Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşimden korkuyorum. eğer embriyolar cgh ye giderde hic biri saglam cikmazsa esim bütün tedavileri birakir. o her negatif sonrasi zaten yikiliyor ben zor toparliyorum. cgh yaptirmismiydin sen?
Yaptirmadim ama biz de iste bunu yasiyoruz. Her negatif sonrasi o benden iki kst yikikiyor ve benim de dayanma gucumu tuketiyor. Biz belki de bir daha yaptirmayacagiz ve bunun sebebi chg degil. Ust uste alinan basarisiz sonuclar.

Ya kızlar benim adet bugün lekelenmeye döndü iyice ben hiç bişey anlamadım sadece dün biraz yoğundu sabah değiştim pedi az önce baktım bi iki damla var sadece :/ kırmızıyı göremeden bitti bu ayda
Vende de olmustu. O ay hep siyah ve kivamli boylr sanki puturlu gibi idi. Dr onemli degil demisti bana

Vende de olmustu. O ay hep siyah ve kivamli boylr sanki puturlu gibi idi. Dr onemli degil demisti bana

Kırmızıyı görmeden bitince sanki temizlenmemiş gibi geliyor içerisi Adetlerim kızlığımda da 2 gün sürerdi ama böyle koyu değildi.. gerçi ilaç iğne neler yapıyor bilmiyoruz..

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..

Bende ovulasyon yapıyorum kızlar soğan küründen dolayı yine gecikti ovu 16. Gündeyim..henuz pick olmadı ama eşim 4 gündür perhizde o yuzden bugun deneme olcak sanırım umarım kanama olmaz :-(

Eklentiler

• _20170308_115927.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 32

Sen tam koyuluğu yakalayabiliyor musun canım?

Bugün hiç ağrı falan yok gibi ya acaba dereceyi düşürdüm diye mi böyle oldu eşimde ateşe takılma Çatladı o test silindi diyo :)
Bence de Çatladı ateş geç yükselecek belli ki sen son çalışmalarını da yap sonra kv ye geçersin

valla benimde yukselmiyo. az önce yine test yaptım yine eşit koyulukta. doktora mi gitsem ne yapsam ve akintimda yok
Acele etme ve stres yapma daha vakti var üç gün dedik dün bitti bugün ve Yarını da bekle çatladıktan sonra ateş yükselmeye başlar belli ki henüz çatlamadı testleri silinene kadar yapmaya devam ben çatlayacağına inanıyorum

Pozitife az kalmış gibi duruyor

Kizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.

Eklentiler

• PicsArt_03-08-02.25.07.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.

enemm şuna bak yaa :)) maşallah size sağlıcakla büyüsün canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…