İnanmıyorum sen git kirk yilda bir kan ver yanlis seye baksinlar.. neyse yarina kalmis bakalim ne olacak. Hayirlis sonuclsr cikar umarim.Kızlar Beta bakacaklarına testesteron çalışmışlar zaten devletin ne işi düzgün ki progesteron 6 çıkmış ya bu Ateş'e daha yüksek bekliyordum.biraz hayal kırıklığı yaşadım Ümitsizlik çöktü Hayırlısı
adet oldum canım ben geldi kırmızılarVeson canım ateşin gayet güzel ilerliyor inşallah bebiş olur
@kushi iyi çalışmışsın bu ay tablon çok güzel inşallah yüzün güler.
Tgbptn senin de ateş sabitlenmiş ama bugün bir düşüş olmuş umarım tekrar yükselir, yarın belli olur.
@aichazeyn ve @butterfly_gns kızlar Yen'i ayınız hayırlı olsun inşallah
@Darla ve @papatyamrm kızlar tablolar güzel ilerliyor çalışmalar da var inşallah bebiş gelir bu ay
LeYLa_21 abla yine uzuuun bir dpo oldu bu ay, ateş düşmüş ama yükselir inşallah
ben de bugün aldım canım innovita 50 adet sipariş ettim. lexandra diye bir satıcıdan aldım. herhalde yarın elime geçer. hala kargo yapılmamış ama yaaa :/aynen canım bende kaset testle içi aynı hem neden fazla para vereyim diye düşündüm memnun kaldım sadeece geçen ay grip olduğum içinmi klomende kullanmıştm ilk kez ovu da pik yakalayamadm.öncekinkullanmalarımda sorun yaşamadım hiç laboquick e zam gelmiş dolardan dolayı galiba o yüzdende innovita 50 tane ovu 10tane erken gebelik testi siparişi verdim . Gittigidiyordan hep alışveriş yaptığım satıcı güvenilir tavsiye ederim.FreeSoull
Böyle kültürde üreme varsa bakterinin hangi antibiyotik türlerine duyarlı hangisine dirençli olduğu yazıyor karşısında.direncli olduğu antibiyotiklerle geçmiyorNeye duyarlı derken?? Nerden anlayacaklar onu?
valla babam o kdr aksi biri ki canım ne desen tersini yapıyo adam h iç dikkat etmiyo doktor enfeksiyon kaparsan kurtaramayız seni dedi ona rağmen eve giden gelenin haddi hesabı yok canım sıkılıo diye habire birilerini çağrıoAynen bende ya acayip heyecanlanmıştım
Veson ins bebişin seninledir umutlu bekleyişe devam ediyoruz
Bu arada idrar yolu enfeksiyonu için ısırganotu çayı çok iyi geliyormuş ben şuan kist için içiyorum faydaları arasında yazıyordu bi arastır istersen pek cok hastalıga birebirmiş kanser dahil kızlar
zafrina89 baban ısırganotu çayı içsin nette akciger kanserinden şifa bulanlar bile varmıs bu ot sayesinde
hayırlınolsun canım bende keremküçük dü satıcının ismi galiba ondan aldım genelde rozetli başarılı satıcılardan almaya dikkat etmek lazım.ben de bugün aldım canım innovita 50 adet sipariş ettim. lexandra diye bir satıcıdan aldım. herhalde yarın elime geçer. hala kargo yapılmamış ama yaaa :/
onunki başarı oranı %100 idi benimki %99. ne bileyim bu daha hesaplıydı çünkü hcg rtesti yok pakette. bende zaten vardı diye almadım ama.hayırlınolsun canım bende keremküçük dü satıcının ismi galiba ondan aldım genelde rozetli başarılı satıcılardan almaya dikkat etmek lazım.
LeYLa_21 dpo 19 da ancak ateş düşmeye Başlamış bu niye bu kadar uzun dürüyor acaba normal mi ki? Bu tabloların hepimizin hevesini kursağımızda bırakıyor.
Sabah bir baktim bütün atesler düşmüşLeYLa_21 Tgbptn hatta @butterfly_gns regl grmissin bile hakkinizda hayirlisi diyelim artik.
