Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O eski halimden eser yok şimdi
Her sey içindi

olsun maşallah diyelim bebişe

Onu geçtim adeti 2 gün mü sürüyor
Yaş 38miş

Yuh galiba hiç evden çıkmamışlar benim koca galiba bi 10 sene daha istemezdi 1 ayda bu kadar ilişki olsa :)

Adam yaşıyor mu ki?

Evi bırak banyodan çıkmamışlar :))

Kadın yaşıyor mu??ne yiyor içiyor bunlar ya

canım dün benim ateşim 36.1 e düştü bir de aynı adet başlangıcı gibi lekelenmelerim oldu ben adet oldum yazdım buraya hatta ama bu gün ateş 36.4 ve kanama leke yok.

yerleşme kanaması olabilir canım daha adetine var gibi görünüyor Bebiş sinyal veriyordur inşallah :)

canım dün benim ateşim 36.1 e düştü bir de aynı adet başlangıcı gibi lekelenmelerim oldu ben adet oldum yazdım buraya hatta ama bu gün ateş 36.4 ve kanama leke yok.
Ciddi bir Yükseliş olmuş acaba Çatladı mı yarın ki Ateş'i görelim tekrar değerlendiririz

Ciddi bir Yükseliş olmuş acaba Çatladı mı yarın ki Ateş'i görelim tekrar değerlendiririz

çatladıysa da değerlendirmedim dün geceyi. çünkü çok karışığım içimden gelmedi bile. karmakarışık oldu herşey.

çatladıysa da değerlendirmedim dün geceyi. çünkü çok karışığım içimden gelmedi bile. karmakarışık oldu herşey.
Cnm bu ay senin için dinlenme Ay'ı olsun çok stres yapma yorucu bir tedavi sürecinden geçtin ve sonu maalesef negatif çıktı.sen ateşini ölçmeye devam et ama sadece vücudunu anlayabilmek adına.ovu olacak mı bakalım Arada istersen çalışma olsun artık denk gelirse ne ala.gelecek ay sıkı bir şekilde giriş yaparsın.

bu ayı artık saldım zaten adetime de bir hafta kaldı.
bir dahaki ay ovu testi kullanacağım böyle olmayacak çünkü.
eğer bir şey yoksa adetim gelsin önüme bakayım bir sonraki ay için şansımı denemeye başlayayım diyorum.
herkes için hayırlısı.

Kizlar FF ayda iki yum. Hakkinda farkli dusunuyor. Hani biz bazen tablodan anlasilir diyoruz ya...sanirim sadece ilaclı gelişimlerde gecerli :/

Deme ya tuylerik diken diken oldu allahim yardimcisi olsun cok zor yaa suan aglamamak icin zor tutuyorum kendimi icim gitti yaaa rabbim sabir versin guc versin cok uzuldum yaaa

Eki Görüntüle 1963547 Kizlar FF ayda iki yum. Hakkinda farkli dusunuyor. Hani biz bazen tablodan anlasilir diyoruz ya...sanirim sadece ilaclı gelişimlerde gecerli :/
Bence 2. Yumu Ateş'den anlamak biraz güç birçok örneğini burda gördük sadece ateş 2. Düşüş de acaba mı deyip ilişkiye yönlendirmek akıllıca ama kesin2. Yumurta diyemeyiz ff de öyle diyor sanırım

Benim sanki yumurtlama 18-19. gün oldu.. Ay tamamlanınca daha net görünüyor hem 18-19.günden 14 gün sayarsam adete denk geliyor. O halde çatlatma iğnesi 25mm lik yum.u kiste çevirdi 18mm.lik olanda sonra çatladı diyebilir miyiz? FreeSoull

valla ne olduğunu çözemedim canım ama umutlu da değilim.
yoksa bir an önce adet gelsin de önüme bakayım diyorum.
herşeyin hayırlısı.

Öyle tabii canım umutlanmak daha çok yıpratıyor insanı.. Sen bir daha ki adete kadar sakin zaman geçir her şey çok güzel olsun inşallah

Aynen canım, açıklama da mantıklı. Vücut progesteron salgılıyor ve diğerinin sürecini durduruyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…