ben toz olandan sabah 2 akşam 2 içtim combi kapsül olandan sabah 1 akşam 1 inofolicten bahsediyosunuz heralde
Kızlar idrar sonucuma bakın bir Eki Görüntüle 1963007
Kokuyu yapan şey o nitrit işte lanet olası bende ne zaman pozitif çıksa idrar kültürümde de üreme çıkıyor.cok değil ama enfeksiyon var sendede yani iltihap canımKızlar idrar sonucuma bakın bir Eki Görüntüle 1963007
Güzel haberler almışsın güzel haberlerin devamıda geliyorKızlar smear testim çıkmış elime ulaşmadı ama temizmiş.bu sabah da ürolojiye gittim.idrar tahlilini ve kültürü verdim Dr enfeksiyon OLDUĞUNU düşünmüyorum suyu az içiyorsun 1,5-2lt dedim.su az içince koyulaşır koku olur dedi.gitmişken Beta ve progesteron da verdim bir saate bir hemşire arkadaş sonuçlara bakıp bana bildirecek dua edin
Rahim temiz dedi hemşire arkadaş smear vermiştim.idrar da sonuç bu enfeksiyon az da olsa var sanırım eritrosit yani kan var idrarda ama az ciddi bıyutta değil.ama Kültür'den anlamıyorum bakteri 5 diyor 5 çeşit bakteri mi var yoksa 5 tane bakteri mi var anlamadım.senin enfeksiyon devam mı ediyor yani? Ya ben bişey okudum aslı var mıdır yok mudur tam araştırmak lazım. Adaçayı yağını bir pamuğa damlatıp ped gibi tutunuyorlarmış. Bu tüm idrar yolu ve rahim iltihaplarına iyi geliyormuş.
Aynen bende ya acayip heyecanlanmıştımVeson mesajhları toplu okuyordum, bir heyecan geldi, sonra pofff indi gitti valla. gıcık hemşire....
İlaç gerekir mi acaba ya smear ve Beta sonuçları da elime ulaşsın ona göre ya Adana'ya giderim yada telden mesaj atarım bakalım ne diyecekKokuyu yapan şey o nitrit işte lanet olası bende ne zaman pozitif çıksa idrar kültürümde de üreme çıkıyor.cok değil ama enfeksiyon var sendede yani iltihap canım
Cnm işte gebelik varsa diye bitki çaylarına pek yanaşmadım bakalım Beta çıksın ona göre Dr la irtibata geçerimAynen bende ya acayip heyecanlanmıştım
Veson ins bebişin seninledir umutlu bekleyişe devam ediyoruz
Bu arada idrar yolu enfeksiyonu için ısırganotu çayı çok iyi geliyormuş ben şuan kist için içiyorum faydaları arasında yazıyordu bi arastır istersen pek cok hastalıga birebirmiş kanser dahil kızlar
zafrina89 baban ısırganotu çayı içsin nette akciger kanserinden şifa bulanlar bile varmıs bu ot sayesinde
Sağol cnm progesteron düşük idrar da enfeksiyon varmış bakalım hayırlısıGüzel haberler almışsın güzel haberlerin devamıda geliyor
İlaç gerekir canım ama idrar kültürü sonucunla gidersin neye duyarlıysa ona göre antibiyotik verir tabi bu arada bol suya devamİlaç gerekir mi acaba ya smear ve Beta sonuçları da elime ulaşsın ona göre ya Adana'ya giderim yada telden mesaj atarım bakalım ne diyecek
Hiç deme dalmışım mesajın sesine bir hopladım o arada 35 gördüm rüyamda tahlil sonucu.hemen mesaja baktım ama Beta yok aynen benim de heyecan balon gibi söndü:) belki 4 ten sonra çıkarVeson mesajhları toplu okuyordum, bir heyecan geldi, sonra pofff indi gitti valla. gıcık hemşire....
Neye duyarlı derken?? Nerden anlayacaklar onu?İlaç gerekir canım ama idrar kültürü sonucunla gidersin neye duyarlıysa ona göre antibiyotik verir tabi bu arada bol suya devam
Iltihap için süt maydanoz kurü de çok iyi. deneyenler o ay hamile kalmışlar. üç tanigimda bunu yaparak hamış oldular.Rahim temiz dedi hemşire arkadaş smear vermiştim.idrar da sonuç bu enfeksiyon az da olsa var sanırım eritrosit yani kan var idrarda ama az ciddi bıyutta değil.ama Kültür'den anlamıyorum bakteri 5 diyor 5 çeşit bakteri mi var yoksa 5 tane bakteri mi var anlamadım.
X xDerinMavix cnm senin di sanki idrar enfeksiyonu olan senin kültür sonucunun fotosu var mı yollar mısın?
Ondan da mantar olan vardı bir arkadaş o Yüzden hiç denemedim iki ay önce de mantar belası ile uğraştım o geçti şimdi de bu başladıIltihap için süt maydanoz kurü de çok iyi. deneyenler o ay hamile kalmışlar. üç tanigimda bunu yaparak hamış oldular.
Rahim temiz dedi hemşire arkadaş smear vermiştim.idrar da sonuç bu enfeksiyon az da olsa var sanırım eritrosit yani kan var idrarda ama az ciddi bıyutta değil.ama Kültür'den anlamıyorum bakteri 5 diyor 5 çeşit bakteri mi var yoksa 5 tane bakteri mi var anlamadım.
X xDerinMavix cnm senin di sanki idrar enfeksiyonu olan senin kültür sonucunun fotosu var mı yollar mısın?
aynen canım bende kaset testle içi aynı hem neden fazla para vereyim diye düşündüm memnun kaldım sadeece geçen ay grip olduğum içinmi klomende kullanmıştm ilk kez ovu da pik yakalayamadm.öncekinkullanmalarımda sorun yaşamadım hiç laboquick e zam gelmiş dolardan dolayı galiba o yüzdende innovita 50 tane ovu 10tane erken gebelik testi siparişi verdim . Gittigidiyordan hep alışveriş yaptığım satıcı güvenilir tavsiye ederim.zaten kasetin içinde de aynı şeritten var farketmez dediğin gibi de bende bu son aldıklarımdan memnun kalmadım hep yarım çıktı T çizgisi.. Bende 4 bazen 5 damla damlattım bi dağılma yaşamadım ama bazılarında aşırı sarılık oldu onuda suya tutup açtım.. Bu ay ne varsa kullanmaya başladım bakalım doktora gitmicem :)
aynen canım bu daldırmalı test bi kaç saniye tutuyosun içinedarkgirl kullanmıştı sanırım, foto attı buradan bana. baktım birkaç foruma olumsuz bir şey okumadım. Labo da iyi deniyor ama ben tutturamadığımdan bir değiştireyim dedim. Bir de diğer topikten dediler ya 2 damla damlat, sulu boya gibi dağılmaz diye. Ama mesela prospektüste onlar 3 -4 damla demişler. mallarını bilmemişler mi anlamadım. O yüzden deneyeyim dedim, zaten labo ile olmadı. labo damlatmalı bu daldırmalı. arada kullanım farkı çok yok. zaten foto çekip bir kenara atıyoruz.
ben hep sabah 7.7 geçe ayarladım ama alarm çalmadı bugün eşim işden geldi sabah kapıyı çalınca 8de unutmuşm ölçmeyi 10 dk içinde tekrar geçtim yatağa öyle ölçtüm.kaç gibi ölçmek doğru olur. Kararsız kalıyorum canım ben saat konusunda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?