Maşallah:))Kizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
Masallah suphanallah bebişine kız bu benim kistten bile minnakmış benim kistim 7 cm teyzeleriKizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
Kizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
Maşallah canımKizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
oyyy maşallah sıpaya :) ayy ne heyecanlı bnm randevu da bi gelse geçenki ultrason haftnla aynımı çıktı canım yoksa ilerleme fln var mı bnm bi hafta geride yaKizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
Anammm keyfi yerinde paşamın masallahhhKizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
Anammm keyfi yerinde paşamın masallahhhKizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
ben damla gelince leke olarak giriyodum aslında kırmızıyla light girin diyo ama kendini nasıl biliceksrn öyle yap benceMerhabalar.. Tüm bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...@Veson benim adet geliyormu gidiyormu belli dün gece 1 damla, sabah kırmızı bir damla şu saat oldu gelen giden yok ateşte düşmedi. Şimdi tabloya gireyim mi girmeyeyim mi bilemedim.
Kizlar bugun dr gittim tekrardan artisim cok iyiymis haftaya gel bakalm bebise dedi :) ay insallah sizlerde en kisa zamanda bu heycanlari tadarsiniz yaa cok stresli ama guzel biseymis :) darisi basiniza insallahhh...
merhaba kızlar bende aranıza katılayım dedim
erkekler niye böyle hic anlamiyorum. sürecin bütün zorlugunu biz yasiyoruz igneler, ilaclar, kontroller vs. erkekler bizle bi kac kere hastaneye geliyo 1 kere sperm veriyo o kadar. ama sonuc olumsuz olunca bizden cok yikiliyorlar. eşime kalsa ilk denemeden sonra bitti bu iş kapatiyoruz bu defteri diyordu üstelik daha 26 yasindaydim yani. konusa konusa ikna ettim daha genciz daha yolun basindayiz. inan cocuk olmasini bu kadar cok istemesem kılımı bile kipirdatmicam. bi tarafim bosver bu yükün altina tek başına girme diyor diğer tarafim boşver eşine kizip cocuk sevdandan vazgecme.Yaptirmadim ama biz de iste bunu yasiyoruz. Her negatif sonrasi o benden iki kst yikikiyor ve benim de dayanma gucumu tuketiyor. Biz belki de bir daha yaptirmayacagiz ve bunun sebebi chg degil. Ust uste alinan basarisiz sonuclar.
Leke geldiği günlere menses kısmında spotting gir.test yaptın mı yakınlarda ? Ilk tablon olduğu için sonunu kestiremedim.ff 4 gün sonra test yap diyor.Merhabalar.. Tüm bayanların dünya kadınlar gününü kutluyorum...@Veson benim adet geliyormu gidiyormu belli dün gece 1 damla, sabah kırmızı bir damla şu saat oldu gelen giden yok ateşte düşmedi. Şimdi tabloya gireyim mi girmeyeyim mi bilemedim.
Beta kaç oldu cnm maşallah darısı bizlere inşallah:)Kizlar bugun dr gittim tekrardan artisim cok iyiymis haftaya gel bakalm bebise dedi :) ay insallah sizlerde en kisa zamanda bu heycanlari tadarsiniz yaa cok stresli ama guzel biseymis :) darisi basiniza insallahhh...
acaba bu ay benimde sogan kurunden dolayimi ovulasyon olmadi bilemedimDünya kadınlar gününüz kutlu olsun..
Bende ovulasyon yapıyorum kızlar soğan küründen dolayı yine gecikti ovu 16. Gündeyim..henuz pick olmadı ama eşim 4 gündür perhizde o yuzden bugun deneme olcak sanırım umarım kanama olmaz :-(
Hoş geldin Aramıza:)merhaba kızlar bende aranıza katılayım dedim
rapor nisan daki adet dönemine anca yetisir heralde. yani karar vermek icin 1 ayımız var. bi taraftan bu sefer gereken ne varsa yapilsin istiyorum aklimda soru işareti kalmasin diger taraftan yine olumsuz olursa bu sefer iyice umutsuzluk olucak üstelik o kadar para çöpe gitmis olacak diye korkuyorum. cgh de 1 embyio icin 350 dolar istiyorlar..bizim tedavi 10bine maal olcak.İnşallah herşey yolunda gider ne zamana karar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?