Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar smear testim çıkmış elime ulaşmadı ama temizmiş.bu sabah da ürolojiye gittim.idrar tahlilini ve kültürü verdim Dr enfeksiyon OLDUĞUNU düşünmüyorum suyu az içiyorsun 1,5-2lt dedim.su az içince koyulaşır koku olur dedi.gitmişken Beta ve progesteron da verdim bir saate bir hemşire arkadaş sonuçlara bakıp bana bildirecek dua edin

Valla benim de son ultrasona gore carsamba 10+2olacak. Insallah bana da demez. Ben de oyleyim bugun hatta mide bulantisi da cabasi bugun. Keyfim yok.

Bugun ruyamda seni gordum passi
Karnın kocaman olmustu dogumu bekliyodun bebişin kız sanırım kız karnına benziyodu
Saglıcakla gelsin inşallah duanda unutma
Ay canim nasil sevindim. Insallah hayirlisi ile gercek olsun ruyan. Canim 10 hafta oldum hiç kilo almadim ama karnim alt taraftan göbek gibi çıktı. Surekli aynada fark ediyorum. Canim inan o kadar istiyorum ki sizlerin de biran evvel mutlu haber vermenizi. Ozellikle sizin gibi cok bekeleyen arkadaslara extra dua ediyorum. Inanin onceden allahim onlar daha cok beklemis once onlara nasip et diyordum. Insan bekleyince anliyor ne demek oldugunu. Dualarimdasiniz inan.
xpreiaZ canim hakkinizdq hayirlisi insallah mutlu olacağınız bir yer olsun ve bebisinizi mutlu yuvanizi getirsin size.

Temiz cikmasina sevindim canim. Super ay kiz bide iyi haber veriyormussun ne supriz olur ya.

inşallah müjdeli haberi verirsin canım aminn

Ya aslında derdim şu hiç sperm tahlilimiz yok yani çok peş peşe daha kalitesiz sperm mi olur diye 1 gün ara olsa gibi düşündüm
Canım buradaki bir çok kişinin ard arda oluşan ilişkilerle olan gebelik tablosu var. Hem bugün olan sperm zaten 72 önceden yapılmış oluyor bilimsel olarak. İstek varsa zorlama yoksa Alla ne verdiyse:) Rabbim kolaylastirsi

Benim kocayla başta çok sıkıntı yaşıyordum bu çalışma konusunda ya uyurdu ya yorgunum derdi hep kavga çıkardı ama 3 kayıp olunca artık oda birseylerin farkına vardı çok şükür hiç sorun çıkarmıyor 3 gün pespese olacak desem yine ses çıkarmaz artık

Ayy bide baktın beta pozitif çıkıyormuş Allahım inşallah ne güzel olurdu sevinçten uçardik

Hadi İnşallah cnm

Ayy bide baktın beta pozitif çıkıyormuş Allahım inşallah ne güzel olurdu sevinçten uçardik

Hadi İnşallah cnm

Temiz cikmasina sevindim canim. Super ay kiz bide iyi haber veriyormussun ne supriz olur ya.
inşallah müjdeli haberi verirsin canım aminn
Kızlar Beta bakacaklarına testesteron çalışmışlar zaten devletin ne işi düzgün ki progesteron 6 çıkmış ya bu Ateş'e daha yüksek bekliyordum.biraz hayal kırıklığı yaşadım Ümitsizlik çöktü Hayırlısı

testesteron ne alaka yaaa.... pffff senede bir defa beta baktırayım dedin o da elinde kaldı. inşallah adetin gelmez müjde vermen ertelenmiş olur sadece

aaa daha neler.. neyse sıkma canını güzelim ya bekleyelim bakalım vardır bunda da bi hayır

testesteron ne alaka yaaa.... pffff senede bir defa beta baktırayım dedin o da elinde kaldı. inşallah adetin gelmez müjde vermen ertelenmiş olur sadece
Gerizekalı sekreter tahlilleri onaylarken betayı girmemiş hemşire arkadaş serumu bulmuş işleme sokmuş ama sonuç yarına kaldı

ayy dicektm sen öyle kan vermezdn diye o da yanlış olmuş hayırlısu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…