Iyi cnm aman ihmal etme gebelik öncesi dişlere baktıralım gebelikte hormonlar azdırıyorVeson ben gittim dişçiye doktor dedi ki bana hiç çıkmamış olsa yatık mı diye bakardık istersen çıkmayan ikisine bakalım dedi onlarda şimdiye kadar ne ağrı ne sızı olmadı bi tane dolgulu disimde çürüme varmış relg gelirse onu yaptıracam 20 likler şimdilik yine sakinledi
Bende dizilerdeki gibi hemen hamile kalıcam zannederdimilk ay hiç unutmuyorum iki tane test yapmıstım hey gidim aradan 3 yıl geçti vasat ben
Bilinçaltımız pembe dizi olmuş resmen
A
Ay şimdi baktım Zeynep öğretmenle biraraya gelmiş:))
Tamam canım saol.:)Sanırım bugün de ilişki var ama üstüste olunca verim düştü.bugün sabah oldu ise yarın akşam geç saatte olsun bugün akşam oldu ise Yarını boş geç ertesi gün sabah olsun.sanki böyle daha mantıklı.ateş ölçmeye ve testlere devam bakalım yarın nasıl olacak?
ay o hemen hamile kalanlara baylıyoum ztnAnnem i izleyen var mı yaa şule yine hamile kafayı Yicem
ben ilk korunmayı bıraktığımız ay kendini hamile kalacağıma nasıl inandırdıysam bi hafta gecikti adetim koşa koşa hamileyim diye kan testi yaptırmıştm idrarda bakmadan sonuç hüsran :)Bende dizilerdeki gibi hemen hamile kalıcam zannederdimilk ay hiç unutmuyorum iki tane test yapmıstım hey gidim aradan 3 yıl geçti vasat ben
Geçen yengemi getirdiğimizde bi hamile kız gelmişti dişine film çekilmesi gerekiyormuş galiba doktor kurşun gömlek olmadan müsadem yok diye kağıt imzaladı verdi ona çok gerekliyse bu şekilde çekilmeli falan dedi gerçekten hamile kalmadan diş kontrolü önemliymiş orda daha iyi anladımIyi cnm aman ihmal etme gebelik öncesi dişlere baktıralım gebelikte hormonlar azdırıyor
sen bi de b12 baktir o zaman şekerimNeremize içiyoruz biz bu ilaçlarıbalık Yağı kullanıyorum 4 aydır.hayatımda ilk kez geçenlerde ocağı açık unutmuşum ve aynı gün Anahtarı kapıda bugün de yemeği yaktım hiç iyi Değilim
Canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir.ablamın gorumceside 3. Ye şimdi hamile bu 3. 10 yıl sonra oldu.Bende şaka maka 4 ayı geride bıraktım. 9ay önce evlendiğimizde 4-5 ay sonra yapalım çocuğu spirali hemen çıkarmayalım diye plan yapıyorduk.. İki hamileliğim Tek atisla oldu bu nazlı çıktı.. emekli olmadan dogursam iyi olucak :)
sen bi de b12 baktir o zaman şekerim
sen bi de b12 baktir o zaman şekerim
Canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir.ablamın gorumceside 3. Ye şimdi hamile bu 3. 10 yıl sonra oldu.
İlk ikisi hemen olmuş
Eşi azosperm olmus testte hiç spermi çıkmamış iki aylık bi ilac kullanımıyla şimdi hamile
Eger surec cok uzarsa eşinde bi gorunsun
Yükselir cnm Endişe etme testler de silindiYa benim sağ da olan ağrı geçti ama solda ki ağrı geçmiyor 3 gündür ağırıyor acaba kist falan mı oldu ateşte yükselmedi
ay o hemen hamile kalanlara baylıyoum ztnbu şehir arkandan gelecek var kızla oğlan sevgili bi kere yaptılar kız hamile
Zaten ya tek seferle hamile kalırlar yada Dr lar hamile kalmanız imkansız der kadın hamile kalır.diziler hep aynı:)bizi senarist yapsalar ya
canim sen muhakkak panaromik film cektir. panaromik filmde hersey cikiyo ortaya.Veson ben gittim dişçiye doktor dedi ki bana hiç çıkmamış olsa yatık mı diye bakardık istersen çıkmayan ikisine bakalım dedi onlarda şimdiye kadar ne ağrı ne sızı olmadı bi tane dolgulu disimde çürüme varmış relg gelirse onu yaptıracam 20 likler şimdilik yine sakinledi
hehehhee:))) ayni benBende dizilerdeki gibi hemen hamile kalıcam zannederdimilk ay hiç unutmuyorum iki tane test yapmıstım hey gidim aradan 3 yıl geçti vasat ben
Ogrenmeden hamila kal insallahAllah razı olsun herkezden. inanin herkeze dua ediyorum. yavaş yavaş ogrenicem insAllah sizin yardimizla:)
Biz evde eskuya duntaya hukumdar olmaz izliyoruz. Ama oyle dizilerde esim hemen donup bana bakiyorAnnem i izleyen var mı yaa şule yine hamile kafayı Yicem
Ahhh ah! Ben de baktirmos yaptirmistim heosini. Simdi hepsi yine wskidi. Bilemedim boyle olacak tabi. Nasilsa olur canim dedim. Sandigimdan cok daha zor cikti sinavim. Zsten artik ugrasiyorum ama inanmadan yapiyorum valla. Ama arsiz arsiz gittim ovu testi aldimIyi cnm aman ihmal etme gebelik öncesi dişlere baktıralım gebelikte hormonlar azdırıyor
karatay galiba 600 ustu olsun istiyordu. daha asagisi unutkanlik yapiyor diyordu. kadinin alt sinirlari yuksek :)))Ordan bakınca durum vahim gözüküyor değil mi?en son 4 ay önce bakılmış 233 çıkmış Aralık 191-663 yazıyor.
Ogrenmeden hamila kal insallah
Biz evde eskuya duntaya hukumdar olmaz izliyoruz. Ama oyle dizilerde esim hemen donup bana bakiyor
Ahhh ah! Ben de baktirmos yaptirmistim heosini. Simdi hepsi yine wskidi. Bilemedim boyle olacak tabi. Nasilsa olur canim dedim. Sandigimdan cok daha zor cikti sinavim. Zsten artik ugrasiyorum ama inanmadan yapiyorum valla. Ama arsiz arsiz gittim ovu testi aldimvalla arsizliktan hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?