Al bendende o kadar 1 senedir bilmediğim şeyleri öğrendim Dr en son kovacak beni adam azını açmadan ben tak diye söyler oldum gerçi 2 aydır gitmiyorum sebep yok diyo çıkıyor işin içinden
Kizlar diğer acildeyim. Ilk gittigm acile anlattm durumu dr karindan ultrasonla bakti bakarken gebelk gozukmuyo dedi ben test yaptim 5 6 tane 2. Cizgi soluk cikiyo dedim bana bagrdi madem hamile oldugunu biliyon yeni gebelikse beni ne ugrastiriyon biz ilerlems gebelklere bakiyoruz dedi smdi diger acilde kan testi yapcaklar sira bekliyorum
bana ikisi aynı gibi geliyo silinmemiş sanki hayırlısı olsunnn bugünkü sabah idrarıula diil dimi
Hayırlı olsun şimdiden bebeğin sağlıkla kucağına almak nasip olsunKizlar 1 saat snra sonucu alcaz pozitifse elinz bos gelmeyn dedi :) kizlar sizce pozitif cikar mi bana bsy diyin yaa. Baska sebepten idrar testim silik cikmis olablr mi
Bu ay bal tarçın çörek otu yaptım bakalım kocama da e vitamini ve keçi boynuzu içirdim hahha garibim sesi de çıkmıyor hahahBenimkide istemiyor beni çok pimpirikli geliyorum ona aslında hiç bir sebep yokmuş ama olmuyor işte
Hahaha siskoda deilim ki 9 aylik sansinay gece gece çok güldüm yaa kendi kan değeri bilmeden ne diye ultrasona aldı seni acaba
Amin canım inşallah ya... Hemen test yapmak istiyorum ama çıkmaz diye korkuyorum.. Bir kaç gün daha ateş takibi yapalım bakalım.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah... Şuan ateşin kaç senin canım?
Insallah canim ya. Ben de hic bisey kalmayacagina inanıyorum. Saglikli gelicek bebisin kavuşmaya da az kalmış insallah.Olmasi gereken seyler oluyor :) 16. Haftaya dogru kipirdanmalar bi baslasin o zaman daha da renkleniyor gebelik. Insallah saglikla ilerlesin.
Biz de 32. Hafta kontrolunde maasallah iyi ciktik. Kistimiz de buyumemis simdilik. Insallah hicc buyumez.
Silinme yok canim. Sabah ilk idrarla yapsan daha net sonuc verirCanım üstteki bugün yaptığım
Ohh cok sevindim. Baban da gorecek Allah in izniyle torununu:) bizde bi degisiklik yok, buyumeye devam, kistimiz sabit cok sukur.iyiyiz canım sen nasılsn bebek nasl bida girdinmi ultrasomda durumda değişiklik var mı ikinizde iyisinizdir umarm bn cmt kalp atışlarını duydum tam 7 haftalık olmuşuz heyecanlıyım baya :)
Insallah canim ya. Ben de hic bisey kalmayacagina inanıyorum. Saglikli gelicek bebisin kavuşmaya da az kalmış insallah.
Silinme yok canim. Sabah ilk idrarla yapsan daha net sonuc verir
Midem bulaniyo karnm agriyo ilac kullancam diyorum
Kizlar 1 saat snra sonucu alcaz pozitifse elinz bos gelmeyn dedi :) kizlar sizce pozitif cikar mi bana bsy diyin yaa. Baska sebepten idrar testim silik cikmis olablr mi
Inşallah canım benim ailemin de ilk torun olacak ailem başka şehirde yakın ama şimdi burdan ev alıp buraya gelme planları bile var inşallah görelim o günleri de sagsaglimamin canım inşallah şimdiden plan yapıolar parka götürceklermiş diye
Ayyyy heyecanlı.... çık su içme bari de,..Sabah ola hayrola o zaman :)
Canım benim iğnenin 10. günü negatifti üstelik ben iki iğne oldum yani doz yüksekti sonra 12. Gün evde akşam yaptım idrara da hiç sıkışık değildim çıkmıştı inşallah senin de öyle olurIğnenin 11. Günü canım
Ayyyy heyecanlı.... çık su içme bari de,..
ben sabaha karşı sıkışık uyanıp çoook test yapmayı umuttum
Hadi inşallah. Sonra sen Dr değiştirdin mi?
Canım benim iğnenin 10. günü negatifti üstelik ben iki iğne oldum yani doz yüksekti sonra 12. Gün evde akşam yaptım idrara da hiç sıkışık değildim çıkmıştı inşallah senin de öyle olur
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah kan degerin kac cıktıPozitiffffdd allahimmmm
Pozitiffffdd allahimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?