Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi cnm aman ihmal etme gebelik öncesi dişlere baktıralım gebelikte hormonlar azdırıyor

Bende dizilerdeki gibi hemen hamile kalıcam zannederdim ilk ay hiç unutmuyorum iki tane test yapmıstım hey gidim aradan 3 yıl geçti vasat ben
Bilinçaltımız pembe dizi olmuş resmen

A

Ay şimdi baktım Zeynep öğretmenle biraraya gelmiş:))

Bende şaka maka 4 ayı geride bıraktım. 9ay önce evlendiğimizde 4-5 ay sonra yapalım çocuğu spirali hemen çıkarmayalım diye plan yapıyorduk.. İki hamileliğim Tek atisla oldu bu nazlı çıktı.. emekli olmadan dogursam iyi olucak :)

Tamam canım saol.:)

Bende sendenimm. hayırlı olsun bebisin. saglikla büyüt insAllahh

Bende dizilerdeki gibi hemen hamile kalıcam zannederdim ilk ay hiç unutmuyorum iki tane test yapmıstım hey gidim aradan 3 yıl geçti vasat ben
Bilinçaltımız pembe dizi olmuş resmen
ben ilk korunmayı bıraktığımız ay kendini hamile kalacağıma nasıl inandırdıysam bi hafta gecikti adetim koşa koşa hamileyim diye kan testi yaptırmıştm idrarda bakmadan sonuç hüsran :)

Iyi cnm aman ihmal etme gebelik öncesi dişlere baktıralım gebelikte hormonlar azdırıyor
Geçen yengemi getirdiğimizde bi hamile kız gelmişti dişine film çekilmesi gerekiyormuş galiba doktor kurşun gömlek olmadan müsadem yok diye kağıt imzaladı verdi ona çok gerekliyse bu şekilde çekilmeli falan dedi gerçekten hamile kalmadan diş kontrolü önemliymiş orda daha iyi anladım

Canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir.ablamın gorumceside 3. Ye şimdi hamile bu 3. 10 yıl sonra oldu.
İlk ikisi hemen olmuş
Eşi azosperm olmus testte hiç spermi çıkmamış iki aylık bi ilac kullanımıyla şimdi hamile
Eger surec cok uzarsa eşinde bi gorunsun

Ya benim sağ da olan ağrı geçti ama solda ki ağrı geçmiyor 3 gündür ağırıyor acaba kist falan mı oldu ateşte yükselmedi

Biz yaptırdık canım spermiyogram olagandan ileri çıktı hatta ama ya Yolu bulamıyorlar yada yolun sonunda yumurta yok

canim sen muhakkak panaromik film cektir. panaromik filmde hersey cikiyo ortaya.

Allah razı olsun herkezden. inanin herkeze dua ediyorum. yavaş yavaş ogrenicem insAllah sizin yardimizla:)
Ogrenmeden hamila kal insallah

Annem i izleyen var mı yaa şule yine hamile kafayı Yicem
Biz evde eskuya duntaya hukumdar olmaz izliyoruz. Ama oyle dizilerde esim hemen donup bana bakiyor

Ahhh ah! Ben de baktirmos yaptirmistim heosini. Simdi hepsi yine wskidi. Bilemedim boyle olacak tabi. Nasilsa olur canim dedim. Sandigimdan cok daha zor cikti sinavim. Zsten artik ugrasiyorum ama inanmadan yapiyorum valla. Ama arsiz arsiz gittim ovu testi aldim valla arsizliktan hee

Allah'ın izniyle arsız da olsa yapıcaz kuzum biz bu bebekleri :)) belkide peşini birakmamizi bekliyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…