Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki 6 çıkmış 10 üstü diye biliyorum sen zaten nasıl hamile kaldın hayret:) bir daha Beta baktırırken mutlaka progesteron da iste belki Kayıplar bu yüzdendir

Benimki 6 çıkmış 10 üstü diye biliyorum sen zaten nasıl hamile kaldın hayret:) bir daha Beta baktırırken mutlaka progesteron da iste belki Kayıplar bu yüzdendir
Zaten hamile kaldığım gibi progestana başlayacam İstanbul'daki doktor öyle demişti belkide bebiş lerim o yüzden gitti geçen 2. Gebeligimin tahlilleri buldum hiç progesteron bakmamış doktor bana

Ya ama bana neden bakılmamış bu antibiyograma ben de de bakteri çıktı.sen bakteri çıkınca ikinci bir tahlil mi verdin tekrardan?

Yok tatlim. Sadece 1 defa idrar verdim. Onunla hem normal tahlil hem de kultur yapildi. Kulturde bakteri ureyince kendileri antibiyogram yapmis.
Sende neye bakmislar testi attiysan kacirdim bi foto atsana.

Yok tatlim. Sadece 1 defa idrar verdim. Onunla hem normal tahlil hem de kultur yapildi. Kulturde bakteri ureyince kendileri antibiyogram yapmis.
Sende neye bakmislar testi attiysan kacirdim bi foto atsana.
Anladım cnm peki kaç günde çıktı benim sonuç şu
Kültür de bakıldı ama burda yok sanırım Neslihan 3 günde çıkar dedi

8403BHC Behice canim ne denir bilmiyorum. Cok üzüldüm inan. Rabbim en kisa zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin insallah. Sozcukler inan kifayetsiz suan.

Tablo gosterme abla ovu testi yaptigini ya da akintidan ovuyu anladigini ama ona ragmen adete kadar fazla zaman gectigini soyle :)
Tamam canım mutlaka söyleyecem..
Tgbptn aynı gün olmamızda manidar yani :) Allahım hayırlısını nasip etsin kızlar bu ay yine birlikteyiz demek ki.. Muhteşem üçlü
Amin canım inşallah. Yeni ay yeni umut inşallah..
Doktor gülerse bunu söylerim ona..
amin canım inşAllah bende yarına aldım aşılama yaptıracagız bakalım neler diecek
Tedavin hayırlı olsun cnm. Bakalım bana diyecek. Belki bende aşılama yaptırabilirim.
Hayırlısı tabikide. Herşerde vardır bir hayır..Önümüzdeki ay herşey daha da güzel olacak inşallah..
Amin canım inşallah..
Aynı kaderi paylaşmışız çok üzüldüm ya.. 8403BHC canım gecmiş olsun Rabbim yeniden yüzünü güldürsün inşallah.. Aynı şeyi yaşadık Rabbim sabır versin inşallah..
Evde ovulasyon testi yapıyorum yumurtam çatladıktan 19-20 gün sonra adet geliyor normal mi? De hatta Dr kontrolünde de aynı uzun Sürüyor de ovulasyonunu yanlış biliyorsundur falan derse bakalım ne diyecek
Çatlama çizgi den kaç gün sonra oluyor. İki gün sonra ise dpo 16 oluyor bu uzunmu canım? Normal faz kaç gün olmalı?
Beta:)idrar smear progestan
Anladım canım..
Kızlar bu arada sonuç çıktı negatif bu ay da olmadı.hayırlısı elden ne gelir.zaten progesteron 6 çıkmış resmen fos yumurta
Şans yok bizde. Şu güzelim tablolarla adet oluyoruz ya pes valla.. Ne diyeyim hayırlısı be gülüm.. Nasip kısmet... Bu ay Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım

LeYLa_21 cibi35 Tgbptn Veson
Kızlar son batınız olsun yeni ayda peşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun
Amin canım cümlemiz için inşallah gülüm..

Anladım cnm peki kaç günde çıktı benim sonuç şuEki Görüntüle 1963131
Kültür de bakıldı ama burda yok sanırım Neslihan 3 günde çıkar dedi

Evet bu normal idrar tahlili kultur yok bunda.
Ben persembe vermistim idrari pazartesi cikti.
Bakteri uremesi oldugu icin antibiyogram yapmislar o yuzden gec cikti.
Bakteri uremesi olmasa ertesi gun cikardi.

Senin neden yaomadilar acaba. Doktora gosterdin mi?

Çizginin olduğu gün çatladığı gündür cnm

Cnm ben de sabah verdim öğleden sonra bu çıktı kültür de alındı ama Neslihan da aynı şeyi söyledi burda kültür yok 3 gün sonra çıkar dedi.demekki daha çıkmamış.açıkcası ben de ne zaman çıkar diye sormadım demekki kültür geç çıkıyor bakalım o nasıl çıkacak?

Ha kultur daha cikmadiysa antibiyograma alindigini bilemeyiz canim.
Idrar kulturunde de bakteri uremesi olursa ki bazi bakteriler uremiyormus o zaman antibiyogram da yaparlar.
Insallah ureme olmaz. Kac ay oldu kurtulamiyorum ben ya

Hadi bakalım cqnm beraber bekleriz asılama olursan saolasn hayırlısıyla tutar inş

Ya çok üzüldüm Allah ım bunu yaşayana mükafatı hayırlı örnek evlatlarla nasip etsin

Ha kultur daha cikmadiysa antibiyograma alindigini bilemeyiz canim.
Idrar kulturunde de bakteri uremesi olursa ki bazi bakteriler uremiyormus o zaman antibiyogram da yaparlar.
Insallah ureme olmaz. Kac ay oldu kurtulamiyorum ben ya
İnşallah kurtulursun cnm açıkcası benim öyle ciddi bir şikayetim yok sadece kokudan rahatsız oluyordum Dr bile dediki enfeksiyon olacağını zannetmiyorum suyu az içiyorsun o zaman da koku olur dedi ama bak ben de de çıktı.zaten bazen belirtisiz oluyormuş ya.inşallah Dediğin gibi üreme olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…