@butterfly_gns
Tgbptn
LeYLa_21
Canlarım hayırlısı nasibimiz olsun inşallah. Hepimiz için.
Leyloş sen bu uzun süren luteal fazı ve ateş tablolarını dr.a göstersen nasıl olur acaba...
SAGOLUN KIZLAR...ADET GELDİ...ÇARŞAMBA DOKTORDAYIM...Veson canım ateşin gayet güzel ilerliyor inşallah bebiş olur
@kushi iyi çalışmışsın bu ay tablon çok güzel inşallah yüzün güler.
Tgbptn senin de ateş sabitlenmiş ama bugün bir düşüş olmuş umarım tekrar yükselir, yarın belli olur.
@aichazeyn ve @butterfly_gns kızlar Yen'i ayınız hayırlı olsun inşallah
@Darla ve @papatyamrm kızlar tablolar güzel ilerliyor çalışmalar da var inşallah bebiş gelir bu ay
LeYLa_21 abla yine uzuuun bir dpo oldu bu ay, ateş düşmüş ama yükselir inşallah
yok ben hatırlıyorum canım ztn bi kere kullanmıştım günde 4 poşet ztn 400mcg folic asit içeriyoevet canım ama toz olana günde 1 demiş eczacı yanlış bişey yapmıyım diye size sormak istedim
vae öyle bi muhabbet ama adaçayımıydı kızlar kpnuşuofu acı elma yağımıydı neydi hatırlayamadm tampon gibi koyuyolardısenin enfeksiyon devam mı ediyor yani? Ya ben bişey okudum aslı var mıdır yok mudur tam araştırmak lazım. Adaçayı yağını bir pamuğa damlatıp ped gibi tutunuyorlarmış. Bu tüm idrar yolu ve rahim iltihaplarına iyi geliyormuş.
ayy en fenasıOndan da mantar olan vardı bir arkadaş o Yüzden hiç denemedim iki ay önce de mantar belası ile uğraştım o geçti şimdi de bu başladı
yok canım başarı rozeti varsa yüzdesi 99 olmasından bişeynolmaz verirler inşallah kısa zamanda bende bitmişti tüm testlerim iyi oldu benim içinonunki başarı oranı %100 idi benimki %99. ne bileyim bu daha hesaplıydı çünkü hcg rtesti yok pakette. bende zaten vardı diye almadım ama.
Aynı gün adet olduk inşallah martta beraber hamile kalırız canım. Çarşamba doktora gidecem randevu aldım. Tüm testleri yaptırcam.. Hakkımızda hayırlısı. Pıhtılaşma testi sonucu da çıkmış. Bakalım doktor ne diyecek..adet oldum canım ben geldi kırmızılargelecek aya hayırlısıyla inşAllah
Ay canım ya benimde ayda bir. Ben zaten böyle olsun istiyorum ama bugünlerde şeytan uğraşıyor benimle. Geçen yıl tam da bu vakitlerde bu haftalarda bebeğimi kaybetmiştim....bugün içim çok daralıyo nedense akşam olsa da eve gitsem bir an önce
bnmki direkt 1 ay sonra gel dedi ultrasonda tam 7 gözükmüştğ sata göre tam 8 idi yakalar mı bilmem 7ye göre düşünürsek 11+0 da gitmiş olcam cinsiyet belli olmaz kaçıncı haftada bidaha çağırır bilmem yine bi ay demese bari
SAGOLUN KIZLAR...ADET GELDİ...ÇARŞAMBA DOKTORDAYIM...
Haydi maşallah sonu bebek olsun inşallah:)Benim kocayla başta çok sıkıntı yaşıyordum bu çalışma konusunda ya uyurdu ya yorgunum derdi hep kavga çıkardı ama 3 kayıp olunca artık oda birseylerin farkına vardı çok şükür hiç sorun çıkarmıyor 3 gün pespese olacak desem yine ses çıkarmaz artık
Yaaa uyuslar yaaKızlar Beta bakacaklarına testesteron çalışmışlar zaten devletin ne işi düzgün ki progesteron 6 çıkmış ya bu Ateş'e daha yüksek bekliyordum.biraz hayal kırıklığı yaşadım Ümitsizlik çöktü Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?