Benimki 6 çıkmış 10 üstü diye biliyorum sen zaten nasıl hamile kaldın hayret:) bir daha Beta baktırırken mutlaka progesteron da iste belki Kayıplar bu yüzdendirUmutsuzluk yok çalışmalara devam ne yapalım rabbim illaki vakti saati gelince nasip edecek bizlere.progesteron kaç çıkması lazım yumurta kaliteli demek için biliyorsun ben son gebelikte beta 25 kendi progesteron 1.3 çıkmıştı ben nasıl hamile kaldım ki o zaman
Zaten hamile kaldığım gibi progestana başlayacam İstanbul'daki doktor öyle demişti belkide bebiş lerim o yüzden gitti geçen 2. Gebeligimin tahlilleri buldum hiç progesteron bakmamış doktor banaBenimki 6 çıkmış 10 üstü diye biliyorum sen zaten nasıl hamile kaldın hayret:) bir daha Beta baktırırken mutlaka progesteron da iste belki Kayıplar bu yüzdendir
Ya ama bana neden bakılmamış bu antibiyograma ben de de bakteri çıktı.sen bakteri çıkınca ikinci bir tahlil mi verdin tekrardan?
anladım canım teşekkür ederim.Saat çok da önemli değil de hergün aynı saat olması önemli
Anladım cnm peki kaç günde çıktı benim sonuç şuYok tatlim. Sadece 1 defa idrar verdim. Onunla hem normal tahlil hem de kultur yapildi. Kulturde bakteri ureyince kendileri antibiyogram yapmis.
Sende neye bakmislar testi attiysan kacirdim bi foto atsana.
Kizlar kötü bir haberim var
8403BHC Behicecigimizin bebeginin kalbi durmus Diger topige yazms...
Cok ama cok üzgünüm, gözyaslarima engel olamiyorum...rabbim yardimcisi olsun...
Behice ile özelden telden filan görüsen varsa lütfen arasin, görüsmeye calissin...
cok üzgünüm cok
Tamam canım mutlaka söyleyecem..Tablo gosterme abla ovu testi yaptigini ya da akintidan ovuyu anladigini ama ona ragmen adete kadar fazla zaman gectigini soyle :)
Amin canım inşallah. Yeni ay yeni umut inşallah..Tgbptn aynı gün olmamızda manidar yani :) Allahım hayırlısını nasip etsin kızlar bu ay yine birlikteyiz demek ki.. Muhteşem üçlü
Doktor gülerse bunu söylerim ona..X xDerinMavix canim bence tablolaridda gstersin. cünkü Leyla ablanin tablolarida cizgileride cok net.
LeYLa_21 abla eger adam gülerse doktorunu bir dha düsün derim. artik doktorlarda bu ates ölcmeyi kabul etmeli yani. Hatta gecen ceyda düvencinin anne tvsini izliyordum oda 11 haftalik. O da ates ölcme yöntemiyle hemde ilk aydan hamile kalmis :):) ünlüler bile bu yöntemi kullaniyor :)
Tedavin hayırlı olsun cnm. Bakalım bana diyecek. Belki bende aşılama yaptırabilirim.amin canım inşAllah bende yarına aldım aşılama yaptıracagız bakalım neler diecek
Amin canım inşallah..Hayırlısı tabikide. Herşerde vardır bir hayır..Önümüzdeki ay herşey daha da güzel olacak inşallah..
Aynı kaderi paylaşmışız çok üzüldüm ya..Kizlar kötü bir haberim var
Behice ile özelden telden filan görüsen varsa lütfen arasin, görüsmeye calissin...
cok üzgünüm cok
Çatlama çizgi den kaç gün sonra oluyor. İki gün sonra ise dpo 16 oluyor bu uzunmu canım? Normal faz kaç gün olmalı?Evde ovulasyon testi yapıyorum yumurtam çatladıktan 19-20 gün sonra adet geliyor normal mi? De hatta Dr kontrolünde de aynı uzun Sürüyor de ovulasyonunu yanlış biliyorsundur falan derse bakalım ne diyecek
Anladım canım..Beta:)idrar smear progestan
Şans yok bizde. Şu güzelim tablolarla adet oluyoruz ya pes valla.. Ne diyeyim hayırlısı be gülüm.. Nasip kısmet... Bu ay Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canımKızlar bu arada sonuç çıktı negatif bu ay da olmadı.hayırlısı elden ne gelir.zaten progesteron 6 çıkmış resmen fos yumurta
Amin canım cümlemiz için inşallah gülüm..
