Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leke geldiği güne menses kısmında spotting gir.test yaptın mı yakınlarda ? Ilk tablon olduğu için sonunu kestiremedim.ff 4 gün sonra test yap diyor.
Test bugün yapacaktım kırmızı görünce vaz geçtim. Şimdi kursdan geldim baktım ped olduğu gibi duruyor. Kurulanırken peçeteye sadece pembe bulaşık gibi geldi sa kasığımda biraz acı geliyo ara ara kırmızının gelmesine değil ne durumda olduğumu bilmemek üzüyor beni.

Kötü Şeyler Düşünme inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer

Bugün bekle o zaman adet sökülmez yarın da ateş düşmezse şansını dene test yap

Iyi halt ettin der gibi o ne kız. E ecemnaz87 yanlış anlama inşallah kısa zamanda hamile kalırsın daha önce takipte isen burda insanın bazen psikolojisi bozuluyor tekrar hoşgeldin

Yaa öyle mi geldi oraya psikolojim mi bozuk yani benim E ecemnaz87 sen öyle anlamadın dimi ben gerçekten iyi yaptın anlamında yazdım amaaa :))

Iyi halt ettin der gibi o ne kız. E ecemnaz87 yanlış anlama inşallah kısa zamanda hamile kalırsın daha önce takipte isen burda insanın bazen psikolojisi bozuluyor tekrar hoşgeldin

Yaa öyle mi geldi oraya psikolojim mi bozuk yani benim E ecemnaz87 sen öyle anlamadın dimi ben gerçekten iyi yaptın anlamında yazdım amaaa :))

Veson benim cd 32 oldu sanirim adet 3 gun gecikti.ates yerlerde esimin israriyla test de yaptim tabiki tertemiz. ovulasyon olmus olsa me sevinirdim gecikti diye

Veson benim cd 32 oldu sanirim adet 3 gun gecikti.ates yerlerde esimin israriyla test de yaptim tabiki tertemiz. ovulasyon olmus olsa me sevinirdim gecikti diye
Bu ay ovu yok anlaşılan ateş Dediğin gibi düşük.sen yine de arada çalış belli olmuyor bu işler biliyorsun.ama gelecek aya odaklan en azından beklentiye girip psikolojin bozulmasın .ateşleri girmişsin ff düzeldi mi?

kızlar benım de 15. ayım bu ayda umudum yok cunku adet olucam gibi aynı şişliklerim basaldı 7 gün var su anda bu ay ik kez sogan suyu içtim ama sadece günd ebir kez içebildim tarcın bal çörek ouda yedim ama testim yoktu bu ay gün asırı denedik 17. güne kadar herzamanki aylar gibi negatifi bekliyorumm :))

Inşallah gönlündeki gerçek olur bekleyip görelim:)

soğan suyundan kaynaklı kanamam falan olmadı kızlar benim işe yaramadımı acaba bende

enemm şuna bak yaa :)) maşallah size sağlıcakla büyüsün canımm

Masallah suphanallah bebişine kız bu benim kistten bile minnakmış benim kistim 7 cm teyzeleri
Allah tamamına erdirsin canım saglıcakla kucakla inşallah

Maşallah canım

oyyy maşallah sıpaya :) ayy ne heyecanlı bnm randevu da bi gelse geçenki ultrason haftnla aynımı çıktı canım yoksa ilerleme fln var mı bnm bi hafta geride ya

Anammm keyfi yerinde paşamın masallahhh
Iste fotoyu gorunce aninda ben paşa yakistirmasi yapivermisim. Bilmem artik

masallah kuzuya :)

Kizlar hepinize teşekkür ederim insallah en kisa zamanda sizin de guzel haberlerinizi alalim gerçekten yürekten istiyorum bunu.
zafrina89 canim gecen ultrasona gore ben bugun 10+2deydim ama sata göre 10+5. Simdi son ultrasona gore sata yetismis hatta bir gun geçmiş. Yine 1 ay dedi randevuyu basladi yeni safak.
@Kuzguni esimde direk bu ayni ben dedi. Kiz kardesim erkek gibi duruyor dedi. Sen de boyle soyledin. Hayirlisi bakalim 4 hafta sonra ogreniriz insallah.

acaba bu ay benimde sogan kurunden dolayimi ovulasyon olmadi bilemedim
insallah kanaman olmaz cnm ama olursa da üzülme zafrina89 kanamali iliskilerle hamile kaldi :)
sorma yenş bi soluk getirdim olaya kpmedi ya ben hastayım kötü bişey çıkmasın diy uğraşırken bebek geldi hemde 2 yıldır şekilden şekile girdiğim halde gelmeyen bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…