Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm işte gebelik varsa diye bitki çaylarına pek yanaşmadım bakalım Beta çıksın ona göre Dr la irtibata geçerim

Canim arkadasim varsa bitkisel i tedavisi istersen erteleme derim. bende aylarca neleri erteledim.en sonunda aman bosver dedim. Hamile kaldigim ve ondan önceki ay boyunca midem icin 5 tane bitki cayi iciyordum.toplam 8 bardak ediyordu her gün ictigim bitki cayi...düsün ki icinde lavanta sari kantaron filan var.bunlar hep söktürücü karaciger bagirsak temizleyicisi ydi hamilelikte kullanimi sakincali denilen otlardan.... o ay hamile kaldim. anladim ki eger bebis olacaksa hic bir sey engel olmuyor. insallah bir an öncce uygun tedaviyi bulursun.

Tablo gosterme abla ovu testi yaptigini ya da akintidan ovuyu anladigini ama ona ragmen adete kadar fazla zaman gectigini soyle :)
X xDerinMavix canim bence tablolaridda gstersin. cünkü Leyla ablanin tablolarida cizgileride cok net.
LeYLa_21 abla eger adam gülerse doktorunu bir dha düsün derim. artik doktorlarda bu ates ölcmeyi kabul etmeli yani. Hatta gecen ceyda düvencinin anne tvsini izliyordum oda 11 haftalik. O da ates ölcme yöntemiyle hemde ilk aydan hamile kalmis :):) ünlüler bile bu yöntemi kullaniyor :)

vae öyle bi muhabbet ama adaçayımıydı kızlar kpnuşuofu acı elma yağımıydı neydi hatırlayamadm tampon gibi koyuyolardı

aynı şey ikisi de ben kızlar bebekken banyodan sonra göbek çevresine ve ayak altına sürerdim gazı alıyor diye

yok ben hatırlıyorum canım ztn bi kere kullanmıştım günde 4 poşet ztn 400mcg folic asit içeriyo @ShinSeGi bnde fazla olmasn diye düşünmüştüm ama folic 1 in 1 tabletinde 400 mcg folic var ztn

banada folicUs diye bişey vermiş bu da 400mg canım çok saol başlarım bu akşam

amin canım inşAllah bende yarına aldım aşılama yaptıracagız bakalım neler diecek

Saat çok da önemli değil de hergün aynı saat olması önemli

Hayırlısı tabikide. Herşerde vardır bir hayır..Önümüzdeki ay herşey daha da güzel olacak inşallah..

Böyle kültürde üreme varsa bakterinin hangi antibiyotik türlerine duyarlı hangisine dirençli olduğu yazıyor karşısında.direncli olduğu antibiyotiklerle geçmiyor
Ay ne güzel Detaylı bakılmış benim tahlil bu kadar cnm başka birşey yok

Kizlar kötü bir haberim var

8403BHC Behicecigimizin bebeginin kalbi durmus Diger topige yazms...
Cok ama cok üzgünüm, gözyaslarima engel olamiyorum...rabbim yardimcisi olsun...
Behice ile özelden telden filan görüsen varsa lütfen arasin, görüsmeye calissin...

cok üzgünüm cok

çok üzüldüm yaa Allah'ım yardımcısı olsun sabırlar versin inşallah

Sağol cnm progesteron düşük idrar da enfeksiyon varmış bakalım hayırlısı
Çok geçmiş olsun.. iltahaplar kadınların korkulu rüyası hayırlısı hakkımızda seninde bildiğin gibi bol su ve soğan kürüde iyi aslınca yorumlarına bakarsan. Ne kadar olsa bio antibiyotik.

adam bana gülmesin kız tablomu gösterince?
Evde ovulasyon testi yapıyorum yumurtam çatladıktan 19-20 gün sonra adet geliyor normal mi? De hatta Dr kontrolünde de aynı uzun Sürüyor de ovulasyonunu yanlış biliyorsundur falan derse bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…