Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda ne böyle diyormuş doktor. Zaten en hırslı hastası benim galiba..

Ertesi gün çatlamıyormu ya?ben yanlış biliyorum demek ki doktora diyecem ki ;hocam bakın bu şaheser tablo ile hamile kalamadım
Yok cnm yukardan aşağı ve enine çizgilerin kesiştiği gün çatlama olmuş demektir.bazı Dr lar ateş tablosunu biliyor hatta geçenlerde burda birinin dr U ateşini ölç Demiş.ben de Dr Uma göstermiştim.ff gibi böyle geniş bir ateş programı olduğuna çok şaşırmıştı :))

Su olayini bilmiyorum canim ben hayatimin hicbir doneminde cok su icmedim ama enfeksiyon disinda da hic idrarda koku olmadi.
Benim basta sadece sari akinti vardi ama o zaman bakteri yoktu. Bakteri de eklenince yesil akinti, idrarda koku ve kasinti da eklendi.
Ilac da gecirmiyor. Umarim erken dogum tehdidim olmaz.

Bu üreme çıktı mı kolay kolay geçmiyor geçti sanıyoruz ilaçlar bitince sonra yine tekrarlıyor ben çok çektim ödüm kopuyor ayaklarımı üşütmekten benim genelde o zamanlar geri geliyor banada şimdi boyleysen hamilelikte sık sık başına gelecek diyo herkes

Ureme olmadigi zamanda da geciremedim ki tatlim ya. Bakterinin duyarli oldugu ilaclar hamilelikte kullanilmiyormus. Doktor sansa bir ilac verdi ama etkisi olmadi malesef.
Insallah hamilelikte olmazsin canim ya benim en basindan beri var gecmedi gitti

Ya bana artık ovulasyon zamanı bişeyler oluyor yine sağ tarafımda o rahatsız eden ağrı geldi ama bu kez az az solda da oluyor bide mide bulantısı var bunlar normal şeyler mi ben 3 yıldır bunu ilk defa üst üste 2 ay bu kadar şiddetli hisseder oldum daha önce 1 kere mi ne böyle ağrı olduğu olmuştu ama çok daha hafif

Kizlar istanbylda boyle cok pahali bir dr a gitmistik esimle. Dr ferrilityfriend i bile biliyordu. Hatta o bana fahrenhath derece kullan demisti.
Ayy ne güzel doktorlar var ben hamile kaldığım aylar bile ateşle yum günümü tespit ettim adet gününden hesaplamayın geç yumurtladim diyemedim bişey der diye :)

Ben reglin bitiminden dune kadar epey buldigin sagda solda yumurtalik kisminda agri hissetyim. Hatta yururken epey belliydi ve zorluyordu. Bugun az hissettim. Artik ben de endiselendim. Atesten bir sonuc cikmadi. Ovu testleri de henuz bir sey demiyor. Bu ne agrisi diye endiselendim. Bakalim artik hayir mi sermi bilmiuorum ama seninki hayirdir cunku ovu testin guzel cikti.

Benim geçen ay çok siddetliydi ağrı acile gitmeyi bile düşündük acaba çatlaması zor mu oluyor diye düşünüyordum şimdi araştırdım meğer çatlarken bi sıvı oluyormuş bu sıvı karın boşluğuna akarsa böyle ağrı oluyormuş benim karın boşluğunda görülen sıvı bu galiba benim belkide hep oraya akıyor.ic kanamamda ki ağrıda aynı buna benziyordu o zamanda karın boşluğuna kan birikmişti.daha neler öğrenecez yaa :)

Ben de sadece bir Dr a gösterdim diğerlerine sadece evde ovulasyon takibi yapıyorum ovulasyon Gününü biliyorum diyorum o kadar Ateş'den bahsetmiyorum nasıl tepki vereceğini bilmediğim için.:)
Ayy ne güzel doktorlar var ben hamile kaldığım aylar bile ateşle yum günümü tespit ettim adet gününden hesaplamayın geç yumurtladim diyemedim bişey der diye :)

8403BHC behicemm çok üzüldümm benim aklımdan da bu ihtimal çıkmıyo şu sıralar hep diyorum sağlıklıysa bişey olmaz psikolojimiz bunu kaldıramıyo biliyorum ama mantıklı düşündüğümüzde bebek sağlıklı olsa yaşar diyorum teselli etmekte bunu sindirmekte çok zor Rabbim sabrını ve yerine tez vakitte sağlıkla yenisini versin inşallah

Hadi bakalım cqnm beraber bekleriz asılama olursan saolasn hayırlısıyla tutar inş
Bu ay belki sadece ilaç tedavisi yapar. Bakalım hayırlısı canım. Amin inşallah gülüm..
Doktora soracam mutlaka canım..

Bu arada şimdi test yaptım artık çatlasın gitmeden :)
Silinme var tamamen mi silik olması gerekiyor çatlamıs olması için
Ben boyle olunca çatladı diye düşünüyodum.hadi ins bebiş olsun canım
Benim çok ilginç ya testim aniden pick yapıyor bir gün oncesinde gölge gibiyken ertesi gün pick yapıyor yada sadece iki gün kala kırmızı çizgi beliriyor.

Oy oyyy
Kocam carsamba sehir disinda. Ben sali aksqmini degerlendirmeliyim. Iki gun yok sonra. Belki 3. Tam da zamani

Biz daha napacagimizi konusmadik diye ben bir sey de demedim. Ama herjalde sabah ates olcmemden anliyordur. Cumartesi gunu konisalim mi dedim de hic kendimde degilim, konusuruz dedi. Simdi de KV rahatsiz. Bilmem nolcak. Valla bes cephede dovusmekte yoruldum

Belki hiç konuşmamak daha iyidir sen onlemlerini al takibini yap çaktırmadan yaklaş tatlım Hem stres de yaşamamış olursunuz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…