- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Testimi suya tutiyim ? O zman netlesir mi varsaHemen mi belirdi suya tut çizgi kayboluyor mu?
Yok çizgi kaybolursa gebelik yoktur kaybolmazsa gebelik olma şansı var demektirTestimi suya tutiyim ? O zman netlesir mi varsa
Inşallah canım benim olacağına inanıyorum inşallah cennet , kokuları kucağımıza almak nasip olurSağol gülüm Allah razı olsun. Inşallah Rabbim ol demiştir ve artik yüzümüz güler.. Rabbim hepimize nasip etsin canım benim.. Hepimiz mutlu olalım inşallah..
Ovulasyon testi yap canım hamilelik olursa koyu oluyormuşHcg testinden nedense korkuyorum yaa snce bu teste gore var midir yok mudur sanki sdce ben goruyorum gibi hissediyorm o cok silik cizgiyi
Amin gülüm inşallah. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla imtihan etmesin gerçekten çok zor.. Kızım kahvaltı da yine duâ ediyordu minik ellerini açarak.. Gözlerim doldu. Bende kızımın o duâ edişini görünce çok duâ ettim Rabbime.. Kızım için nasip et Yarabbim dedim..Inşallah canım benim olacağına inanıyorum inşallah cennet , kokuları kucağımıza almak nasip olur
Ayyy testi yikadim o sari olan yer gitti 2. Cizgi hala duruyoo varmi yaniii heycanlandimm suanYok çizgi kaybolursa gebelik yoktur kaybolmazsa gebelik olma şansı var demektir
Yerim onu ben ya kızın bir melek ve Rabbim bu duayı boş çevirmez inşallahAmin gülüm inşallah. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla imtihan etmesin gerçekten çok zor.. Kızım kahvaltı da yine duâ ediyordu minik ellerini açarak.. Gözlerim doldu. Bende kızımın o duâ edişini görünce çok duâ ettim Rabbime.. Kızım için nasip et Yarabbim dedim..
Canım ben de silik çizgi gördüm attığın foto larda inşallah vardırAyyy testi yikadim o sari olan yer gitti 2. Cizgi hala duruyoo varmi yaniii heycanlandimm suan
Amin gülüm sağolasın inşallah.. Çok üzülüyor kardeşim yok diye..Yerim onu ben ya kızın bir melek ve Rabbim bu duayı boş çevirmez inşallah
Tez zamanda kardeş gelecek inşallah canım az kaldı testin inşallah pozitif çıkacak.Inşallah meleğinin duası kabul olacakAmin gülüm sağolasın inşallah.. Çok üzülüyor kardeşim yok diye..
Sevindim:) yarın ilk idrarla tekrar dene inşallah daha net çizgi görürsün.o zaman kesin konuşabilirizAyyy testi yikadim o sari olan yer gitti 2. Cizgi hala duruyoo varmi yaniii heycanlandimm suan
Amin gülüm Allah razı olsun içten ettiğin duaların için. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah kuzum..Tez zamanda kardeş gelecek inşallah canım az kaldı testin inşallah pozitif çıkacak.Inşallah meleğinin duası kabul olacak
yarın sabah ilk idrarla yap canım inşallah sağlıkla vardır :)Aynen bende o yuzden bilememistim zaten hangi gun oldugunu. Az once hcg testini söktüm bak yolliyim yok gibi geldi ya
Tamam cok sagol ins yaa cok istiyoruz :)Sevindim:) yarın ilk idrarla tekrar dene inşallah daha net çizgi görürsün.o zaman kesin konuşabiliriz
Canım şuanda ateşin kaç? Hemen ölçüp yazarmısın?
ben akşam ateşimi sürekli ölçüodum o yüzden tahmin edebiliyodum ama aktif bi hareket yaptıktan sonra diil mesela uzanıp dinlendikten sonra ölçüyodum ovu öncesi sabah ateşim 36.3 gibi ovu sonrası 36.7 lere tırmanıyo akşamları ölçtüğümde ovu olmamışsa hayatta 36.5 bile görmüyodum :) ondan sprdu leyla abla36,8 canım niyeki
ben akşam ateşimi sürekli ölçüodum o yüzden tahmin edebiliyodum ama aktif bi hareket yaptıktan sonra diil mesela uzanıp dinlendikten sonra ölçüyodum ovu öncesi sabah ateşim 36.3 gibi ovu sonrası 36.7 lere tırmanıyo akşamları ölçtüğümde ovu olmamışsa hayatta 36.5 bile görmüyodum :) ondan sprdu leyla abla
Ay insallah vardirda bosuna sevinmemisimdir :)yarın sabah ilk idrarla yap canım inşallah sağlıkla vardır :)
Amin canım benimmAmin gülüm Allah razı olsun içten ettiğin duaların için. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah kuzum..
çok yıprandınızbiraz akışına bırakın desem yaşınız var diye ertelemek istemiosun biliyorum ama hemen bi tedaviyi daha kaldırabilicekmisiniz canım sen kendi düşüncelerini de bi tart Rabbim inşallah en kısa sürede gönderir meleğinizi
Canım
Canım seni görünce hep yazma isteği geliyor içimden .Haddim mi bilmiyorum ama ben bu süreci bırakmanı ara vermeni hiç istemiyorum.Içim den bir ses senin çocuğunun yakın zamanda olacağını söylüyor .Bu sabrın bu iyi niyetin bir karşılığı olacağını düşünüyorum .Yaşın dolayısıyla bu sürece ara vermen doğru gelmiyor canım .Bence son bir şansı hak ediyorsunuz .Iyi bir doktorun elinde Rabbim yardımıyla olacak inanıyorum .
Cnm şimdiden bunları Düşünme iki ay Kafanı boşalt takip de yapma Günaşırı ilişkiye devam et iki ay sonra kendini de eşini de tartıp biçersin ona göre rotanızı çizersiniz.inşallah bu arada mucizeniz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?