Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yine de tetikte ol bir önceki ay gibi olmasın
en azindan bu aksam yok diyorum
Koca kisisi sehir disina yarin değil sonraki gün gidecek. Ben de yarına bıraktım çalışmayı.
Daha önceki tüp denemesinde nasıl olmuştu sonraki ay?
bsktım takiplere, birinde erken regl gelmiş birinde normal. Ama ateş ölçmemişim.

ay negüzel ya... zengin memleket

telefonunu aç kapa bakalım düzelecek mi? Tamamen kapa. bazen oluyor öyle

Ya se min bşr ara öyle olmuştu habire şifre sorup duruyordu.sonradan düzeltti ama nasıl düzeltti hatırlıyor mu o U bilmiyorum sen şifreni girince de mi giriş yapmıyor
açıp kapattim malesef olmuyorm bilgisayardan giriyorum açılıyor ayni sifre ve kullanici adini girmeme ragmen telefonda acilmiyor

açıp kapattim malesef olmuyorm bilgisayardan giriyorum açılıyor ayni sifre ve kullanici adini girmeme ragmen telefonda acilmiyor

Canım sen uygulamadan mı giriyorsun Yoksa Google Chrome dan mı? Cepten explorer dan giriş yapabiliyorum bende Google Chrome dan giriş yapamıyorum çünkü..

tlfondaki şifre farklı olabiliyo meğer ben uygulamayı indirdiğimde farklı şifre yazmışım geçenlerde çözdüm olayı
yazmıştm hatta buraya böyle bi durum var diye tek hesap pcde başka şifre tlfnda başka şifre

Canım sen uygulamadan mı giriyorsun Yoksa Google Chrome dan mı? Cepten explorer dan giriş yapabiliyorum bende Google Chrome dan giriş yapamıyorum çünkü..
choremeden giriyordum cnm. telde choremeden girmiyor ama bilgisayarda choremeden giriyor. nerdeyse 1 senedir ilk defa böyle bi sorun yasadim

ben telefonda da normal sitesinden giriyordum uygulamasini kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…