Cnm az önce netten prospektüse baktım fsh içeren bir ilaç sanırım medication kısmından fsh ı gir cnmVeson canım bu gonal f yi ff e giriyormuyuz
Ben istanbul'da oturuyorum ama Tarsusluyum canim. Kuzenlerden aldim dr ismini de. Ben orada yasamadigimdan bilmiyorum. Sen?Canım siz Tarsus ta mı oturuyorsunuz? Medikal daki doktor nihal Erdoğan deyince :)
Canım ben Tarsus luyum Doğuda görev yapıyorum .Nihal hanım iyi bir doktor canım tavsiye ederim .Medikal park ta en iyi doktorlardan biri canım .Orada bi erkek doktor var o da çok iyi ama benim tercihim nihal Erdoğan canım .Tüp düşünürsen bence Adana da yaptır canım başkentte çok iyi doktorlar var .Ben istanbul'da oturuyorum ama Tarsusluyum canim. Kuzenlerden aldim dr ismini de. Ben orada yasamadigimdan bilmiyorum. Sen?
Sen Tarsus'ta mısın?drun Nihal miCanım siz Tarsus ta mı oturuyorsunuz? Medikal daki doktor nihal Erdoğan deyince :)
Evet, kuzenim de Nihal Hanım ile bebek sahibi oldu normal yolla. Memnun olmuş o da gercektem. Baskent'in methini de cok duydum. Tarsustan sobra dogu zor geliyordur cNim. Sen tup dusunuyordun di mi ? Hatta dogudayim dogru duzgun dr yok burda yum takibi icin falan demistin diye animsiyorum.Canım ben Tarsus luyum Doğuda görev yapıyorum .Nihal hanım iyi bir doktor canım tavsiye ederim .Medikal park ta en iyi doktorlardan biri canım .Orada bi erkek doktor var o da çok iyi ama benim tercihim nihal Erdoğan canım .Tüp düşünürsen bence Adana da yaptır canım başkentte çok iyi doktorlar var .
Netteki yorumlar güzelBuldum sana.
Medicalpark Nihal Erdogan
Devlette kimi önerirsinCanım ben Tarsus luyum Doğuda görev yapıyorum .Nihal hanım iyi bir doktor canım tavsiye ederim .Medikal park ta en iyi doktorlardan biri canım .Orada bi erkek doktor var o da çok iyi ama benim tercihim nihal Erdoğan canım .Tüp düşünürsen bence Adana da yaptır canım başkentte çok iyi doktorlar var .
Canım kesinlikle Banu hanım derim .Başka kimseye gitmeyin .Devlette en iyisi Banu .Devlette kimi önerirsin
Silinene kadar test yapmaya ve ilişkilere devam pco mu var?Lutfenn yardimm bi hafta fazla oluyor böyle çift cizgi. ilişki ilişki artık midem bulandi hergün hergün artık yorulduk.ikinci cizgiyi gordugumuzden beri ilski. Bunun silinecegi yok. çift mi yumurtluyum ne.bugün daha belirgin.ve bugün atesimde dusuktu. yardım edin lutfen.
Nihal hanımı yakından tanıyorum ama canım hastalara karşı ilgili .Benim yakınlarım hep ona gidiyor .Canım kesinlikle Banu hanım derim .Başka kimseye gitmeyin .Devlette en iyisi Banu .
14. Gun pik yapmis. Diger gunker pozitif degilmis cnm. Ilk defa mi ovu testi kullaniyorsun?Lutfenn yardimm bi hafta fazla oluyor böyle çift cizgi. ilişki ilişki artık midem bulandi hergün hergün artık yorulduk.ikinci cizgiyi gordugumuzden beri ilski. Bunun silinecegi yok. çift mi yumurtluyum ne.bugün daha belirgin.ve bugün atesimde dusuktu. yardım edin lutfen.
Kızlar valla hergün ayrı bir gebelik testi duyuyorum :) ovulasyondan 10 gün geçince idrarda yaptığımız teste elimizden kan damlatınca ikinci çizgi erken çıkıyor muş gebelik varsa .Biri yapmış idrarla çizgi çıkmamış .idrarla kanı karıştırmış çift çizgi çıkmış hamileymiş :)
Bir devlette bir de özelde Dr olsun istiyorumNihal hanımı yakından tanıyorum ama canım hastalara karşı ilgili .Benim yakınlarım hep ona gidiyor .
O neki??Silinemez kadar test yapmaya ve ilişkilere devam pco mu var?
Canım kesinlikle Banu hanım derim .Başka kimseye gitmeyin .Devlette en iyisi Banu .
Canım tüp düşünüyordum ama buradaki arkadaşlar çok erken dedi.Bende beklemeye karar verdim canım .Canım başkentte arkadaşımın ablası tedavi gördü eşinin in hiç spermi yoktu çok şükür ilk denemede tuttu canım .Evet, kuzenim de Nihal Hanım ile bebek sahibi oldu normal yolla. Memnun olmuş o da gercektem. Baskent'in methini de cok duydum. Tarsustan sobra dogu zor geliyordur cNim. Sen tup dusunuyordun di mi ? Hatta dogudayim dogru duzgun dr yok burda yum takibi icin falan demistin diye animsiyorum.
Valla çok zor canım imkanlar kısıtlı burda maalesef 2 yıl daha burdayızCanım tüp düşünüyordum ama buradaki arkadaşlar çok erken dedi.Bende beklemeye karar verdim canım .Canım başkentte arkadaşımın ablası tedavi gördü eşinin in hiç spermi yoktu çok şükür ilk denemede tuttu canım .
Ay ne guzel masallah surindirmemis rabbim. Hayirli evlat olsun insallah. Darisi basimizaCanım tüp düşünüyordum ama buradaki arkadaşlar çok erken dedi.Bende beklemeye karar verdim canım .Canım başkentte arkadaşımın ablası tedavi gördü eşinin in hiç spermi yoktu çok şükür ilk denemede tuttu canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?