Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al bendende o kadar 1 senedir bilmediğim şeyleri öğrendim Dr en son kovacak beni adam azını açmadan ben tak diye söyler oldum gerçi 2 aydır gitmiyorum sebep yok diyo çıkıyor işin içinden

Benimkide istemiyor beni çok pimpirikli geliyorum ona aslında hiç bir sebep yokmuş ama olmuyor işte

Bence çıkmaz idrarı etkilemesi için çok farklı olay olması gerek stres yapmamaya çalış hayırlı olsun şimdiden bebeğin

ay gece gece çok güldüm yaa kendi kan değeri bilmeden ne diye ultrasona aldı seni acaba

Olmasi gereken seyler oluyor :) 16. Haftaya dogru kipirdanmalar bi baslasin o zaman daha da renkleniyor gebelik. Insallah saglikla ilerlesin.
Biz de 32. Hafta kontrolunde maasallah iyi ciktik. Kistimiz de buyumemis simdilik. Insallah hicc buyumez.
Insallah canim ya. Ben de hic bisey kalmayacagina inanıyorum. Saglikli gelicek bebisin kavuşmaya da az kalmış insallah.

Canım üstteki bugün yaptığım
Silinme yok canim. Sabah ilk idrarla yapsan daha net sonuc verir

iyiyiz canım sen nasılsn bebek nasl bida girdinmi ultrasomda durumda değişiklik var mı ikinizde iyisinizdir umarm bn cmt kalp atışlarını duydum tam 7 haftalık olmuşuz heyecanlıyım baya :)
Ohh cok sevindim. Baban da gorecek Allah in izniyle torununu:) bizde bi degisiklik yok, buyumeye devam, kistimiz sabit cok sukur.

amin canım inşallah şimdiden plan yapıolar parka götürceklermiş diye
Inşallah canım benim ailemin de ilk torun olacak ailem başka şehirde yakın ama şimdi burdan ev alıp buraya gelme planları bile var inşallah görelim o günleri de sagsaglim

Ayyyy heyecanlı.... çık su içme bari de,..
ben sabaha karşı sıkışık uyanıp çoook test yapmayı umuttum
Hadi inşallah. Sonra sen Dr değiştirdin mi?

Yok canım ya işten fırsat bulup arastiramadim ki hala anneminkiyle idare ediyorum

Ay inşallah canım ya dua et sende olur mu.. eşim artık bu ay ilaç iğne Vs olunca bırakalım artık dedi ama ben bırakmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…