Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ff ye giremiyorum. ff beni kabul etmiyor o bile bikti sanirim benden. adet de olamiyorum cd 31 oldu. suan icin 2 gun gecikti. atesim de düşük. ovulasyon olmus olsa umitlenirdim

Cevizle dereotunun faydası olduğunu duymuştum progesterona.. benim 21,50 falan çıkmıştı ama hiç bi işe yaramadı baksana :/
Bende şimdi bu progesteron yiyeceklerle artar mı diye araştırıyordum yiyeceklerde bulunmuyormuş ama salınması için uyarılmasıni sağlıyormus ceviz dereotu ay ve kabak çekirdeği kabuklu kuruyemisler falan

Sen Sıkma Can'ını bugün de çalış yarına da öbür güne de yeter spermler belli ki bu ay progesteron geç salgılanacak Yükseliş başladı bence
Telefonu bazen eslerimizin suratına kapatmak gerekmiş aramış babasıyla konuşmuş ablası perşembe dönecek evine biz perşembe gidecez yuppi

Cevizle dereotunun faydası olduğunu duymuştum progesterona.. benim 21,50 falan çıkmıştı ama hiç bi işe yaramadı baksana :/
Ya ben birkaç kez daha baktırmıştım gayet güzeldi benim ateş de ciddi yükselişler oluyor herhalde iyidir diye düşünüyordum hep bu ayki yumurta demekki pek de kaliteli değilmiş:)

ff ye giremiyorum. ff beni kabul etmiyor o bile bikti sanirim benden. adet de olamiyorum cd 31 oldu. suan icin 2 gun gecikti. atesim de düşük. ovulasyon olmus olsa umitlenirdim
Niye öyle oldu ya biryerleri mi kurcaladım ki

Merhaba kızlar doktora gittim bugün aşılama için startı verdik gonal f 300 yazdı 50 ml kullanıcakmısım catlatma ignesi verdi birde pazartesi tekrar kontrole gidecegim hayırlısıyla
Canım hayırlı olsun tedavin bebişin gelmesine vesile olsun inşallah
Bol su iç

hcg bugün baktılar mı dünkü serumla bakılacak demiştin ya veson? progesteron için de sıkma canını benim de 8 çıktığı da oldu birkaç ay sonrasında 29 çıktığı da. ikisinde de hamilelik olmadı ama

1cift1tekannesi cnm bugün dinlenin yarın son bir çalışma daha olsun çizgi 16 ya kayabilir gibi hissettim riske atmayalım
tamam canım artık tamamen dün ve bugün silindi ovu testleri.
bugün dinlencem vallahi bendee baya zorladık şartları bu ay sonu yeşillenir inşallah.

Cnm dün 4 ten sonra tel açtım sonuç negatif.evet bu progesteron her ay Değişiyor da üzüldüğüm nokta o kadar ilaç bir işe yaramadı mı kaç aydır teatrio ya o kadar para verdim balık Yağı falan.neyse artık bu ay çörek otu baş tarçın kürü ile destekleyeceğim yumurtayı

Veson luteal faz hangi kısımdı dpo saydığımız kısım mı bu progesteron eksikliği luteal faz yetmezliğine sebeb oluyormuş öyle yazıyor ama benim 16 gün sürüyor eğer o kısımsa

İnşallah burdada bakarlar randevu zaten yok sıra almak zor. 7. Gün bende şansımı deneyeyim olmadı acile giderim doktor takip verdi der beta ve progesteron isterim :)
Ben ürolojite gittim dün dışarda hep yaşlı amcalar bir garip oldumdr a dedim gebelik tahliline de bakalım progesteron a dedim bu ne için diye bana soruyordedim kayıplarım var o Yüzden neyse ikiletmedi yazdı.

Ovu ile regl arasındaki süre ovu ve regl dahil değil
Böyle iyi bi doktor bulup bir iki ay hem ovulasyo hem rahim nasıl kalinlasmasi yeterli mi progesteron yeterli mi yumurtalar kaliteli oluyor mu bütün bunları bir iki ay takip ettirmek isterdim içim ne kadar rahatlardı hep kafamda soru bunlar

Ben ürolojite gittim dün dışarda hep yaşlı amcalar bir garip oldumdr a dedim gebelik tahliline de bakalım progesteron a dedim bu ne için diye bana soruyordedim kayıplarım var o Yüzden neyse ikiletmedi yazdı.
:) ne hallere geldik resmen yarı kadın hastalıkları doktoruyuz hepimiz onlardan iyi tedavi yöntemlerimizi keşfediyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…