Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana en koyu 14 gibi geldi gün aşırı çalışın olmadı ama daha silinmemiş kaç günde bir adet oluyosun

Evet canım ya. burda paylastim pozitif dendi bizde ona göre calistik:)
Ama 13. Gun esit koyulukta. Oyle denmesi nor.al cunku pozitif demek ya esi koyuluk ya da daha koyu olmasi demek. Ilk defa da yaponca senin bunyede hamgisi gecerli bilemez kimse. Mesela bende esit koyuluk olmadan ovulasyon oldu. Bana daha vakit var dediler cok dogal olaral cunku dogrusu bu idi. Ama birden ates yukseldi. Meger benim bunyemde pozitif oyle oluyprmus. Sana da temkinli yaklasmislardir canim. Cok normal. Kacirmani burda kimse istemez.

kafayı yicez diyodum nitekim yiyenler çıkmış ay çok güldüm 2 gün sabredememiş kan mı damlatmış hiç aklıma gelmezdi yaa

Allah razı olsun herkezden. inanin herkeze dua ediyorum. yavaş yavaş ogrenicem insAllah sizin yardimizla:)

Ben silinmesini beklerken daha koyu çıktı. iyiki sormusum test etmeye devam ediyor mi. saolsun vason yardimci oldu. 26 günde bir oluyorum. bi ikigun oynuyo bazzen
ozaman bu aralar çatlar vesonun dediği gibi :) ilk aylar biraz acemilik oluyo günler aylar geçtikçe insan kendisini daha ii tanıyo inşallah sen tanımadan alışmadan bilmeden geliverir bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…