Kız neymiş o grup bende üye olayım merak ettimCnm face de bir gruba üye oldum yine kk sayesinde:) hep Ssvd hikayelerini anlatıyorlar mucize gibi birşey ya:) risk200 de 1 ama her Dr yapmıyor hangi ildeydin söyle bakayım hangi Dr lar var?hamile kalayım kesinlikle sıkı bir araştırmaya gireceğim.gruba üye olunca resmen ilk gebeliğim cahilliğime gelmiş diyorum.
Sorduğun için sağol gülüm. Yarın doktora gidecem bende. Bakalım ne diyecek?Canim esit koyuluksa pozitif eger daha koyuysa pik diyoruz. Bazilarimizda poziitiften sonra ertesi gun catliyor. Kimi 2 gun pozitif görüyor kiminin pik yapip catliyor. Ilk sefer oldugu için dun calismaniz iyi oldu bugun de catlayabilirdi. Insallah daha fazla denemeden gelir bebişin.
zafrina89 ne olcak senle benim bu halim. Esime durmadan soruyorum iyimidir bisey yoktur demi diye. Hamilr oldugumu duyanlar oldukca galiba diyorum o nasil diyorlar. Hep insallah bakalim var cumlelerimde. Yarin esim calisiyor annemle gitcem doktora sanki korkuyorum istemedigim bisey diycek diye.
Veson canim progesteron 6 dusuk mu ben cok anlamadigim için bisey diyemedim. Sen de bir klomen falan denesen acaba ise yarar mi?
@Melissa81 nasilsin canim?
@8403BHC canim nasilsin?
LeYLa_21 abla sen naptin? Yoksun sanki yine gorunurlerde.
Ne nazlı çıktı bu ateş ağrılar geçti mi brlki dün Çatladı ateş geç yükselecekAteş yükselmiyor
Tamam canım saolCnm az önce netten prospektüse baktım fsh içeren bir ilaç sanırım medication kısmından fsh ı gir cnm
işte böyle bi gercekle yuzlesmekten korkuyoruzGenetik bozuksa zaten umut da yok ama
Bugün doktordan hangi tahlilleri isteyim canım ya? Prolaktin kesin baktırcam.pıhtılaşma sonucunuda öğrenecem. Inşallah temiz çıkmıştır..işte böyle bi gercekle yuzlesmekten korkuyoruz
işte böyle bi gercekle yuzlesmekten korkuyoruz
Bugün hiç ağrı falan yok gibi ya acaba dereceyi düşürdüm diye mi böyle oldu eşimde ateşe takılma Çatladı o test silindi diyo :)Ne nazlı çıktı bu ateş ağrılar geçti mi brlki dün Çatladı ateş geç yükselecek
fsh,lh, prolaktin, tsh, t3, t4, anitpoBugün doktordan hangi tahlilleri isteyim canım ya? Prolaktin kesin baktırcam.pıhtılaşma sonucunuda öğrenecem. Inşallah temiz çıkmıştır..
eşimden korkuyorum. eğer embriyolar cgh ye giderde hic biri saglam cikmazsa esim bütün tedavileri birakir. o her negatif sonrasi zaten yikiliyor ben zor toparliyorum. cgh yaptirmismiydin sen?doktor bana 12'de bir sağlıklı olma oranı vermişti ki ben yaştan ötürü tam çürük yumurtayımyani dedi ki 12 adet döllenmiş yumurtayı yarıştıracağız, kazanan ve genetik testten normal çıkan transfer edilecek.
Sende durum çok daha iyidir. Ben senin yaşında olsam yaptırırdım.
canim ates bazen 2-3 gun sonra yukseliyor. belki yarin yukselirBugün hiç ağrı falan yok gibi ya acaba dereceyi düşürdüm diye mi böyle oldu eşimde ateşe takılma Çatladı o test silindi diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?