Ovulasyondan sonra ateş yükselişe geçiyor nırmalAdetime 9 gün var.iki gündür ateşim 36,8 -37,1 çıkıyor beş gün önce (Çarşamba günü )yumurta takibimde doktor çatlıyor demişti ateşin yükselmesi normal mi?
Valla benim de son ultrasona gore carsamba 10+2olacak. Insallah bana da demez. Ben de oyleyim bugun hatta mide bulantisi da cabasi bugun. Keyfim yok.bugün içim çok daralıyo nedense akşam olsa da eve gitsem bir an önce
bnmki direkt 1 ay sonra gel dedi ultrasonda tam 7 gözükmüştğ sata göre tam 8 idi yakalar mı bilmem 7ye göre düşünürsek 11+0 da gitmiş olcam cinsiyet belli olmaz kaçıncı haftada bidaha çağırır bilmem yine bi ay demese bari
Ay canim nasil sevindim. Insallah hayirlisi ile gercek olsun ruyan. Canim 10 hafta oldum hiç kilo almadim ama karnim alt taraftan göbek gibi çıktı. Surekli aynada fark ediyorum. Canim inan o kadar istiyorum ki sizlerin de biran evvel mutlu haber vermenizi. Ozellikle sizin gibi cok bekeleyen arkadaslara extra dua ediyorum. Inanin onceden allahim onlar daha cok beklemis once onlara nasip et diyordum. Insan bekleyince anliyor ne demek oldugunu. Dualarimdasiniz inan.Bugun ruyamda seni gordum passi
Karnın kocaman olmustu dogumu bekliyodun bebişin kız sanırım kız karnına benziyodu
Saglıcakla gelsin inşallah duanda unutma
günde 1 sase cok az ama en azindan günde 2 sase olcak sekilde kullan cnm
Kızlar smear testim çıkmış elime ulaşmadı ama temizmiş.bu sabah da ürolojiye gittim.idrar tahlilini ve kültürü verdim Dr enfeksiyon OLDUĞUNU düşünmüyorum suyu az içiyorsun 1,5-2lt dedim.su az içince koyulaşır koku olur dedi.gitmişken Beta ve progesteron da verdim bir saate bir hemşire arkadaş sonuçlara bakıp bana bildirecek dua edin
Temiz cikmasina sevindim canim. Super ay kiz bide iyi haber veriyormussun ne supriz olur ya.Kızlar smear testim çıkmış elime ulaşmadı ama temizmiş.bu sabah da ürolojiye gittim.idrar tahlilini ve kültürü verdim Dr enfeksiyon OLDUĞUNU düşünmüyorum suyu az içiyorsun 1,5-2lt dedim.su az içince koyulaşır koku olur dedi.gitmişken Beta ve progesteron da verdim bir saate bir hemşire arkadaş sonuçlara bakıp bana bildirecek dua edin
inşallah müjdeli haberi verirsin canım aminnKızlar smear testim çıkmış elime ulaşmadı ama temizmiş.bu sabah da ürolojiye gittim.idrar tahlilini ve kültürü verdim Dr enfeksiyon OLDUĞUNU düşünmüyorum suyu az içiyorsun 1,5-2lt dedim.su az içince koyulaşır koku olur dedi.gitmişken Beta ve progesteron da verdim bir saate bir hemşire arkadaş sonuçlara bakıp bana bildirecek dua edin
Canım buradaki bir çok kişinin ard arda oluşan ilişkilerle olan gebelik tablosu var. Hem bugün olan sperm zaten 72 önceden yapılmış oluyor bilimsel olarak. İstek varsa zorlama yoksa Alla ne verdiyse:) Rabbim kolaylastirsiYa aslında derdim şu hiç sperm tahlilimiz yok yani çok peş peşe daha kalitesiz sperm mi olur diye 1 gün ara olsa gibi düşündüm
