Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol gülüm Allah razı olsun. Inşallah Rabbim ol demiştir ve artik yüzümüz güler.. Rabbim hepimize nasip etsin canım benim.. Hepimiz mutlu olalım inşallah..
Inşallah canım benim olacağına inanıyorum inşallah cennet , kokuları kucağımıza almak nasip olur

Inşallah canım benim olacağına inanıyorum inşallah cennet , kokuları kucağımıza almak nasip olur
Amin gülüm inşallah. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla imtihan etmesin gerçekten çok zor.. Kızım kahvaltı da yine duâ ediyordu minik ellerini açarak.. Gözlerim doldu. Bende kızımın o duâ edişini görünce çok duâ ettim Rabbime.. Kızım için nasip et Yarabbim dedim..

Yerim onu ben ya kızın bir melek ve Rabbim bu duayı boş çevirmez inşallah

Tez zamanda kardeş gelecek inşallah canım az kaldı testin inşallah pozitif çıkacak.Inşallah meleğinin duası kabul olacak
Amin gülüm Allah razı olsun içten ettiğin duaların için. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah kuzum..

36,8 canım niyeki
ben akşam ateşimi sürekli ölçüodum o yüzden tahmin edebiliyodum ama aktif bi hareket yaptıktan sonra diil mesela uzanıp dinlendikten sonra ölçüyodum ovu öncesi sabah ateşim 36.3 gibi ovu sonrası 36.7 lere tırmanıyo akşamları ölçtüğümde ovu olmamışsa hayatta 36.5 bile görmüyodum :) ondan sprdu leyla abla

Ben yatarken de olcuyorum 36.8-36.9 çıkıyor bir haftadır ama genelde gece ateşim sabahtan daha yüksek çıkıyor

LeYLa_21
Bu sonuncuda embriyo için çok iyi denmesi de bizi yıktı. Bir de hep içimizden iyi şeyler geçti. Öncekilerde daha karamsardık. Hele ben? Son üç gün cinnetleri olmasa nasıl mutlu nasıl umutluydum...

Şimdi annem bende, ev küçük, rahat konuşamıyoruz. Bir iki güne annem animem geçecek. O vakit konuşuruz sanırım. Ben de içimi tartıyorum. Ne istediğimi anlamak istiyorum. Az önce ablamla konuştum, dertleştim. Ağlaya ağlaya bir oldum. Bu kadar ağlayan biri olarak nasıl vazgeçerim dedim kendime. Demek çok istiyorum. Bir kez daha emin oldum galiba. Sonuçta olmadı, deyip yaşayıp gidersin de. Amaöşu an hazır değilim galiba.

Bir de diyorum ki nasipte varsa kendi gelmez mi? İlla benim ya da eşimin çabalaması mı gerek? Yani okuyoruz burada hatta yaşıyoruz bizzat birbirimizde, imkansız denen vakalarda sevinmedik mi? Bense kendimi paralıyorum. Kürlere iksirlerim diyorum. Sabah akşam iksirleri iç, hapları iç, beslenmene bak, her kararını buna göre al.... dönsem arkamı her şeye, pişman olur muyum diyorum. Sonra da "yok yok iksirleri içerim yinde de" diyorum. Demek içimde asla vazgeçmeyen bir yanım var..

Ev bir bize kalsın, ya da belki akşam odamıza çekilir konuşuruz. Bilmiyorum... bakalım eşimin aklında tam olarak ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…