Ayyy insAllah pozitif olurBirazdan arayacağım
Beta:)idrar smear progestanVeson canım ne için test yaptırmıştın?ben kaçırmışım ya?
Umarım cnm bakalım Dr ne diyecekCanim arkadasim varsa bitkisel i tedavisi istersen erteleme derim. bende aylarca neleri erteledim.en sonunda aman bosver dedim. Hamile kaldigim ve ondan önceki ay boyunca midem icin 5 tane bitki cayi iciyordum.toplam 8 bardak ediyordu her gün ictigim bitki cayi...düsün ki icinde lavanta sari kantaron filan var.bunlar hep söktürücü karaciger bagirsak temizleyicisi ydi hamilelikte kullanimi sakincali denilen otlardan.... o ay hamile kaldim. anladim ki eger bebis olacaksa hic bir sey engel olmuyor. insallah bir an öncce uygun tedaviyi bulursun.
InanmıyorumKizlar kötü bir haberim var
8403BHC Behicecigimizin bebeginin kalbi durmus Diger topige yazms...
Cok ama cok üzgünüm, gözyaslarima engel olamiyorum...rabbim yardimcisi olsun...
Behice ile özelden telden filan görüsen varsa lütfen arasin, görüsmeye calissin...
cok üzgünüm cok
iyi gecti cnm merkezi doktoru begendik. önceki denemelerim kimyasal oldugu icin doktor histeroskopi ve cgh önerdi. tabi isin icine bunlar girince raporlu olmasina ragmen fiyat 10bini bulcak. raporum cikinca baslicaz tedaviye. insallah bu kez mutlu son olurShinSeGi okuyamadim kacirdim canim senin tuo merkezi ile görüşmen nasil gecti ?
hadi yaaa cok uzuldum. böyle bi durumda biri nasil teselli edilirkiKizlar kötü bir haberim var
Behice ile özelden telden filan görüsen varsa lütfen arasin, görüsmeye calissin...
cok üzgünüm cok
Canım senin bu çıkan sonuç idrar tahlili bu benim attığım idrar kültürü sonucumdu sen kültür verdiysen o 3 günde çıkıyor o daha çıkmamış senin yaniAy ne güzel Detaylı bakılmış benim tahlil bu kadar cnm başka birşey yok
Bir süre bekle düzelir belkiKizlar ben ffye giremiyorum. şifre istiyor giriyorum kabul etmiyor. şifre sifirladim gene kabul etmiyorvar mi böyle bi sorun yaşayan Veson
Öyle mi diyorsun hiç bilgi vermediler niye açıklama yapmazlar ki??Canım senin bu çıkan sonuç idrar tahlili bu benim attığım idrar kültürü sonucumdu sen kültür verdiysen o 3 günde çıkıyor o daha çıkmamış senin yani
Kizlar kötü bir haberim var
cok üzgünüm cok
Kızlar bu arada sonuç çıktı negatif bu ay da olmadı.hayırlısı elden ne gelir.zaten progesteron 6 çıkmış resmen fos yumurta
Canim ya.. ne denir ki.. Hayirlisi degilmis demek ki bu ay.. Insallah en kisa en hayirli zamanda Rabbim müjdeni göndersin sana...Kızlar bu arada sonuç çıktı negatif bu ay da olmadı.hayırlısı elden ne gelir.zaten progesteron 6 çıkmış resmen fos yumurta
2 tane idrar verdiysen 3 gün sonra onun sonucu içinde ararsın canım ama demeleri gerekiyordu bana sekreter diyordu kültür 3 gün ona çıkacak diyeÖyle mi diyorsun hiç bilgi vermediler niye açıklama yapmazlar ki??
Evet iki tahlil biri normal biri kültür yok cnm ya birşey demediker keşke ben sorsaydım bıraktım idrarları çıktım neyse Çarşamba bşr gideyim olmadı.2 tane idrar verdiysen 3 gün sonra onun sonucu içinde ararsın canım ama demeleri gerekiyordu bana sekreter diyordu kültür 3 gün ona çıkacak diye
Mart böyle başladı sonu iyi gelir inşallah..
Hayırlısı kızlar bu Ay'ı da idrar enfeksiyonu ile kapattım bakalım gelecek ay bizi ne bekliyor??Canim ya.. ne denir ki.. Hayirlisi degilmis demek ki bu ay.. Insallah en kisa en hayirli zamanda Rabbim müjdeni göndersin sana...
Umutsuzluk yok çalışmalara devam ne yapalım rabbim illaki vakti saati gelince nasip edecek bizlere.progesteron kaç çıkması lazım yumurta kaliteli demek için biliyorsun ben son gebelikte beta 25 iken progesteron 1.3 çıkmıştı ben nasıl hamile kaldım ki o zamanKızlar bu arada sonuç çıktı negatif bu ay da olmadı.hayırlısı elden ne gelir.zaten progesteron 6 çıkmış resmen fos yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?