Benim kocayla başta çok sıkıntı yaşıyordum bu çalışma konusunda ya uyurdu ya yorgunum derdi hep kavga çıkardı ama 3 kayıp olunca artık oda birseylerin farkına vardı çok şükür hiç sorun çıkarmıyor 3 gün pespese olacak desem yine ses çıkarmaz artıkCanım buradaki bir çok kişinin ard arda oluşan ilişkilerle olan gebelik tablosu var. Hem bugün olan sperm zaten 72 önceden yapılmış oluyor bilimsel olarak. İstek varsa zorlama yoksa Alla ne verdiyse:) Rabbim kolaylastirsi
Ayy bide baktın beta pozitif çıkıyormuş Allahım inşallah ne güzel olurdu sevinçten uçardikKızlar smear testim çıkmış elime ulaşmadı ama temizmiş.bu sabah da ürolojiye gittim.idrar tahlilini ve kültürü verdim Dr enfeksiyon OLDUĞUNU düşünmüyorum suyu az içiyorsun 1,5-2lt dedim.su az içince koyulaşır koku olur dedi.gitmişken Beta ve progesteron da verdim bir saate bir hemşire arkadaş sonuçlara bakıp bana bildirecek dua edin
Kızlar smear testim çıkmış elime ulaşmadı ama temizmiş.bu sabah da ürolojiye gittim.idrar tahlilini ve kültürü verdim Dr enfeksiyon OLDUĞUNU düşünmüyorum suyu az içiyorsun 1,5-2lt dedim.su az içince koyulaşır koku olur dedi.gitmişken Beta ve progesteron da verdim bir saate bir hemşire arkadaş sonuçlara bakıp bana bildirecek dua edin
Ayy bide baktın beta pozitif çıkıyormuş Allahım inşallah ne güzel olurdu sevinçten uçardik
Hadi İnşallah cnm
Temiz cikmasina sevindim canim. Super ay kiz bide iyi haber veriyormussun ne supriz olur ya.
Kızlar Beta bakacaklarına testesteron çalışmışlar zaten devletin ne işi düzgün ki progesteron 6 çıkmış ya bu Ateş'e daha yüksek bekliyordum.biraz hayal kırıklığı yaşadım Ümitsizlik çöktü Hayırlısıinşallah müjdeli haberi verirsin canım aminn
Kızlar Beta bakacaklarına testesteron çalışmışlar zaten devletin ne işi düzgün ki progesteron 6 çıkmış ya bu Ateş'e daha yüksek bekliyordum.biraz hayal kırıklığı yaşadım Ümitsizlik çöktü Hayırlısı
Kızlar Beta bakacaklarına testesteron çalışmışlar zaten devletin ne işi düzgün ki progesteron 6 çıkmış ya bu Ateş'e daha yüksek bekliyordum.biraz hayal kırıklığı yaşadım Ümitsizlik çöktü Hayırlısı
testesteron ne alaka yaaa.... pffff senede bir defa beta baktırayım dedin o da elinde kaldı. inşallah adetin gelmez müjde vermen ertelenmiş olur sadece
ben toz olandan sabah 2 akşam 2 içtim combi kapsül olandan sabah 1 akşam 1 inofolicten bahsediyosunuz heraldeSenin içtiğin kaçlıktı peki?
ayy dicektm sen öyle kan vermezdn diye o da yanlış olmuşKızlar Beta bakacaklarına testesteron çalışmışlar zaten devletin ne işi düzgün ki progesteron 6 çıkmış ya bu Ateş'e daha yüksek bekliyordum.biraz hayal kırıklığı yaşadım Ümitsizlik çöktü Hayırlısı
40 yılda bir atraksiyon yapalım dedik onu da yüzüme Gözüme bulaştırdımayy dicektm sen öyle kan vermezdn diye o da yanlış olmuşhayırlısu bakalım
canim toz inofolic pembe kutu onun mg mi sabit zaten hepsi ayni onun farkli mg olani yokSenin içtiğin kaçlıktı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?