PM VE AM leri kaldiradam bana gülmesin kız tablomu gösterince?
Anladım cnm peki kaç günde çıktı benim sonuç şuEki Görüntüle 1963131
Kültür de bakıldı ama burda yok sanırım Neslihan 3 günde çıkar dedi
Çizginin olduğu gün çatladığı gündür cnmTamam canım mutlaka söyleyecem..
Amin canım inşallah. Yeni ay yeni umut inşallah..
Doktor gülerse bunu söylerim ona..
Tedavin hayırlı olsun cnm. Bakalım bana diyecek. Belki bende aşılama yaptırabilirim.
Amin canım inşallah..
Aynı kaderi paylaşmışız çok üzüldüm ya..8403BHC canım gecmiş olsun Rabbim yeniden yüzünü güldürsün inşallah.. Aynı şeyi yaşadık Rabbim sabır versin inşallah..
Çatlama çizgi den kaç gün sonra oluyor. İki gün sonra ise dpo 16 oluyor bu uzunmu canım? Normal faz kaç gün olmalı?
Anladım canım..
Şans yok bizde. Şu güzelim tablolarla adet oluyoruz ya pes valla.. Ne diyeyim hayırlısı be gülüm.. Nasip kısmet... Bu ay Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım
Cnm ben de sabah verdim öğleden sonra bu çıktı kültür de alındı ama Neslihan da aynı şeyi söyledi burda kültür yok 3 gün sonra çıkar dedi.demekki daha çıkmamış.açıkcası ben de ne zaman çıkar diye sormadım demekki kültür geç çıkıyor bakalım o nasıl çıkacak?Evet bu normal idrar tahlili kultur yok bunda.
Ben persembe vermistim idrari pazartesi cikti.
Bakteri uremesi oldugu icin antibiyogram yapmislar o yuzden gec cikti.
Bakteri uremesi olmasa ertesi gun cikardi.
Senin neden yaomadilar acaba. Doktora gosterdin mi?
Buda ne böyle diyormuş doktor. Zaten en hırslı hastası benim galiba..PM VE AM leri kaldir
Olmadi x koy
Ertesi gün çatlamıyormu ya?ben yanlış biliyorum demek kiÇizginin olduğu gün çatladığı gündür cnm
Cnm ben de sabah verdim öğleden sonra bu çıktı kültür de alındı ama Neslihan da aynı şeyi söyledi burda kültür yok 3 gün sonra çıkar dedi.demekki daha çıkmamış.açıkcası ben de ne zaman çıkar diye sormadım demekki kültür geç çıkıyor bakalım o nasıl çıkacak?
Hadi bakalım cqnm beraber bekleriz asılama olursan saolasn hayırlısıyla tutar inşTamam canım mutlaka söyleyecem..
Amin canım inşallah. Yeni ay yeni umut inşallah..
Doktor gülerse bunu söylerim ona..
Tedavin hayırlı olsun cnm. Bakalım bana diyecek. Belki bende aşılama yaptırabilirim.
Amin canım inşallah..
Aynı kaderi paylaşmışız çok üzüldüm ya..8403BHC canım gecmiş olsun Rabbim yeniden yüzünü güldürsün inşallah.. Aynı şeyi yaşadık Rabbim sabır versin inşallah..
Çatlama çizgi den kaç gün sonra oluyor. İki gün sonra ise dpo 16 oluyor bu uzunmu canım? Normal faz kaç gün olmalı?
Anladım canım..
Şans yok bizde. Şu güzelim tablolarla adet oluyoruz ya pes valla.. Ne diyeyim hayırlısı be gülüm.. Nasip kısmet... Bu ay Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım
Ya çok üzüldümKizlar kötü bir haberim var
cok üzgünüm cok
İnşallah kurtulursun cnm açıkcası benim öyle ciddi bir şikayetim yok sadece kokudan rahatsız oluyordum Dr bile dediki enfeksiyon olacağını zannetmiyorum suyu az içiyorsun o zaman da koku olur dedi ama bak ben de de çıktı.zaten bazen belirtisiz oluyormuş ya.inşallah Dediğin gibi üreme olmaz.Ha kultur daha cikmadiysa antibiyograma alindigini bilemeyiz canim.
Idrar kulturunde de bakteri uremesi olursa ki bazi bakteriler uremiyormus o zaman antibiyogram da yaparlar.
Insallah ureme olmaz. Kac ay oldu kurtulamiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?