Evet canım ya. burda paylastim pozitif dendi bizde ona göre calistik:)14. Gun pik yapmis. Diger gunker pozitif degilmis cnm. Ilk defa mi ovu testi kullaniyorsun?
Canım 9 yıl tedavi gördüler olmadı başkent onların umudu oldu gerçekten .Çok şükür Rabbim bizlere de nasip etsinAy ne guzel masallah surindirmemis rabbim. Hayirli evlat olsun insallah. Darisi basimiza
Allah kolaylik versin c. Kolay degil kisitli yasamak. Saglikli sihhatli olun da 2 yil onemli degil. Insallah bebis tedabisiz gelir.Valla çok zor canım imkanlar kısıtlı burda maalesef 2 yıl daha burdayız
Adana başkent te Erhan şimşek ti onların doktoru canım aklında bulunsunCanım 9 yıl tedavi gördüler olmadı başkent onların umudu oldu gerçekten .Çok şükür Rabbim bizlere de nasip etsin
bana en koyu 14 gibi geldiLutfenn yardimm bi hafta fazla oluyor böyle çift cizgi. ilişki ilişki artık midem bulandi hergün hergün artık yorulduk.ikinci cizgiyi gordugumuzden beri ilski. Bunun silinecegi yok. çift mi yumurtluyum ne.bugün daha belirgin.ve bugün atesimde dusuktu. yardım edin lutfen.
Ama 13. Gun esit koyulukta. Oyle denmesi nor.al cunku pozitif demek ya esi koyuluk ya da daha koyu olmasi demek. Ilk defa da yaponca senin bunyede hamgisi gecerli bilemez kimse. Mesela bende esit koyuluk olmadan ovulasyon oldu. Bana daha vakit var dediler cok dogal olaral cunku dogrusu bu idi. Ama birden ates yukseldi. Meger benim bunyemde pozitif oyle oluyprmus. Sana da temkinli yaklasmislardir canim. Cok normal. Kacirmani burda kimse istemez.Evet canım ya. burda paylastim pozitif dendi bizde ona göre calistik:)
Kızlar valla hergün ayrı bir gebelik testi duyuyorum :) ovulasyondan 10 gün geçince idrarda yaptığımız teste elimizden kan damlatınca ikinci çizgi erken çıkıyor muş gebelik varsa .Biri yapmış idrarla çizgi çıkmamış .idrarla kanı karıştırmış çift çizgi çıkmış hamileymiş :)
olsaydı usg de görülürdüO neki??
Simdilil tedavime istanbulda devam ediyorum. Sagol canim. Ama ihtiyaci olan olursa isim bilmek cok onemli oluyorAdana başkent te Erhan şimşek ti onların doktoru canım aklında bulunsun
Kız valla yapmış :)Sabırsızlık insana neler yaptırıyor :)kafayı yicez diyodum nitekim yiyenler çıkmış ay çok güldüm 2 gün sabredememiş kan mı damlatmış hiç aklıma gelmezdi yaa
Isimler kulağıma Aşina aslında demekki çoğu kişi memnun :)Veson vallahi iki dr birden buldun bak. Masallah diyorum. Gunu bugunmus
Rabbim tez zamanda nasip etsin canımmmSimdilil tedavime istanbulda devam ediyorum. Sagol canim. Ama ihtiyaci olan olursa isim bilmek cok onemli oluyor
Cani yanmamos mi yaaaaKız valla yapmış :)Sabırsızlık insana neler yaptırıyor :)
Ben silinmesini beklerken daha koyu çıktı. iyiki sormusum test etmeye devam ediyor mi. saolsun vason yardimci oldu. 26 günde bir oluyorum. bi ikigun oynuyo bazzenbana en koyu 14 gibi geldigün aşırı çalışın olmadı ama daha silinmemiş kaç günde bir adet oluyosun
13 pozitif 14 pik yarına da silinmeye başlar herhalde hangi günler çalışma var?Evet canım ya. burda paylastim pozitif dendi bizde ona göre calistik:)
Eline iğne batırıp yapmış valla canım :)Cani yanmamos mi yaaaa
Adana Başkent'te Esra Hanım'a gidiyorum ben deAdana başkent te Erhan şimşek ti onların doktoru canım aklında bulunsun
Allah razı olsun herkezden. inanin herkeze dua ediyorum. yavaş yavaş ogrenicem insAllah sizin yardimizla:)Ama 13. Gun esit koyulukta. Oyle denmesi nor.al cunku pozitif demek ya esi koyuluk ya da daha koyu olmasi demek. Ilk defa da yaponca senin bunyede hamgisi gecerli bilemez kimse. Mesela bende esit koyuluk olmadan ovulasyon oldu. Bana daha vakit var dediler cok dogal olaral cunku dogrusu bu idi. Ama birden ates yukseldi. Meger benim bunyemde pozitif oyle oluyprmus. Sana da temkinli yaklasmislardir canim. Cok normal. Kacirmani burda kimse istemez.
ozaman bu aralar çatlar vesonun dediği gibi :) ilk aylar biraz acemilik oluyo günler aylar geçtikçe insan kendisini daha ii tanıyo inşallah sen tanımadan alışmadan bilmeden geliverir bebişin :)Ben silinmesini beklerken daha koyu çıktı. iyiki sormusum test etmeye devam ediyor mi. saolsun vason yardimci oldu. 26 günde bir oluyorum. bi ikigun oynuyo bazzen
Öğrenmeden hamile kal inşallah:)Allah razı olsun herkezden. inanin herkeze dua ediyorum. yavaş yavaş ogrenicem insAllah sizin yardimizla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?