Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron az buçuk kalite hakkında bilgi verir ama o da her ay Değişiyor be Gül'üm boşver at kafandaki soru işaretlerini Rabbimin ol demesine bakar

hadi ya inşallah bu ay görürsün pozitifi sağlıkla.. önümüzdeki ay dpo7 de baktırsan bir progesterona? hani döllenme olmayınca düşmeye başlıyor ya belki daha yüksekti ama dpo 9 olunca düşük çıkmıştır belki..

Progesteron az buçuk kalite hakkında bilgi verir ama o da her ay Değişiyor be Gül'üm boşver at kafandaki soru işaretlerini Rabbimin ol demesine bakar
Valla herşeye rağmen devam ediyorum yoluma bak hala gidip tekrar genetik için kan verecem kan bozulmuştu ya ama hala gitmedim eşim sperm tahlili vermiyor ne yapalım inşallah bu kez sağlıkla gelir

Veson senin yumurta kac mm de catliyor acaba? acaba küçük catliyordu ondan mi progesteron düşük cikti. gecri her ay yüksek çıkacak diye bi şart da yok

Bakalım cnm kısmet artık.bilmiyorum ki iki günde ciddi bir Düşüş olur mu? Gelecek ay duruma göre hareket ederim.önce idrar daki enfeksiyon için uğraşmam gerek

yok yaaa hic bi yeri kurcalamadim hatta sayfayi acinca otomatik giris yapiyordu
Ya se min bşr ara öyle olmuştu habire şifre sorup duruyordu.sonradan düzeltti ama nasıl düzeltti hatırlıyor mu o U bilmiyorum sen şifreni girince de mi giriş yapmıyor

Veson senin yumurta kac mm de catliyor acaba? acaba küçük catliyordu ondan mi progesteron düşük cikti. gecri her ay yüksek çıkacak diye bi şart da yok
Klomen ile 18mm de falan iğne vurduruyordu Dr 2 güne de Ateş'den çatladığını görüyordum.ama ilaçsız kaç mm çatlıyor bilmiyorum hiç takip yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…