Demek bu ay gecikecek. Birden cikmaz herhaldeBenim 13. Günde böyle çizgi vardı kaçırdım sandım 14. Gün silinince ama sonra birden tekrar koyulaşmaya başladı bence daha var seninde yum. Gününe
Sen yine de tetikte ol bir önceki ay gibi olmasınEki Görüntüle 1963601
ben de bu ay yumurtlamayacağım sanırım. 10. gündekiazıcık görünen çizgi uçtuuu gitti......
Eki Görüntüle 1963601
ben de bu ay yumurtlamayacağım sanırım. 10. gündekiazıcık görünen çizgi uçtuuu gitti......
benim doktora imom içiyorum diyorum o ne diyo:) ne hallere geldik resmen yarı kadın hastalıkları doktoruyuz hepimiz onlardan iyi tedavi yöntemlerimizi keşfediyoruz:)
Saol canım inşCanım hayırlı olsun tedavin bebişin gelmesine vesile olsun inşallah
Bol su iç
Sen yine de tetikte ol bir önceki ay gibi olmasın
bsktım takiplere, birinde erken regl gelmiş birinde normal. Ama ateş ölçmemişim.Daha önceki tüp denemesinde nasıl olmuştu sonraki ay?
ay negüzel ya... zengin memleket
telefonunu aç kapa bakalım düzelecek mi? Tamamen kapa. bazen oluyor öyle
açıp kapattim malesef olmuyorm bilgisayardan giriyorum açılıyor ayni sifre ve kullanici adini girmeme ragmen telefonda acilmiyorYa se min bşr ara öyle olmuştu habire şifre sorup duruyordu.sonradan düzeltti ama nasıl düzeltti hatırlıyor mu o U bilmiyorum sen şifreni girince de mi giriş yapmıyor
Burda Dr Um bile yokVeson acaba bi yumurta takibimi yaptirsan. yum kacta catliyor rahim kac mm oluyor vs görürsün
Sil yeniden yükleaçıp kapattim malesef olmuyorm bilgisayardan giriyorum açılıyor ayni sifre ve kullanici adini girmeme ragmen telefonda acilmiyor
açıp kapattim malesef olmuyorm bilgisayardan giriyorum açılıyor ayni sifre ve kullanici adini girmeme ragmen telefonda acilmiyor
tlfondaki şifre farklı olabiliyo meğer ben uygulamayı indirdiğimde farklı şifre yazmışım geçenlerde çözdüm olayıaçıp kapattim malesef olmuyorm bilgisayardan giriyorum açılıyor ayni sifre ve kullanici adini girmeme ragmen telefonda acilmiyor
bn uygulamayı indirdim sen niye tlfna uygulama indirmedn daha kolay :)Canım sen uygulamadan mı giriyorsun Yoksa Google Chrome dan mı? Cepten explorer dan giriş yapabiliyorum bende Google Chrome dan giriş yapamıyorum çünkü..
Buldum sana.Burda Dr Um bile yok
Benim telefonum android. Crome ve explorer her ikisinden de giris yapabiliyorum.Canım sen uygulamadan mı giriyorsun Yoksa Google Chrome dan mı? Cepten explorer dan giriş yapabiliyorum bende Google Chrome dan giriş yapamıyorum çünkü..
o zaman bi dr bulma vaktin gelmisBurda Dr Um bile yok
choremeden giriyordum cnm. telde choremeden girmiyor ama bilgisayarda choremeden giriyor. nerdeyse 1 senedir ilk defa böyle bi sorun yasadimCanım sen uygulamadan mı giriyorsun Yoksa Google Chrome dan mı? Cepten explorer dan giriş yapabiliyorum bende Google Chrome dan giriş yapamıyorum çünkü..
ben telefonda da normal sitesinden giriyordum uygulamasini kullanmiyorumtlfondaki şifre farklı olabiliyo meğer ben uygulamayı indirdiğimde farklı şifre yazmışım geçenlerde çözdüm olayı
yazmıştm hatta buraya böyle bi durum var diye tek hesap pcde başka şifre tlfnda başka şifre
Canım siz Tarsus ta mı oturuyorsunuz? Medikal daki doktor nihal Erdoğan deyince :)Buldum sana.
Medicalpark Nihal Erdogan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?