Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız neymiş o grup bende üye olayım merak ettim

Sorduğun için sağol gülüm. Yarın doktora gidecem bende. Bakalım ne diyecek?

işte böyle bi gercekle yuzlesmekten korkuyoruz

doktor bana 12'de bir sağlıklı olma oranı vermişti ki ben yaştan ötürü tam çürük yumurtayım yani dedi ki 12 adet döllenmiş yumurtayı yarıştıracağız, kazanan ve genetik testten normal çıkan transfer edilecek.

Sende durum çok daha iyidir. Ben senin yaşında olsam yaptırırdım.

8Mart Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar,
Tarih boyunca ezildik, aşağılandık, satıldık, öldürüldük; cadı ilan edildik sırf saçımız kızıl doğduk diye, doğuramadık diye atıldık, erkek çocuk doğrmak sanki bizim seçimimiz sanıldı yeri geldi. Dayak yedik evlerde, babalarımız, abilerimizin istismarını yaşadık, savaşlarda düşman ilk bizi ezmek ve kullanmak istedi. Hala dimdik ayaktayız. Hala direniyoruz. Yüzyıllardır kadınlara bu direnişte öncülük eden kadınlara ve erkeklere şükrediyorum, teşekkür ediyorum. İyi ki bizim insan olarak yaşamamız için mücadele vermişler. Pekçok hakkımızda hazıra konduğumu düşünüyorum çünkü. Ben belki anne olurum belki olamam ama anne olan tüm arkadaşlarımın kız ya da erkek çocuklarını hakça eşit bir dünya için yetiştireceğine inanıyorum.

eşimden korkuyorum. eğer embriyolar cgh ye giderde hic biri saglam cikmazsa esim bütün tedavileri birakir. o her negatif sonrasi zaten yikiliyor ben zor toparliyorum. cgh yaptirmismiydin sen?

Ya kızlar benim adet bugün lekelenmeye döndü iyice ben hiç bişey anlamadım sadece dün biraz yoğundu sabah değiştim pedi az önce baktım bi iki damla var sadece :/ kırmızıyı göremeden bitti bu ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…