Progesteron az buçuk kalite hakkında bilgi verir ama o da her ay Değişiyor be Gül'üm boşver at kafandaki soru işaretlerini Rabbimin ol demesine bakarBöyle iyi bi doktor bulup bir iki ay hem ovulasyo hem rahim nasıl kalinlasmasi yeterli mi progesteron yeterli mi yumurtalar kaliteli oluyor mu bütün bunları bir iki ay takip ettirmek isterdim içim ne kadar rahatlardı hep kafamda soru bunlar
hadi yaCnm dün 4 ten sonra tel açtım sonuç negatif.evet bu progesteron her ay Değişiyor da üzüldüğüm nokta o kadar ilaç bir işe yaramadı mı kaç aydır teatrio ya o kadar para verdim balık Yağı falan.neyse artık bu ay çörek otu baş tarçın kürü ile destekleyeceğim yumurtayı
Valla herşeye rağmen devam ediyorum yoluma bak hala gidip tekrar genetik için kan verecem kan bozulmuştu ya ama hala gitmedim eşim sperm tahlili vermiyor ne yapalım inşallah bu kez sağlıkla gelirProgesteron az buçuk kalite hakkında bilgi verir ama o da her ay Değişiyor be Gül'üm boşver at kafandaki soru işaretlerini Rabbimin ol demesine bakar
yok yaaa hic bi yeri kurcalamadim hatta sayfayi acinca otomatik giris yapiyorduNiye öyle oldu ya biryerleri mi kurcaladım ki
grip falan vardı diye anımsıyorum...İğneyi 11 de vuruldum 2 saat sonra lh tavandı benimde.. o yüzden çok güvenmiyorum doğal süreçte böyle bi pozitifliğe.. Ahh ahh @Veson dediydi bi pm kondur diye de hiiç uğraşamam demiştim
grip falan vardı diye anımsıyorum...
Burda sağlık ocağı BAKIYOR dpo7 en ideal gün
yok yaaa hic bi yeri kurcalamadim hatta sayfayi acinca otomatik giris yapiyordu
Bakalım cnm kısmet artık.bilmiyorum ki iki günde ciddi bir Düşüş olur mu? Gelecek ay duruma göre hareket ederim.önce idrar daki enfeksiyon için uğraşmam gerekhadi yainşallah bu ay görürsün pozitifi sağlıkla.. önümüzdeki ay dpo7 de baktırsan bir progesterona? hani döllenme olmayınca düşmeye başlıyor ya belki daha yüksekti ama dpo 9 olunca düşük çıkmıştır belki..
Ya se min bşr ara öyle olmuştu habire şifre sorup duruyordu.sonradan düzeltti ama nasıl düzeltti hatırlıyor mu o U bilmiyorum sen şifreni girince de mi giriş yapmıyoryok yaaa hic bi yeri kurcalamadim hatta sayfayi acinca otomatik giris yapiyordu
Klomen ile 18mm de falan iğne vurduruyordu Dr 2 güne de Ateş'den çatladığını görüyordum.ama ilaçsız kaç mm çatlıyor bilmiyorum hiç takip yaptırmadım.Veson senin yumurta kac mm de catliyor acaba? acaba küçük catliyordu ondan mi progesteron düşük cikti. gecri her ay yüksek çıkacak diye bi şart da yok
Henüz kadın doğumcum yok ya:-/ kime gideyim hiç bir fikrim yokay negüzel ya... zengin memleket
telefonunu aç kapa bakalım düzelecek mi? Tamamen kapa. bazen oluyor öyle
O kadar da değil kız.. o kadar da abartmadimm
kuzenlere sorayım mı kimlere gitmişler orada? Medicalpark iyi ve düzenli idi. annemin hastalığında çok işimizi gördü.Henüz kadın doğumcum yok ya:-/ kime gideyim hiç bir fikrim yok
saol canım bnmHadi hayırlı olsun inşallah canım :)
saol canım inşAllahTedavin hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah
Benim 13. Günde böyle çizgi vardı kaçırdım sandım 14. Gün silinince ama sonra birden tekrar koyulaşmaya başladı bence daha var seninde yum. GününeEki Görüntüle 1963601
ben de bu ay yumurtlamayacağım sanırım. 10. gündekiazıcık görünen çizgi uçtuuu gitti......
Sor cnm bir özelde bir de devlette Dr Um olsun istiyorumkuzenlere sorayım mı kimlere gitmişler orada? Medicalpark iyi ve düzenli idi. annemin hastalığında çok işimizi gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?