hep güzel haberlerini duyarız inşallah canım :)Canim benim beni merak ettigin icin cok sagol.insallah seninde guzel geciyordur hamisligin..umarim hepiniz iyisinizdir..
Ben devlete gittim gastroya takip onerdi
Uniye gittim onlarda detayli teste soktular baya ilgilendiler 3 dr birden ilgileniyor aksam mesai disi muayeneye gittim cokta memnun kaldim uni hastanesi olmasi beni rahatlatti sonucta daha deneyimliler proflar var tup bebek merkezi var ellerinden cok hasta geciyordur diye bundan sonra buraya devam etmeye karar verdik.
Sonuclarim cikinca burdanda yazarim canim cok tesekkurler
Hepiniz Allaha emanet olun bebislerinizde
Neremize içiyoruz biz bu ilaçlarıbalık Yağı kullanıyorum 4 aydır.hayatımda ilk kez geçenlerde ocağı açık unutmuşum ve aynı gün Anahtarı kapıda bugün de yemeği yaktım hiç iyi Değilim
Hadi diyelim seninkini bebek alıyor bizimki nere gidiyor yumurtam bile fosya şaka maka bende imom içiyorum ya bi unutkanlık geldi bana da haaa öyleydi dimi heee ben onu unutmuşum diye geziyorum ortalıkta bu uyku halinden mi b12 mi eksik bilemedm doktorda saolsun b12 d vit bakmadı
yok kv ile annemin bulantıları çok fenaymış her konuştuğumuzda bulantın var mı ii ii olmasın diyolar bu gidişle psikolojik bulanıcak :) arada bi öğürme geliyo ama midem çok doluysa ya da açsam dişimi fırçalarken fln öyle kötü koku fln almıyorum henüz ben bugün sata göre 9+3 ultrasonun son durumuna göre 8+3 oldum inşallah bulanmaz seninde çabucak geçer giderİşte durum bu canim. Başkasını rahatlatmak kolay ama kendine laf gecmisyor malesef. Rabbim saglikla nasip etsin bebislerimizi. Olmayanlara da tez zamanda bebislerini nasip etsin. Benim bulantilar coştu. Sen de varmı? 9dan sonra daha fazla oldu benim. Bas agrisindan bugun yemek bile yapamadim.
Oh süper canim sevindim. Iyi bak kuzucuklara da kendine de.
bide benim kiSenin bu kocan da uykuya doyamadı gitti
bizde de tam tersi ben kafamı koymadan uyurum eşimde ilk zamanlar garipsiyodu şimdi alıştı :)Sorma aynen öyle ömrüm onu koltuktan uyandırıp yatağa götürmekle geçti bazen gece yattık mı ben ona hayallerimi anlatırken bi bakıyorum 2 dk geçmemiş horluyor ne ara uykuya daldın da horlamaya geçtin diyorum :)
Benim sabah muhakkak bulaniyor. Acken fena oluyorum. Birkac sefer de dis fircalarken oldu allahtan lavabodayiz yoksa yetismek mumkun olmuyor. Dolap kokuyor bana fena. Actigim an basliyorum. Bu ara okulda da zorluyor cocuklar suratim degisince hocam iyi misiniz falan diyorlar. Artik migren var mideme vuruyor diyorum. Bakalim bu yalani daha ne kadar yutar lise cocuklari. Annemin de cok olurmus benim. Ona gore halime sukrediyorum.yok kv ile annemin bulantıları çok fenaymış her konuştuğumuzda bulantın var mı ii ii olmasın diyolar bu gidişle psikolojik bulanıcak :) arada bi öğürme geliyo ama midem çok doluysa ya da açsam dişimi fırçalarken fln öyle kötü koku fln almıyorum henüz ben bugün sata göre 9+3 ultrasonun son durumuna göre 8+3 oldum inşallah bulanmaz seninde çabucak geçer gider
Neremize içiyoruz biz bu ilaçlarıbalık Yağı kullanıyorum 4 aydır.hayatımda ilk kez geçenlerde ocağı açık unutmuşum ve aynı gün Anahtarı kapıda bugün de yemeği yaktım hiç iyi Değilim
Ay bak hele neler gelmiş aklına.aynen sonumuz ne olacak bakalımAy hiç bilmiyorum ama sanırım bende iyi değilim. Dün sabah ofise gittim telim yok masa telefonumdan kendimi aradım bi adam çıktı tel mi buldunuz dedim evet dedi eşimi aramış hatta aşk yazıyordu sizi aradım demiş ama benim koca anlamamış bile.. kaza oldu olay yerinden onu arıyorlar diye düşünüp yığılıp kalmış.. arabadan inerken düşürdüm galiba hiç farkında değilim. Helal paraymis Adam güvenliğe bırakıp gitti Allahtan :) sonumuz hayır olsun inşallah
Sorma aynen öyle ömrüm onu koltuktan uyandırıp yatağa götürmekle geçti bazen gece yattık mı ben ona hayallerimi anlatırken bi bakıyorum 2 dk geçmemiş horluyor ne ara uykuya daldın da horlamaya geçtin diyorum :)
Bende aynı ilk başta garipsiyordum ilk nişanlıyken bi akşam işten gelmiş yatmış konuşuyoruz bi baktım ses gitti bi horlama sesi epey bi dinledim ben bu adamla evlenmem diye ağlaya ağlaya dolandım ertesi gün çünkü horlama sesine hiç dayanamam Allahtan sadece yorgunken horluyor :)bizde de tam tersi ben kafamı koymadan uyurum eşimde ilk zamanlar garipsiyodu şimdi alıştı :)
Bende aynı ilk başta garipsiyordum ilk nişanlıyken bi akşam işten gelmiş yatmış konuşuyoruz bi baktım ses gitti bi horlama sesi epey bi dinledim ben bu adamla evlenmem diye ağlaya ağlaya dolandım ertesi gün çünkü horlama sesine hiç dayanamam Allahtan sadece yorgunken horluyor :)
Oyyy kıyamam cok tatlı bi hamişsin senya kızlar ben hala hamile kalabildiğime inanamıyorum Rabbim hepinize nasip etsin tez vakitte sağlıkla hep dualarımdasınız istiyorum hepimiz bu sevinci yaşayalım
Sesli güldümBen bişey demiyorum valla benim de diş gicirdatmam var sabaha kadar karşılıklı konuşuyoruz Hele ben sinirli o yorgunsa
Geçmiş olsun :)Oyyy kıyamam cok tatlı bi hamişsin sen
Sizin dualarınız bizim için cok onemli Allah razı olsun..bizlerde sizin için duacıyız saglıcakla kucaklamanız için..keza baban içinde..
Benimde kafam kazan gibi şuan iki kanal yapıldı dişime aniden gidiverdi güzelim dişler kızlar gebelikten önce ihmal etmeyin diş muayenesinden gecmeyi
Veson uda taciz edip durdum butun gün tekrar sagol canim arkadasım
Gece orkestrası oluyo sizinki deseneBen bişey demiyorum valla benim de diş gicirdatmam var sabaha kadar karşılıklı konuşuyoruz Hele ben sinirli o yorgunsa
Bende dizilerdeki gibi hemen hamile kalıcam zannederdimAnnem i izleyen var mı yaa şule yine hamile kafayı Yicem
Ay şimdi baktım Zeynep öğretmenle biraraya gelmiş:))Annem i izleyen var mı yaa şule yine hamile kafayı Yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?