp kendinş strese sokma istersen canım Rabbime emanet yavrularınız doktora nezaman gidiceksn
Haklısın cnm zaten bitti test kalmadı :) yarın ikiye katlanma var mı bakalım dedi gidip tahlil verecem ama ertesi günü belli olur ancak iş çıkışı gidebilecem çünkü inşallah bu sefer olur bu arada bir ay önceki testte eşimin morfolojisi 0 dı.

çok yıprandınız biraz akışına bırakın desem yaşınız var diye ertelemek istemiosun biliyorum ama hemen bi tedaviyi daha kaldırabilicekmisiniz canım sen kendi düşüncelerini de bi tart Rabbim inşallah en kısa sürede gönderir meleğinizi

Canım
Canım seni görünce hep yazma isteği geliyor içimden .Haddim mi bilmiyorum ama ben bu süreci bırakmanı ara vermeni hiç istemiyorum.Içim den bir ses senin çocuğunun yakın zamanda olacağını söylüyor .Bu sabrın bu iyi niyetin bir karşılığı olacağını düşünüyorum .Yaşın dolayısıyla bu sürece ara vermen doğru gelmiyor canım .Bence son bir şansı hak ediyorsunuz .Iyi bir doktorun elinde Rabbim yardımıyla olacak inanıyorum .

Canım Rabbim kucağına almayı nasip eylesin .Morfoloji problemi olup doğal yoldan hamile birilerini görünce çok mutlu oluyorum .Sperm değerleriniz nasıldı canım ? Morfoloji dışında

Cnm şimdiden bunları Düşünme iki ay Kafanı boşalt takip de yapma Günaşırı ilişkiye devam et iki ay sonra kendini de eşini de tartıp biçersin ona göre rotanızı çizersiniz.inşallah bu arada mucizeniz gelir

18de silikti 19da pik yapti 20de silinmeye basladi 21 22de hic yoktu. Bu arada dun aksam ben erken oldugunu bilerek bi hcg yaptim 2. Cizgi silik cikmis martta tekrar yapicam
Cnm Israrla soruyorum çünkü testlerle ateş birbirini desteklemiyor.testler de gayet net Kafamı karıştırdı açıkcası bu durumda 23 te çatlamış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.testin fotosunu gönder bakalım

Aynen bende o yuzden bilememistim zaten hangi gun oldugunu. Az once hcg testini söktüm bak yolliyim yok gibi geldi ya

Eklentiler

• 20170226_170258-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
Canım seninde hamile olacağını düşünüyorum bu ay öyle hissediyorum.Sizleri takip ediyorum çok yorum yazmaya fırsatım olmasada .Hamşle haberiniz beni mutlu edecek .
Sağol gülüm Allah razı olsun. Inşallah Rabbim ol demiştir ve artik yüzümüz güler.. Rabbim hepimize nasip etsin canım benim.. Hepimiz mutlu olalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…