Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karatay galiba 600 ustu olsun istiyordu. daha asagisi unutkanlik yapiyor diyordu. kadinin alt sinirlari yuksek :)))
Yuh burda en yüksek 663 yazıyor az önce baktım 2 ay önce tekrar bakılmış 233 ken 279 a yükselmiş hap işe yaramış demekki:) hap demişken bugün içmeyi unuttum dur içeyim

İnşallah Rabbim yüzünü güldürsün cnm

Yuh burda en yüksek 663 yazıyor az önce baktım 2 ay önce tekrar bakılmış 233 ken 279 a yükselmiş hap işe yaramış demekki:) hap demişken bugün içmeyi unuttum dur içeyim
işte sadece vitaminle filan olmuyo be kuzum. stres yorgunluk bunlarda etken

Ben b12 yı bu ay içmeyi bıraktım benexol kullanıyordum ama perspektifi bi okudum hamilelikte kullanım kısmını korktum bıraktım yüksek doz b6 içerdiği için doğum kontrolü kullanılmalı diyor

işte sadece vitaminle filan olmuyo be kuzum. stres yorgunluk bunlarda etken
Gebeliği diyorsan artık saldım çayıra:) tüp bebek deyince geriliyorum sadece.bu aralar hamile kalmış gibi Ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum)araştırıyorum:)Kafamı dağıttı Bayağı.unıtkanlıktan bahsediyorsan vitaminle alakası yok bence sadece kafa yoğunluğundan oldu.ben sadece şaka yapıyorum:)

İlk ay bana da olmuştu hatta gebelik olmayınca yumurtayı komple düşürdüm heralde diye düşünmüştüm 4ay önceki cahillik işte
Benim bazı aylar oluyo bu ama günü hep başka aralıklarda geçen ayda relg yakınken oldu relg oldum sanmıştım ama o bildiğin ilk günü gibi gelmişti niye oluyo bilmiyorum

unutkanliktan bahsediyorum :) benimde tüp bebek gözümü korkutuyor. cgh den vazgectik gibi. ya embriyolarin hepsinin genetigi bozuk cikarsa esim o zaman heptem biter umudumuz diyor

Onu bende çok merak ediyorum tuğba gerçekten mümkün mü acaba son tedavimde doktor normal doğum yapmışsın dedi muayene ederken bende yooo sezeryan diyince çok şaşırdı hiç iz kalmamış dedi içerde ki dikişler tamamen kapanmış demekki dışarda iz var halbuki yapabilirmiyim aca bende normal doğum amaaan gerçi bi gebe kalmayı başarsaydım

Cnm face de bir gruba üye oldum yine kk sayesinde:) hep Ssvd hikayelerini anlatıyorlar mucize gibi birşey ya:) risk200 de 1 ama her Dr yapmıyor hangi ildeydin söyle bakayım hangi Dr lar var?hamile kalayım kesinlikle sıkı bir araştırmaya gireceğim.gruba üye olunca resmen ilk gebeliğim cahilliğime gelmiş diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…