Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin tedavin ve sonuclari hakkinda da okudum. Ne olur uzme kendini, saglikli olsa bedenin tutardi demek ki degilmis. Ama inaniyorum senin de yuzun gulecek bi gun..

Sağol cnm inşallah dediğin gibi olur.

Bence iğne vurulacam, gebelik barsa vurulamam, o yüzden bana kan testi yapın falan de.

Ceylan5819 Chrome varsa bilgisayardan yap Türkçeye çevirerek daha kolay olur canım
Valla çeviriyi de denedim bilgilerimi yükleyemedim çok uğraştım programı yükledim ama bilgilerimi bir türlü yükleyemedim ayrıca ingilizcem fena olmamasına rağmen olmadı zatenn stres diz boyu heyecan ne ararsan var bir de sabahtan beri onla uğraştım daha bir strese kapılınca pes ettim

Benimde kendimle ilgili hiç bir hissim yok ama senin için var :)) inşallah bu ay coşar topik Rabbim dualarımızı kabul eder
Amin canım inşallah ya... Hemen test yapmak istiyorum ama çıkmaz diye korkuyorum.. Bir kaç gün daha ateş takibi yapalım bakalım.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah... Şuan ateşin kaç senin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…