Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanmıyorum sen git kirk yilda bir kan ver yanlis seye baksinlar.. neyse yarina kalmis bakalim ne olacak. Hayirlis sonuclsr cikar umarim.

adet oldum canım ben geldi kırmızılar gelecek aya hayırlısıyla inşAllah

ben de bugün aldım canım innovita 50 adet sipariş ettim. lexandra diye bir satıcıdan aldım. herhalde yarın elime geçer. hala kargo yapılmamış ama yaaa :/

Neye duyarlı derken?? Nerden anlayacaklar onu?
Böyle kültürde üreme varsa bakterinin hangi antibiyotik türlerine duyarlı hangisine dirençli olduğu yazıyor karşısında.direncli olduğu antibiyotiklerle geçmiyor

Eklentiler

• 17-03-06-15-52-40-718_deco.webp
    21 KB · Görüntüleme: 32
valla babam o kdr aksi biri ki canım ne desen tersini yapıyo adam h iç dikkat etmiyo doktor enfeksiyon kaparsan kurtaramayız seni dedi ona rağmen eve giden gelenin haddi hesabı yok canım sıkılıo diye habire birilerini çağrıo

ben de bugün aldım canım innovita 50 adet sipariş ettim. lexandra diye bir satıcıdan aldım. herhalde yarın elime geçer. hala kargo yapılmamış ama yaaa :/
hayırlınolsun canım bende keremküçük dü satıcının ismi galiba ondan aldım genelde rozetli başarılı satıcılardan almaya dikkat etmek lazım.

hayırlınolsun canım bende keremküçük dü satıcının ismi galiba ondan aldım genelde rozetli başarılı satıcılardan almaya dikkat etmek lazım.
onunki başarı oranı %100 idi benimki %99. ne bileyim bu daha hesaplıydı çünkü hcg rtesti yok pakette. bende zaten vardı diye almadım ama.

LeYLa_21 leyla abla ateş düşmüş

LeYLa_21 dpo 19 da ancak ateş düşmeye Başlamış bu niye bu kadar uzun dürüyor acaba normal mi ki? Bu tabloların hepimizin hevesini kursağımızda bırakıyor.

Sabah bir baktim bütün atesler düşmüş LeYLa_21 Tgbptn hatta @butterfly_gns regl grmissin bile hakkinizda hayirlisi diyelim artik.

@butterfly_gns
Tgbptn
LeYLa_21

Canlarım hayırlısı nasibimiz olsun inşallah. Hepimiz için.

Leyloş sen bu uzun süren luteal fazı ve ateş tablolarını dr.a göstersen nasıl olur acaba...

LeYLa_21 @butterfly_gns Tgbptn hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bu son tablonuz olur.

SAGOLUN KIZLAR...ADET GELDİ...ÇARŞAMBA DOKTORDAYIM...

evet canım ama toz olana günde 1 demiş eczacı yanlış bişey yapmıyım diye size sormak istedim
yok ben hatırlıyorum canım ztn bi kere kullanmıştım günde 4 poşet ztn 400mcg folic asit içeriyo ShinSeGi bnde fazla olmasn diye düşünmüştüm ama folic 1 in 1 tabletinde 400 mcg folic var ztn

vae öyle bi muhabbet ama adaçayımıydı kızlar kpnuşuofu acı elma yağımıydı neydi hatırlayamadm tampon gibi koyuyolardı

onunki başarı oranı %100 idi benimki %99. ne bileyim bu daha hesaplıydı çünkü hcg rtesti yok pakette. bende zaten vardı diye almadım ama.
yok canım başarı rozeti varsa yüzdesi 99 olmasından bişeynolmaz verirler inşallah kısa zamanda bende bitmişti tüm testlerim iyi oldu benim için

adet oldum canım ben geldi kırmızılar gelecek aya hayırlısıyla inşAllah
Aynı gün adet olduk inşallah martta beraber hamile kalırız canım. Çarşamba doktora gidecem randevu aldım. Tüm testleri yaptırcam.. Hakkımızda hayırlısı. Pıhtılaşma testi sonucu da çıkmış. Bakalım doktor ne diyecek..

Ay canım ya benimde ayda bir. Ben zaten böyle olsun istiyorum ama bugünlerde şeytan uğraşıyor benimle. Geçen yıl tam da bu vakitlerde bu haftalarda bebeğimi kaybetmiştim....
Yani ayda bir olunca bana ddaha çabuk geçiyor zaman ama şu a3 ay muhabbeti beni geriyor sanırım. Biran önce mayıs ayına atlasakn böyle gözümüzü bi sabah açsak altı aylikn hamile olsak:)

Haydi maşallah sonu bebek olsun inşallah:)

Yaaa uyuslar yaa nereleri ile dinlediler acaba. Heyecanla okudum sayfaları dua ederek. Neyse inşallah vardır bi hayır. Rabbim hayırlı olanı sana kolayalstirsin ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…