Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüm tabloyu yolla bakalım
1.gün yok
2.gün 36.1
3.gün. 36.1
4.gün. 36.1
5.gün 36.1 adet bitimi
6.gün 36.0
7.gün 36.2 ilişki
8.gün 36.3
9.gün. 36.3 ilişki
10.gün 36.2
11.gün 36.1 ilişki
12.gün 36.4 ilki
13.gün 36..4 ilişki
14.gün 36.3 ilişki böyle canım. ovu pozitif

Evet canım ya. burda paylastim pozitif dendi bizde ona göre calistik:)
Canim esit koyuluksa pozitif eger daha koyuysa pik diyoruz. Bazilarimizda poziitiften sonra ertesi gun catliyor. Kimi 2 gun pozitif görüyor kiminin pik yapip catliyor. Ilk sefer oldugu için dun calismaniz iyi oldu bugun de catlayabilirdi. Insallah daha fazla denemeden gelir bebişin.

zafrina89 ne olcak senle benim bu halim. Esime durmadan soruyorum iyimidir bisey yoktur demi diye. Hamilr oldugumu duyanlar oldukca galiba diyorum o nasil diyorlar. Hep insallah bakalim var cumlelerimde. Yarin esim calisiyor annemle gitcem doktora sanki korkuyorum istemedigim bisey diycek diye.

Veson canim progesteron 6 dusuk mu ben cok anlamadigim için bisey diyemedim. Sen de bir klomen falan denesen acaba ise yarar mi?

Melissa81 nasilsin canim?
8403BHC canim nasilsin?
LeYLa_21 abla sen naptin? Yoksun sanki yine gorunurlerde.

Sanırım bugün de ilişki var ama üstüste olunca verim düştü.bugün sabah oldu ise yarın akşam geç saatte olsun bugün akşam oldu ise Yarını boş geç ertesi gün sabah olsun.sanki böyle daha mantıklı.ateş ölçmeye ve testlere devam bakalım yarın nasıl olacak?

Adım çıkmış
E Ebru3421 canım sen arkadaşlara bakma ben 5 gün aralıksız çalıştım, hamileyim şükürler olsun ki darısı tüm topige...
ben icerde canli kalan spermlere inanmıyorum sagliklilari olsun diye içeriyi boş bırakmadım

ay kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldn bebişin kocaman olmuştur maşallah ferah tut içini sana diom ben diken üstündeyim

Canim benim beni merak ettigin icin cok sagol.insallah seninde guzel geciyordur hamisligin..umarim hepiniz iyisinizdir..
Ben devlete gittim gastroya takip onerdi
Uniye gittim onlarda detayli teste soktular baya ilgilendiler 3 dr birden ilgileniyor aksam mesai disi muayeneye gittim cokta memnun kaldim uni hastanesi olmasi beni rahatlatti sonucta daha deneyimliler proflar var tup bebek merkezi var ellerinden cok hasta geciyordur diye bundan sonra buraya devam etmeye karar verdik.
Sonuclarim cikinca burdanda yazarim canim cok tesekkurler
Hepiniz Allaha emanet olun bebislerinizde

2 li test sonucu cıkınca dedıler bugun cıkmıs artık ne zaman gıdersem . yarından sonra gıderım. cınsıyetı sordum söylemedıler
Canim ben cuma tekrar gideceğim 10 gun sonra dedi de ben 6 gun sonra gidecegim. Bugunde kk'nın günlük yazısında 3 gun sonra kiz bebek tam belli olur yazmışlar cumaya denk geldi.. ELÇİN ya da ASYA ismini düşünüyorum nasıl sizce kızlar??

Bu arada ben ikili yaptirmadim canim:) insallah sonuclarin guzel
Çıkar

Cnm şimdiye kadar kızdan önce ve sonra toplam 9 kadar klomen tedavisi gördüm ve sadece birinde gebe kaldım oda gelişmedi kürtaj oldu.diğer 4 gebeliğim doğal yolla oldu.adana daki Dr bile buna şaşırdı.bence artık benim vücut klomene cevap vermiyor zaten son iki kullanımda kist oldu dengem bozuldu.benim yolum tüp bebeğe gidiyor bu gidişle.

Progesteron 5 üstü Çatladı demek 10 üstü kaliteli ben bu şekilde biliyorum.

ay kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldn bebişin kocaman olmuştur maşallah ferah tut içini sana diom ben diken üstündeyim
İşte durum bu canim. Başkasını rahatlatmak kolay ama kendine laf gecmisyor malesef. Rabbim saglikla nasip etsin bebislerimizi. Olmayanlara da tez zamanda bebislerini nasip etsin. Benim bulantilar coştu. Sen de varmı? 9dan sonra daha fazla oldu benim. Bas agrisindan bugun yemek bile yapamadim.

Oh süper canim sevindim. Iyi bak kuzucuklara da kendine de.

Anladim canim ben senin nedense tupe vamadan hamile kalacağına inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…