Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 1963269 Bu kadar çalışmaya...pesssss....
hayyy maşallah bu kadar ilişki ama sonu kırmızılarla bitmiş. işin özü ne kadar çok ilişki değil ama işte anlatamıyorum bende kendime bazen yok ovuya denk geldi gelmedi peşine düşüyoruz veren Rabbim tek ilişkiylede nasip edecekse veriyor.

Kusura bakmayın kızlar bu saatte yazıyrm ama ne zman çatlar benim yumurta. daha fazla koyulasir mi

Eklentiler

• IMG_2017-03-06_23-02-28.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 37
Ya bu biriydi ama kim isim değişmiş
Ya zaten Kızın gelmesi ile hamile kalmadı bir oldu sonra bir baktım nick değişmiş ilk nickini hatırlamıyorum.düzelttim ilk sayfadan bu seferde hiç böyle bir isim yokmuş gibi hiç kaydı yok.hesap donsa yine ismi eski yazdıkları falan gözükür bu öyle değil anlam veremedim hiç

Kusura bakmayın kızlar bu saatte yazıyrm ama ne zman çatlar benim yumurta. daha fazla koyulasir mi
Bugün ve yarını değerlendir canım.. Pik yapmış süper.. Sonu bebiş olsun inşallah canım..
3 güne çatlar normal şartlarda
Bu söylediğin bugün bana söylediğin söylemle çelişiyor canım.. Ff pik yaptığı günün ertesi gününe bazen de pik yaptığı güne çizgi çekiyor. Şimdi ff bu pik yaptığı günden 3 gün sonrasına mı çizgi çekecek? Eğer öyle ise bizde niye pik yaptığı veya pikin ertesi gününe çizgi çekiyor?

Veson canım ben ölçüm saatimi yarından sonra 6.15 ten 6 ya çeksem çok etkiler mi tabloyu malum k.v lere gidiyoruz ve erken kalkmak gerek off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…