Yuh burda en yüksek 663 yazıyor az önce baktım 2 ay önce tekrar bakılmış 233 ken 279 a yükselmiş hap işe yaramış demekki:) hap demişken bugün içmeyi unuttum dur içeyimkaratay galiba 600 ustu olsun istiyordu. daha asagisi unutkanlik yapiyor diyordu. kadinin alt sinirlari yuksek :)))
Şimdi wc ye gittim yoğun yumurtlama akıntısı geldi ama içinde parça parça kırmızı kanlar varYükselir cnm Endişe etme testler de silindi
İnşallah Rabbim yüzünü güldürsün cnmOgrenmeden hamila kal insallah
Biz evde eskuya duntaya hukumdar olmaz izliyoruz. Ama oyle dizilerde esim hemen donup bana bakiyor
Ahhh ah! Ben de baktirmos yaptirmistim heosini. Simdi hepsi yine wskidi. Bilemedim boyle olacak tabi. Nasilsa olur canim dedim. Sandigimdan cok daha zor cikti sinavim. Zsten artik ugrasiyorum ama inanmadan yapiyorum valla. Ama arsiz arsiz gittim ovu testi aldimvalla arsizliktan hee
Ovu oluyor belki:)Şimdi wc ye gittim yoğun yumurtlama akıntısı geldi ama içinde parça parça kırmızı kanlar var
işte sadece vitaminle filan olmuyo be kuzum. stres yorgunluk bunlarda etkenYuh burda en yüksek 663 yazıyor az önce baktım 2 ay önce tekrar bakılmış 233 ken 279 a yükselmiş hap işe yaramış demekki:) hap demişken bugün içmeyi unuttum dur içeyim
Ben b12 yı bu ay içmeyi bıraktım benexol kullanıyordum ama perspektifi bi okudum hamilelikte kullanım kısmını korktum bıraktım yüksek doz b6 içerdiği için doğum kontrolü kullanılmalı diyorYuh burda en yüksek 663 yazıyor az önce baktım 2 ay önce tekrar bakılmış 233 ken 279 a yükselmiş hap işe yaramış demekki:) hap demişken bugün içmeyi unuttum dur içeyim
Ayy hadi inşallah kocaya söz verdim 12 ye kadar uyandirmayacam bekliyorumOvu oluyor belki:)
Ben imom içiyorum cnm gebelikte bile kullanımı varBen b12 yı bu ay içmeyi bıraktım benexol kullanıyordum ama perspektifi bi okudum hamilelikte kullanım kısmını korktum bıraktım yüksek doz b6 içerdiği için doğum kontrolü kullanılmalı diyor
Dahiliye yazmıştı bunu bana gebelik düşünüyorum dediğim halde hemde ben şu folik 1 bitsin b12 d vitamini içeren bi folik asite başlayacam araştırıpBen imom içiyorum cnm gebelikte bile kullanımı var
Gebeliği diyorsan artık saldım çayıra:) tüp bebek deyince geriliyorum sadece.bu aralar hamile kalmış gibi Ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum)araştırıyorum:)Kafamı dağıttı Bayağı.unıtkanlıktan bahsediyorsan vitaminle alakası yok bence sadece kafa yoğunluğundan oldu.ben sadece şaka yapıyorum:)işte sadece vitaminle filan olmuyo be kuzum. stres yorgunluk bunlarda etken
B vit içeren bir tane vardı diye HatırlıyorumDahiliye yazmıştı bunu bana gebelik düşünüyorum dediğim halde hemde ben şu folik 1 bitsin b12 d vitamini içeren bi folik asite başlayacam araştırıp
Şimdi wc ye gittim yoğun yumurtlama akıntısı geldi ama içinde parça parça kırmızı kanlar var
Benim bazı aylar oluyo bu ama günü hep başka aralıklarda geçen ayda relg yakınken oldu relg oldum sanmıştım ama o bildiğin ilk günü gibi gelmişti niye oluyo bilmiyorumİlk ay bana da olmuştu hatta gebelik olmayınca yumurtayı komple düşürdüm heralde diye düşünmüştüm4ay önceki cahillik işte
unutkanliktan bahsediyorum :) benimde tüp bebek gözümü korkutuyor. cgh den vazgectik gibi. ya embriyolarin hepsinin genetigi bozuk cikarsa esim o zaman heptem biter umudumuz diyorGebeliği diyorsan artık saldım çayıra:) tüp bebek deyince geriliyorum sadece.bu aralar hamile kalmış gibi Ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum)araştırıyorum:)Kafamı dağıttı Bayağı.unıtkanlıktan bahsediyorsan vitaminle alakası yok bence sadece kafa yoğunluğundan oldu.ben sadece şaka yapıyorum:)
Folidoce var b vitamini içerenB vit içeren bir tane vardı diye Hatırlıyorum
Onu bende çok merak ediyorum tuğba gerçekten mümkün mü acaba son tedavimde doktor normal doğum yapmışsın dedi muayene ederken bende yooo sezeryan diyince çok şaşırdı hiç iz kalmamış dedi içerde ki dikişler tamamen kapanmış demekki dışarda iz var halbuki yapabilirmiyim aca bende normal doğum amaaan gerçi bi gebe kalmayı başarsaydımGebeliği diyorsan artık saldım çayıra:) tüp bebek deyince geriliyorum sadece.bu aralar hamile kalmış gibi Ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum)araştırıyorum:)Kafamı dağıttı Bayağı.unıtkanlıktan bahsediyorsan vitaminle alakası yok bence sadece kafa yoğunluğundan oldu.ben sadece şaka yapıyorum:)
Folio da b12 ve d vitamini var tabsiye ederim.Dahiliye yazmıştı bunu bana gebelik düşünüyorum dediğim halde hemde ben şu folik 1 bitsin b12 d vitamini içeren bi folik asite başlayacam araştırıp
Cnm face de bir gruba üye oldum yine kk sayesinde:) hep Ssvd hikayelerini anlatıyorlar mucize gibi birşey ya:) risk200 de 1 ama her Dr yapmıyor hangi ildeydin söyle bakayım hangi Dr lar var?hamile kalayım kesinlikle sıkı bir araştırmaya gireceğim.gruba üye olunca resmen ilk gebeliğim cahilliğime gelmiş diyorum.Onu bende çok merak ediyorum tuğba gerçekten mümkün mü acaba son tedavimde doktor normal doğum yapmışsın dedi muayene ederken bende yooo sezeryan diyince çok şaşırdı hiç iz kalmamış dedi içerde ki dikişler tamamen kapanmış demekki dışarda iz var halbuki yapabilirmiyim aca bende normal doğum amaaan gerçi bi gebe kalmayı başarsaydım
O kadar da değil kız.. o kadar da abartmadimmvalla o bayanin tipini gormek isterdim
Genetik bozuksa zaten umut da yok amaunutkanliktan bahsediyorum :) benimde tüp bebek gözümü korkutuyor. cgh den vazgectik gibi. ya embriyolarin hepsinin genetigi bozuk cikarsa esim o zaman heptem biter umudumuz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?