canimsin.Allah razi olsun. Yumurta catlayinca kaç saatlik zmanimjz var . anca yarın aksama olur çalışma. olur mu ki?olsaydı usg de görülürdüsadece uzun süre testler pozitif çıkınca acaba mı? Dedim ama dikkatli bakınca 14 pik duruyor yumurta Çatladı çatlayacak çalışmaları sıklaştıralım
Çalışma günlerin hangi günler?canimsin.Allah razi olsun. Yumurta catlayinca kaç saatlik zmanimjz var . anca yarın aksama olur çalışma. olur mu ki?
Amin insAllahh kızlar. hepinizi çok seviyorum.ozaman bu aralar çatlar vesonun dediği gibi :) ilk aylar biraz acemilik oluyo günler aylar geçtikçe insan kendisini daha ii tanıyo inşallah sen tanımadan alışmadan bilmeden geliverir bebişin :)
Doğurunca inanırsınya kızlar ben hala hamile kalabildiğime inanamıyorum Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıkla hep dualarımdasınız istiyorum hepimiz bu sevinci yaşayalım
:) yazarsam reklam olurum vala:) kızlar gülmeyin ya. bebis için hergun:)Çalışma günlerin hangi günler?
ben adamı kessem hergün çalışmaz:) yazarsam reklam olurum vala:) kızlar gülmeyin ya. bebis için hergun:)
Cumartesinden beri hergun:)hergün hergün olunca bugün varla yok arasi geldi
Vala bende kandiriyorumm. testin sonucu gosteriyorum pozitif diyorum tamam diyo mecbur. uzulmemi istemiyo kurban oldugum:)ben adamı kessem hergün çalışmaz
Canım siz de problem tam olarak neydi?ya kızlar ben hala hamile kalabildiğime inanamıyorum Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıkla hep dualarımdasınız istiyorum hepimiz bu sevinci yaşayalım
Bir:) yazarsam reklam olurum vala:) kızlar gülmeyin ya. bebis için hergun:)
Doğurunca inanırsınbaban nasıl
Nasıl yapalım veson:) yazarsam reklam olurum vala:) kızlar gülmeyin ya. bebis için hergun:)
Vala bende kandiriyorumm. testin sonucu gosteriyorum pozitif diyorum tamam diyo mecbur. uzulmemi istemiyo kurban oldugum:)
problem yok varsa da bulamadılar spermde sıkıntı yok bnm hormonlarda yok adetler düzenli her ay yumurtlama oluyo hsg çektireceğim ay hamile olduğumu öğrendim o yüzden onun durumunu bilemiyorum 19. ayda hamile kalabildim şükür 2 kere de klomen kullandım bu arada o aylar olmamıştı amaCanım siz de problem tam olarak neydi?
Vücut Zayıf Düşüyor tabi Rabbim kolaylık versin inşallah şifa versin daha torun sevecek inşallah:)
babam eh işte bi gün ii bi gün kötü 6. kürü gördü perş günü o günden beri hergün acildeyiz ağrısı çok diye ya bide iki tane kaplama dişi abse yapmış enfeksiyon iice yıpratıyo onu dişçiyle de uğraşmak istemiyoruz ztn ağrıları yetiyo doktoru bi gargara yazmış idare etmeye çalışıo biraz daha iimiş 18 kg vermiş ameliyattan önceki kilosundan saçlar desen gitti son 2 kür kaldı inşallah durumu iyidir de uzamaz ya da radyoterapiye gitmez
Evet bende o arkasa gülmustum başıma geldi:) 13 gün 36.4 du , bugün 36.3 olmustuBirElcanki Vakası daha hadi cnm Allah kolaylık versin
Bugün yarın ve öbür gün bu üç gün önemli tahminen bu üç gün içerisinde çatlayacaktır.bugün ilişki olmasa da sıkıntı yok dün ve daha önceki günler var spermler 4 gün kadar canlı kalır.yumurta da çatladıktan sonra 24 saate kadar canlı kalabiliyor.ateş ölçüyor muydun?
choremeden giriyordum cnm. telde choremeden girmiyor ama bilgisayarda choremeden giriyor. nerdeyse 1 senedir ilk defa böyle bi sorun yasadim
Tüm tabloyu yolla bakalımEvet bende o arkasa gülmustum başıma geldi:) 13 gün 36.4 du , bugün 36.3 olmustu
bn uygulamayı indirdim sen niye tlfna uygulama indirmedn daha kolay :)
2 li test sonucu cıkınca dedıler bugun cıkmıs artık ne zaman gıdersem . yarından sonra gıderım. cınsıyetı sordum söylemedılerSagol canim benim senin kontrol ne zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?