Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hep güzel haberlerini duyarız inşallah canım :)

ya şaka maka bende imom içiyorum ya bi unutkanlık geldi bana da haaa öyleydi dimi heee ben onu unutmuşum diye geziyorum ortalıkta bu uyku halinden mi b12 mi eksik bilemedm doktorda saolsun b12 d vit bakmadı

ya şaka maka bende imom içiyorum ya bi unutkanlık geldi bana da haaa öyleydi dimi heee ben onu unutmuşum diye geziyorum ortalıkta bu uyku halinden mi b12 mi eksik bilemedm doktorda saolsun b12 d vit bakmadı
Hadi diyelim seninkini bebek alıyor bizimki nere gidiyor yumurtam bile fos

yok kv ile annemin bulantıları çok fenaymış her konuştuğumuzda bulantın var mı ii ii olmasın diyolar bu gidişle psikolojik bulanıcak :) arada bi öğürme geliyo ama midem çok doluysa ya da açsam dişimi fırçalarken fln öyle kötü koku fln almıyorum henüz ben bugün sata göre 9+3 ultrasonun son durumuna göre 8+3 oldum inşallah bulanmaz seninde çabucak geçer gider

bizde de tam tersi ben kafamı koymadan uyurum eşimde ilk zamanlar garipsiyodu şimdi alıştı :)

Benim sabah muhakkak bulaniyor. Acken fena oluyorum. Birkac sefer de dis fircalarken oldu allahtan lavabodayiz yoksa yetismek mumkun olmuyor. Dolap kokuyor bana fena. Actigim an basliyorum. Bu ara okulda da zorluyor cocuklar suratim degisince hocam iyi misiniz falan diyorlar. Artik migren var mideme vuruyor diyorum. Bakalim bu yalani daha ne kadar yutar lise cocuklari. Annemin de cok olurmus benim. Ona gore halime sukrediyorum.

Ay hiç bilmiyorum ama sanırım bende iyi değilim. Dün sabah ofise gittim telim yok masa telefonumdan kendimi aradım bi adam çıktı tel mi buldunuz dedim evet dedi eşimi aramış hatta aşk yazıyordu sizi aradım demiş ama benim koca anlamamış bile.. kaza oldu olay yerinden onu arıyorlar diye düşünüp yığılıp kalmış.. arabadan inerken düşürdüm galiba hiç farkında değilim. Helal paraymis Adam güvenliğe bırakıp gitti Allahtan :) sonumuz hayır olsun inşallah

Ay bak hele neler gelmiş aklına.aynen sonumuz ne olacak bakalım

Mümkün olsa şimdi benimkinin kanepedeki horultusunu çekip gönderirdim

bizde de tam tersi ben kafamı koymadan uyurum eşimde ilk zamanlar garipsiyodu şimdi alıştı :)
Bende aynı ilk başta garipsiyordum ilk nişanlıyken bi akşam işten gelmiş yatmış konuşuyoruz bi baktım ses gitti bi horlama sesi epey bi dinledim ben bu adamla evlenmem diye ağlaya ağlaya dolandım ertesi gün çünkü horlama sesine hiç dayanamam Allahtan sadece yorgunken horluyor :)

Ben bişey demiyorum valla benim de diş gicirdatmam var sabaha kadar karşılıklı konuşuyoruz Hele ben sinirli o yorgunsa

ya kızlar ben hala hamile kalabildiğime inanamıyorum Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıkla hep dualarımdasınız istiyorum hepimiz bu sevinci yaşayalım
Oyyy kıyamam cok tatlı bi hamişsin sen
Sizin dualarınız bizim için cok onemli Allah razı olsun..bizlerde sizin için duacıyız saglıcakla kucaklamanız için..keza baban içinde..

Benimde kafam kazan gibi şuan iki kanal yapıldı dişime aniden gidiverdi güzelim dişler kızlar gebelikten önce ihmal etmeyin diş muayenesinden gecmeyi
Veson uda taciz edip durdum butun gün tekrar sagol canim arkadasım

Geçmiş olsun :)

Veson ben gittim dişçiye doktor dedi ki bana hiç çıkmamış olsa yatık mı diye bakardık istersen çıkmayan ikisine bakalım dedi onlarda şimdiye kadar ne ağrı ne sızı olmadı bi tane dolgulu disimde çürüme varmış relg gelirse onu yaptıracam 20 likler şimdilik yine sakinledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…