Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben istanbul'da oturuyorum ama Tarsusluyum canim. Kuzenlerden aldim dr ismini de. Ben orada yasamadigimdan bilmiyorum. Sen?
Canım ben Tarsus luyum Doğuda görev yapıyorum .Nihal hanım iyi bir doktor canım tavsiye ederim .Medikal park ta en iyi doktorlardan biri canım .Orada bi erkek doktor var o da çok iyi ama benim tercihim nihal Erdoğan canım .Tüp düşünürsen bence Adana da yaptır canım başkentte çok iyi doktorlar var .

Lutfenn yardimm bi hafta fazla oluyor böyle çift cizgi. ilişki ilişki artık midem bulandi hergün hergün artık yorulduk.ikinci cizgiyi gordugumuzden beri ilski. Bunun silinecegi yok. çift mi yumurtluyum ne.bugün daha belirgin.ve bugün atesimde dusuktu. yardım edin lutfen.

Eklentiler

• IMG_2017-03-07_20-51-59.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 44
Evet, kuzenim de Nihal Hanım ile bebek sahibi oldu normal yolla. Memnun olmuş o da gercektem. Baskent'in methini de cok duydum. Tarsustan sobra dogu zor geliyordur cNim. Sen tup dusunuyordun di mi ? Hatta dogudayim dogru duzgun dr yok burda yum takibi icin falan demistin diye animsiyorum.

Devlette kimi önerirsin

Kızlar valla hergün ayrı bir gebelik testi duyuyorum :) ovulasyondan 10 gün geçince idrarda yaptığımız teste elimizden kan damlatınca ikinci çizgi erken çıkıyor muş gebelik varsa .Biri yapmış idrarla çizgi çıkmamış .idrarla kanı karıştırmış çift çizgi çıkmış hamileymiş :)

Silinene kadar test yapmaya ve ilişkilere devam pco mu var?

14. Gun pik yapmis. Diger gunker pozitif degilmis cnm. Ilk defa mi ovu testi kullaniyorsun?

Bunu daha önce de duydum ama eski topik sahibi kandaki hcg nin açığa çıkması için işlemden geçmesi gerektiğini söylemişti

Canım tüp düşünüyordum ama buradaki arkadaşlar çok erken dedi.Bende beklemeye karar verdim canım .Canım başkentte arkadaşımın ablası tedavi gördü eşinin in hiç spermi yoktu çok şükür ilk denemede tuttu canım .

Valla çok zor canım imkanlar kısıtlı burda maalesef 2 yıl daha burdayız

Ay ne guzel masallah surindirmemis rabbim. Hayirli evlat olsun insallah. Darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…