O eski halimden eser yok şimdiAklıma geldi de diyemedim
hayyy maşallah bu kadar ilişki ama sonu kırmızılarla bitmiş. işin özü ne kadar çok ilişki değil ama işte anlatamıyorum bende kendime bazen yok ovuya denk geldi gelmedi peşine düşüyoruz veren Rabbim tek ilişkiylede nasip edecekse veriyor.Eki Görüntüle 1963269 Bu kadar çalışmaya...pesssss....
Bu akşam ve yarın ilişki olsun testleriniz hemen siliklesiyor mu bu pozitif gibiKusura bakmayın kızlar bu saatte yazıyrm ama ne zman çatlar benim yumurta. daha fazla koyulasir mi
Canım yarın silikleşebilirKusura bakmayın kızlar bu saatte yazıyrm ama ne zman çatlar benim yumurta. daha fazla koyulasir mi
Bu sabah yaptığım 11:30 ama şimdi çekilen fotosu. nasıl sizceBu akşam ve yarın ilişki olsun testleriniz hemen siliklesiyor mu bu pozitif gibi
InşAllah olur bebislerimjzz. Allahim isteyen herkeze nasip etsinCanım yarın silikleşebilir
Bazılarında iki üç gün koyu çizgi sabit kalabiliyor gün aşırı başla istersen bebiş olsun inş
Ben de anlamadım cnm ben de geçen gün baktım nick açılmıyor.anlamadımVeson canim @eksikbisey adli üye hic yok ama tblosu duruyor nicki mi degisti kii???
3 güne çatlar normal şartlardaKusura bakmayın kızlar bu saatte yazıyrm ama ne zman çatlar benim yumurta. daha fazla koyulasir mi
Ya bu biriydi ama kim isim değişmişBen de anlamadım cnm ben de geçen gün baktım nick açılmıyor.anlamadım
Ya zaten Kızın gelmesi ile hamile kalmadı bir oldu sonra bir baktım nick değişmiş ilk nickini hatırlamıyorum.düzelttim ilk sayfadan bu seferde hiç böyle bir isim yokmuş gibi hiç kaydı yok.hesap donsa yine ismi eski yazdıkları falan gözükür bu öyle değil anlam veremedim hiçYa bu biriydi ama kim isim değişmiş
Peki bu testleri bugunden sinra yapmaya devam ediyim mi3 güne çatlar normal şartlarda
Peki bu testleri bugunden sinra yapmaya devam ediyim mi
Gülmekten öldüm yaEki Görüntüle 1963269 Bu kadar çalışmaya...pesssss....
Testlerini ilk 10 dk da resim çek hep silinene kadar bir kaç gün daha yapmaya devam et bence bebiş olsun inşallah çalışmalar bu ayPeki bu testleri bugunden sinra yapmaya devam ediyim mi
Yuh galiba hiç evden çıkmamışlar benim koca galiba bi 10 sene daha istemezdi 1 ayda bu kadar ilişki olsa :)Eki Görüntüle 1963269 Bu kadar çalışmaya...pesssss....
Bugün ve yarını değerlendir canım.. Pik yapmış süper.. Sonu bebiş olsun inşallah canım..Kusura bakmayın kızlar bu saatte yazıyrm ama ne zman çatlar benim yumurta. daha fazla koyulasir mi
Bu söylediğin bugün bana söylediğin söylemle çelişiyor canım.. Ff pik yaptığı günün ertesi gününe bazen de pik yaptığı güne çizgi çekiyor. Şimdi ff bu pik yaptığı günden 3 gün sonrasına mı çizgi çekecek? Eğer öyle ise bizde niye pik yaptığı veya pikin ertesi gününe çizgi çekiyor?3 güne çatlar normal şartlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?