belki ateşin bi kaç gün sonra yükseliyodur geçenlerde konuşuyorduk ya progesteronun geç salgılanması diyeBugün hiç ağrı falan yok gibi ya acaba dereceyi düşürdüm diye mi böyle oldu eşimde ateşe takılma Çatladı o test silindi diyo :)
Yaptirmadim ama biz de iste bunu yasiyoruz. Her negatif sonrasi o benden iki kst yikikiyor ve benim de dayanma gucumu tuketiyor. Biz belki de bir daha yaptirmayacagiz ve bunun sebebi chg degil. Ust uste alinan basarisiz sonuclar.eşimden korkuyorum. eğer embriyolar cgh ye giderde hic biri saglam cikmazsa esim bütün tedavileri birakir. o her negatif sonrasi zaten yikiliyor ben zor toparliyorum. cgh yaptirmismiydin sen?
Vende de olmustu. O ay hep siyah ve kivamli boylr sanki puturlu gibi idi. Dr onemli degil demisti banaYa kızlar benim adet bugün lekelenmeye döndü iyice ben hiç bişey anlamadım sadece dün biraz yoğundu sabah değiştim pedi az önce baktım bi iki damla var sadece :/ kırmızıyı göremeden bitti bu ayda
Bugün doktordan hangi tahlilleri isteyim canım ya? Prolaktin kesin baktırcam.pıhtılaşma sonucunuda öğrenecem. Inşallah temiz çıkmıştır..
Vende de olmustu. O ay hep siyah ve kivamli boylr sanki puturlu gibi idi. Dr onemli degil demisti bana
valla benimde yukselmiyo. az önce yine test yaptım yine eşit koyulukta. doktora mi gitsem ne yapsam ve akintimda yokNe nazlı çıktı bu ateş ağrılar geçti mi brlki dün Çatladı ateş geç yükselecek
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun..
Bende ovulasyon yapıyorum kızlar soğan küründen dolayı yine gecikti ovu 16. Gündeyim..henuz pick olmadı ama eşim 4 gündür perhizde o yuzden bugun deneme olcak sanırım umarım kanama olmaz :-(
Ve cok kasik-bel agrim varvalla benimde yukselmiyo. az önce yine test yaptım yine eşit koyulukta. doktora mi gitsem ne yapsam ve akintimda yok
Eşit koyulukta olmasada yakın oluyor canımSen tam koyuluğu yakalayabiliyor musun canım?
İnşallah herşey yolunda gider ne zamana karar verdinizişte böyle bi gercekle yuzlesmekten korkuyoruz
Bence de Çatladı ateş geç yükselecek belli ki sen son çalışmalarını da yap sonra kv ye geçersinBugün hiç ağrı falan yok gibi ya acaba dereceyi düşürdüm diye mi böyle oldu eşimde ateşe takılma Çatladı o test silindi diyo :)
Senin de klomen Yüzünden dengem bozulduYa kızlar benim adet bugün lekelenmeye döndü iyice ben hiç bişey anlamadım sadece dün biraz yoğundu sabah değiştim pedi az önce baktım bi iki damla var sadece :/ kırmızıyı göremeden bitti bu ayda
Acele etme ve stres yapma daha vakti var üç gün dedik dün bitti bugün ve Yarını da bekle çatladıktan sonra ateş yükselmeye başlar belli ki henüz çatlamadı testleri silinene kadar yapmaya devam ben çatlayacağına inanıyorumvalla benimde yukselmiyo. az önce yine test yaptım yine eşit koyulukta. doktora mi gitsem ne yapsam ve akintimda yok
Ovulasyon ağrılarıVe cok kasik-bel agrim var
Pozitife az kalmış gibi duruyorDünya kadınlar gününüz kutlu olsun..
Bende ovulasyon yapıyorum kızlar soğan küründen dolayı yine gecikti ovu 16. Gündeyim..henuz pick olmadı ama eşim 4 gündür perhizde o yuzden bugun deneme olcak sanırım umarım kanama olmaz :-(
Eşit koyulukta olmasada yakın oluyor canım
Bir kere sadece koyu olmadan silinmişti
Kizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?