- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Şöyle demişti cuteheart galiba bazen ateş pikten hemen sonra yükselmeye bilirmişBugün ve yarını değerlendir canım.. Pik yapmış süper.. Sonu bebiş olsun inşallah canım..
Bu söylediğin bugün bana söylediğin söylemle çelişiyor canım.. Ff pik yaptığı günün ertesi gününe bazen de pik yaptığı güne çizgi çekiyor. Şimdi ff bu pik yaptığı günden 3 gün sonrasına mı çizgi çekecek? Eğer öyle ise bizde niye pik yaptığı veya pikin ertesi gününe çizgi çekiyor?
Buralardayım okuyorum hep mesajları Bebek iyi bugün muayenede parmağını emiyordu :) cinsiyet 1 ay sonra belli olacak inşallahBakalım sonu yeşillenecrk mi?uzun zamandır yoksun bebiş nasıl cinsiyet ne zaman belli olacak
Evi bırak banyodan çıkmamışlar :))Yuh galiba hiç evden çıkmamışlar benim koca galiba bi 10 sene daha istemezdi 1 ayda bu kadar ilişki olsa :)
Pik yaptığı günü ertesi günü ve bir sonraki günü kastettimBugün ve yarını değerlendir canım.. Pik yapmış süper.. Sonu bebiş olsun inşallah canım..
Bu söylediğin bugün bana söylediğin söylemle çelişiyor canım.. Ff pik yaptığı günün ertesi gününe bazen de pik yaptığı güne çizgi çekiyor. Şimdi ff bu pik yaptığı günden 3 gün sonrasına mı çizgi çekecek? Eğer öyle ise bizde niye pik yaptığı veya pikin ertesi gününe çizgi çekiyor?
Çok oynamaz zannetmem zaten test net ama emin olana kadar iliskiye devamVeson canım ben ölçüm saatimi yarından sonra 6.15 ten 6 ya çeksem çok etkiler mi tabloyu malum k.v lere gidiyoruz ve erken kalkmak gerek off
Kadın yaşıyor mu??Adam yaşıyor mu ki?
Maşallah bebişe:)Buralardayım okuyorum hep mesajları Bebek iyi bugün muayenede parmağını emiyordu :) cinsiyet 1 ay sonra belli olacak inşallah
Offf onu ne yapacam zaten bilmiyorum artık son ilişki yarın gitmeden olur galiba çünkü kocayı ikna edemiyorum delimisin orda olmaz diyo niye olmuyo torun istemeyi biliyorlar banane dedim bebek için herşey mübahÇok oynamaz zannetmem zaten test net ama emin olana kadar iliskiye devam
Umarım o zamana çatlar ama sen yine de sıkıştır eşini şimdiden fazla iş göz çıkarmazOfff onu ne yapacam zaten bilmiyorum artık son ilişki yarın gitmeden olur galiba çünkü kocayı ikna edemiyorum delimisin orda olmaz diyo niye olmuyo torun istemeyi biliyorlar banane dedim bebek için herşey mübah
Sen bugünü Dr değerlendirCatlamadi mi yaaa 3 defa ölçtüm 36.4 1. Sefer diğer 2 si 36.5 çıktı ya resmen benle oyun oynuyor bu ay ateş geçen ay hemen fırlamıştı
Aksam gidecez valla erken gel çalışma olmadan adımımı atmam babanın evine dedimSen bugünü Dr değerlendir
valla değil hem de hiç değilBenim ikinci kız da 4. Ay başlamıştı.. söyleyip de çağırma bence çekilir dert değil cnm
ohaaa mı desek bu ne yaAdam yaşıyor mu ki?
ne zaman cıkar rapor blli miiyi gecti cnm merkezi doktoru begendik. önceki denemelerim kimyasal oldugu icin doktor histeroskopi ve cgh önerdi. tabi isin icine bunlar girince raporlu olmasina ragmen fiyat 10bini bulcak. raporum cikinca baslicaz tedaviye. insallah bu kez mutlu son olur
ben dün doktordaydım söylemedi cinsiyeti daha erken dedi malesefGünaydın canım, bizimkisi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?