19'u discard et bakalım ne olacak. O yükseklik etkiliyor mu acaba ff nin kararını?Benim sanki yumurtlama 18-19. gün oldu.. Ay tamamlanınca daha net görünüyor hem 18-19.günden 14 gün sayarsam adete denk geliyor. O halde çatlatma iğnesi 25mm lik yum.u kiste çevirdi 18mm.lik olanda sonra çatladı diyebilir miyiz?FreeSoull
19'u discard et bakalım ne olacak. O yükseklik etkiliyor mu acaba ff nin kararını?
senin ovu testleri kesin pozitif o günlerde, değil mi cnm?
anımsadığım t çizgisi yarım çıkmıştı sadece.
Opk ları sil cd17 discard et bence iğne olduğun ay ovu testine güvenme iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyoriğne lh ı etkiler mi bilmiyorum ama iğneden sonra pozitif oldu testler.. İki ısıyı da dicard ettim ama çizginin yeri değişmedi kuzum. Bence ikisi de çatlamadı sağdaki 25mm diğerini baskıladı iğneyle birlikte.. iki gündür simsiyah kanamam kırmızıyı daha göremedim kesin kist atıyorum yine :/
Sen bugün Çalış yarın ola hayrola yarın dinlen öbür güne odaklan eşini o gün için ikna edersen güzel olurBenim T çizgisi tamamen silindi hayalet gibi var ama ateş yükselmedi bugün mü çatlayacak acaba yarın inşallah yükselir ateş eşim gelemiyor ben yalnız kalacam kv. De yani bu akşam ki son ilişki olacak
Benim T çizgisi tamamen silindi hayalet gibi var ama ateş yükselmedi bugün mü çatlayacak acaba yarın inşallah yükselir ateş eşim gelemiyor ben yalnız kalacam kv. De yani bu akşam ki son ilişki olacak
Opk ları sil cd17 discard et bence iğne olduğun ay ovu testine güvenme iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyor
Ama 15 te doğru olanilir benim hep iğne lüteal fazını uzatıyordu.bakalım bu ay nasıl bir tablo olacak ne karar verdin klomen başlayacak mısın?Aynen öyle oldu bak :)
Ama 15 te doğru olanilir benim hep iğne lüteal fazını uzatıyordu.bakalım bu ay nasıl bir tablo olacak ne karar verdin klomen başlayacak mısın?
benim ovu testlerim hüsranla sonuçlanınca sitelerde kullanım kurallarını okurken sanırım hcg iğnesinin etkisinden bahsediyordu.iğne lh ı etkiler mi bilmiyorum ama iğneden sonra pozitif oldu testler.. İki ısıyı da dicard ettim ama çizginin yeri değişmedi kuzum. Bence ikisi de çatlamadı sağdaki 25mm diğerini baskıladı iğneyle birlikte.. iki gündür simsiyah kanamam kırmızıyı daha göremedim kesin kist atıyorum yine :/
benim ovu testlerim hüsranla sonuçlanınca sitelerde kullanım kurallarını okurken sanırım hcg iğnesinin etkisinden bahsediyordu.
Öbür güne eşimi nerde bulayım çok kızdım yine işi çıktı gidiyormuş ben tek başıma kv ye gidecem hiç bebeğe odaklı yaşama hayatını sen ben uğraşıp durayım dedimSen bugün Çalış yarın ola hayrola yarın dinlen öbür güne odaklan eşini o gün için ikna edersen güzel olur
Kısmet cnm ya olsaydı 17 deki ile de olurdu vakti gelmemiş.benim de kafam progesteron a takıldı 6 çıkmış ya resmen fos yumurta o kadar balık Yağı takviye ilaçlar nereme gitmiş anlamadımİğneyi 11 de vuruldum 2 saat sonra lh tavandı benimde.. o yüzden çok güvenmiyorum doğal süreçte böyle bi pozitifliğe.. Ahh ahh @Veson dediydi bi pm kondur diye de hiiç uğraşamam demiştim
Sen Sıkma Can'ını bugün de çalış yarına da öbür güne de yeter spermlerÖbür güne eşimi nerde bulayım çok kızdım yine işi çıktı gidiyormuş ben tek başıma kv ye gidecem hiç bebeğe odaklı yaşama hayatını sen ben uğraşıp durayım dedim
Bu progesteronu kaçıncı gün bastırmak lazımdı yum. Dan sonra bi kerede ben baktirayim çok kafama takılıyor sağlık ocağı bakar mıKısmet cnm ya olsaydı 17 deki ile de olurdu vakti gelmemiş.benim de kafam progesteron a takıldı 6 çıkmış ya resmen fos yumurta o kadar balık Yağı takviye ilaçlar nereme gitmiş anlamadımben de çörekotu bal tarçın yapayım bu ay vazgeçilmez kürüm:))
Bu progesteronu kaçıncı gün baktırmak lazımdı yum. Dan sonra bi kerede ben baktirayim çok kafama takılıyor sağlık ocağı bakar mıKısmet cnm ya olsaydı 17 deki ile de olurdu vakti gelmemiş.benim de kafam progesteron a takıldı 6 çıkmış ya resmen fos yumurta o kadar balık Yağı takviye ilaçlar nereme gitmiş anlamadımben de çörekotu bal tarçın yapayım bu ay vazgeçilmez kürüm:))
Kısmet cnm ya olsaydı 17 deki ile de olurdu vakti gelmemiş.benim de kafam progesteron a takıldı 6 çıkmış ya resmen fos yumurta o kadar balık Yağı takviye ilaçlar nereme gitmiş anlamadımben de çörekotu bal tarçın yapayım bu ay vazgeçilmez kürüm:))
Bu progesteronu kaçıncı gün baktırmak lazımdı yum. Dan sonra bi kerede ben baktirayim çok kafama takılıyor sağlık ocağı bakar mı
Merhaba kızlar doktora gittim bugün aşılama için startı verdik gonal f 300 yazdı 50 ml kullanıcakmısım catlatma ignesi verdi birde pazartesi tekrar kontrole gidecegim hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?