Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberler almışsın güzel haberlerin devamıda geliyor

Rahim temiz dedi hemşire arkadaş smear vermiştim.idrar da sonuç bu enfeksiyon az da olsa var sanırım eritrosit yani kan var idrarda ama az ciddi bıyutta değil.ama Kültür'den anlamıyorum bakteri 5 diyor 5 çeşit bakteri mi var yoksa 5 tane bakteri mi var anlamadım.

X xDerinMavix cnm senin di sanki idrar enfeksiyonu olan senin kültür sonucunun fotosu var mı yollar mısın?

Veson mesajhları toplu okuyordum, bir heyecan geldi, sonra pofff indi gitti valla. gıcık hemşire....
Aynen bende ya acayip heyecanlanmıştım
Veson ins bebişin seninledir umutlu bekleyişe devam ediyoruz

Bu arada idrar yolu enfeksiyonu için ısırganotu çayı çok iyi geliyormuş ben şuan kist için içiyorum faydaları arasında yazıyordu bi arastır istersen pek cok hastalıga birebirmiş kanser dahil kızlar
zafrina89 baban ısırganotu çayı içsin nette akciger kanserinden şifa bulanlar bile varmıs bu ot sayesinde

Kokuyu yapan şey o nitrit işte lanet olası bende ne zaman pozitif çıksa idrar kültürümde de üreme çıkıyor.cok değil ama enfeksiyon var sendede yani iltihap canım
İlaç gerekir mi acaba ya smear ve Beta sonuçları da elime ulaşsın ona göre ya Adana'ya giderim yada telden mesaj atarım bakalım ne diyecek

Cnm işte gebelik varsa diye bitki çaylarına pek yanaşmadım bakalım Beta çıksın ona göre Dr la irtibata geçerim

İlaç gerekir mi acaba ya smear ve Beta sonuçları da elime ulaşsın ona göre ya Adana'ya giderim yada telden mesaj atarım bakalım ne diyecek
İlaç gerekir canım ama idrar kültürü sonucunla gidersin neye duyarlıysa ona göre antibiyotik verir tabi bu arada bol suya devam

Veson mesajhları toplu okuyordum, bir heyecan geldi, sonra pofff indi gitti valla. gıcık hemşire....
Hiç deme dalmışım mesajın sesine bir hopladım o arada 35 gördüm rüyamda tahlil sonucu.hemen mesaja baktım ama Beta yok aynen benim de heyecan balon gibi söndü:) belki 4 ten sonra çıkar

Iltihap için süt maydanoz kurü de çok iyi. deneyenler o ay hamile kalmışlar. üç tanigimda bunu yaparak hamış oldular.

Iltihap için süt maydanoz kurü de çok iyi. deneyenler o ay hamile kalmışlar. üç tanigimda bunu yaparak hamış oldular.
Ondan da mantar olan vardı bir arkadaş o Yüzden hiç denemedim iki ay önce de mantar belası ile uğraştım o geçti şimdi de bu başladı

Ya bu yaparken çok temiz tutucak kendini ve asla usutmemeye gayet etcek. belki bu yüzden mantar olmuştur. bende sıcağa dayanamiyirum yoksa çoktan yapmistim.çok geçmiş olsun canim

Evet canin kultur sonucumda bakteri cikti.
Dur bulup foto atayim etiketlerim seni.

aynen canım bende kaset testle içi aynı hem neden fazla para vereyim diye düşündüm memnun kaldım sadeece geçen ay grip olduğum içinmi klomende kullanmıştm ilk kez ovu da pik yakalayamadm.öncekinkullanmalarımda sorun yaşamadım hiç laboquick e zam gelmiş dolardan dolayı galiba o yüzdende innovita 50 tane ovu 10tane erken gebelik testi siparişi verdim . Gittigidiyordan hep alışveriş yaptığım satıcı güvenilir tavsiye ederim. FreeSoull

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-06-15-43-35.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 22
aynen canım bu daldırmalı test bi kaç saniye tutuyosun içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…