Senin tedavin ve sonuclari hakkinda da okudum. Ne olur uzme kendini, saglikli olsa bedenin tutardi demek ki degilmis. Ama inaniyorum senin de yuzun gulecek bi gun..
Kizlar diğer acildeyim. Ilk gittigm acile anlattm durumu dr karindan ultrasonla bakti bakarken gebelk gozukmuyo dedi ben test yaptim 5 6 tane 2. Cizgi soluk cikiyo dedim bana bagrdi madem hamile oldugunu biliyon yeni gebelikse beni ne ugrastiriyon biz ilerlems gebelklere bakiyoruz dedi smdi diger acilde kan testi yapcaklar sira bekliyorum
Merakla bekliyorum heyecanlandım yazdıklarınızı okudukçaTest bolsa yap bakalım :).cibi35
Amin isteyen herkese sağlıklı evlat nasip eder inş. Evlat başka bir güzellik sadece biz kadınlara sunulan büyük mucizevi bir olay
Test bolsa yap bakalım :).cibi35
Yarın sabah yapacak bugünkü yaptığını az önce foto Attı:)Merakla bekliyorum heyecanlandım yazdıklarınızı okudukça
Sabahtan beri uğraşıyorum olmadı bıraktım bende arada sizlere sorarım durumumu napiimNe yaptın cnm ff i yükleyemedin mi?
Bekle ki sabah olsun ayy bu kadınların çilesi..Yarın sabah yapacak bugünkü yaptığını az önce foto Attı:)
Bekle ki sabah olsun ayy bu kadınların çilesi..
Midem bulaniyo karnm agriyo ilac kullancam diyorumSağol cnm inşallah dediğin gibi olur.
Bence iğne vurulacam, gebelik barsa vurulamam, o yüzden bana kan testi yapın falan de.
Hahah zaten adetimn gecmedigini bide evde ppzotif ciktgni duyunca kadn dovcekti beniAdetim geçti çok ağrım falan var de ilaç alacağım hamile olup olmadığımı öğrenmem gerek demina retriever
Kız hiç ingilizce bilmeyenler bile yüklüyor niye olmadı ki? Neyse sen kendi programından arada foto atarsın ordan bakarız:).Ceylan5819
Valla çeviriyi de denedim bilgilerimi yükleyemedim çok uğraştım programı yükledim ama bilgilerimi bir türlü yükleyemedim ayrıca ingilizcem fena olmamasına rağmen olmadı zatenn stres diz boyu heyecan ne ararsan var bir de sabahtan beri onla uğraştım daha bir strese kapılınca pes ettimCeylan5819 Chrome varsa bilgisayardan yap Türkçeye çevirerek daha kolay olur canım
Al bendende o kadar 1 senedir bilmediğim şeyleri öğrendim Dr en son kovacak beni adam azını açmadan ben tak diye söyler oldum gerçi 2 aydır gitmiyorum sebep yok diyo çıkıyor işin içindenSorma valla yürek ağızda bekliyoruz her ay
Amin canım inşallah ya... Hemen test yapmak istiyorum ama çıkmaz diye korkuyorum.. Bir kaç gün daha ateş takibi yapalım bakalım.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah... Şuan ateşin kaç senin canım?Benimde kendimle ilgili hiç bir hissim yok ama senin için var :)) inşallah bu ay coşar topik Rabbim dualarımızı kabul eder
bana ikisi aynı gibi geliyo silinmemiş sanki hayırlısı olsunnn bugünkü sabah idrarıula diil dimizafrina89 o yeni testti dunkuyle birlikte attım tekrar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?