adam bana gülmesin kız tablomu gösterince?Hayirlisi olsun ablam tablo yine yaniltti bizi.
Doktora bu luteal faz uzunlugunu da soyle bence.
adam bana gülmesin kız tablomu gösterince?
ben ateşte neymiş ovu testi yap bari diyen doktorada denk geldm düzgün ölçüm yaparsan ovulasyonu anlamada etkin bi yöntem diyene deadam bana gülmesin kız tablomu gösterince?
Cnm işte gebelik varsa diye bitki çaylarına pek yanaşmadım bakalım Beta çıksın ona göre Dr la irtibata geçerim
SAGOLUN KIZLAR...ADET GELDİ...ÇARŞAMBA DOKTORDAYIM...
X xDerinMavix canim bence tablolaridda gstersin. cünkü Leyla ablanin tablolarida cizgileride cok net.Tablo gosterme abla ovu testi yaptigini ya da akintidan ovuyu anladigini ama ona ragmen adete kadar fazla zaman gectigini soyle :)
vae öyle bi muhabbet ama adaçayımıydı kızlar kpnuşuofu acı elma yağımıydı neydi hatırlayamadm tampon gibi koyuyolardı
yok ben hatırlıyorum canım ztn bi kere kullanmıştım günde 4 poşet ztn 400mcg folic asit içeriyo @ShinSeGi bnde fazla olmasn diye düşünmüştüm ama folic 1 in 1 tabletinde 400 mcg folic var ztn
amin canım inşAllah bende yarına aldım aşılama yaptıracagız bakalım neler diecekAynı gün adet olduk inşallah martta beraber hamile kalırız canım. Çarşamba doktora gidecem randevu aldım. Tüm testleri yaptırcam.. Hakkımızda hayırlısı. Pıhtılaşma testi sonucu da çıkmış. Bakalım doktor ne diyecek..
Tgbptn aynı gün olmamızda manidar yani :) Allahım hayırlısını nasip etsin kızlar bu ay yine birlikteyiz demek ki.. Muhteşem üçlü
Saat çok da önemli değil de hergün aynı saat olması önemliben hep sabah 7.7 geçe ayarladım ama alarm çalmadı bugün eşim işden geldi sabah kapıyı çalınca 8de unutmuşm ölçmeyi 10 dk içinde tekrar geçtim yatağa öyle ölçtüm.kaç gibi ölçmek doğru olur. Kararsız kalıyorum canım ben saat konusunda .
Hayırlısı tabikide. Herşerde vardır bir hayır..Önümüzdeki ay herşey daha da güzel olacak inşallah..Aynı gün adet olduk inşallah martta beraber hamile kalırız canım. Çarşamba doktora gidecem randevu aldım. Tüm testleri yaptırcam.. Hakkımızda hayırlısı. Pıhtılaşma testi sonucu da çıkmış. Bakalım doktor ne diyecek..
Ay ne güzel Detaylı bakılmış benim tahlil bu kadar cnm başka birşey yokBöyle kültürde üreme varsa bakterinin hangi antibiyotik türlerine duyarlı hangisine dirençli olduğu yazıyor karşısında.direncli olduğu antibiyotiklerle geçmiyor
Ya ama bana neden bakılmamış bu antibiyograma ben de de bakteri çıktı.sen bakteri çıkınca ikinci bir tahlil mi verdin tekrardan?
Kizlar kötü bir haberim var
8403BHC Behicecigimizin bebeginin kalbi durmus Diger topige yazms...
Cok ama cok üzgünüm, gözyaslarima engel olamiyorum...rabbim yardimcisi olsun...
Behice ile özelden telden filan görüsen varsa lütfen arasin, görüsmeye calissin...
cok üzgünüm cok
Çok geçmiş olsun.. iltahaplar kadınların korkulu rüyası hayırlısı hakkımızda seninde bildiğin gibi bol su ve soğan kürüde iyi aslınca yorumlarına bakarsan. Ne kadar olsa bio antibiyotik.Sağol cnm progesteron düşük idrar da enfeksiyon varmış bakalım hayırlısı
Birazdan arayacağımVeson caniiiiimmm sonuc cikti mi birikmis msjlar okuyamadim hemen
Evde ovulasyon testi yapıyorum yumurtam çatladıktan 19-20 gün sonra adet geliyor normal mi? De hatta Dr kontrolünde de aynı uzun Sürüyor de ovulasyonunu yanlış biliyorsundur falan derse bakalım ne diyecekadam bana gülmesin kız tablomu gösterince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?