- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Test bugün yapacaktım kırmızı görünce vaz geçtim. Şimdi kursdan geldim baktım ped olduğu gibi duruyor. Kurulanırken peçeteye sadece pembe bulaşık gibi geldi sa kasığımda biraz acı geliyo ara araLeke geldiği güne menses kısmında spotting gir.test yaptın mı yakınlarda ? Ilk tablon olduğu için sonunu kestiremedim.ff 4 gün sonra test yap diyor.
masallah kuzuya :)Kizlar doktordan ciktim bebisim saglikli allaha şükür. Suyu herseyi guzel kalp atışı var. 5 cm olmus sıpam. Cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonraya verdi yine randevu. Allah isteyen herkse nasip etsin insallah.
Kötü Şeyler Düşünme inşallah herşey yolunda gidecek bu seferrapor nisan daki adet dönemine anca yetisir heralde. yani karar vermek icin 1 ayımız var. bi taraftan bu sefer gereken ne varsa yapilsin istiyorum aklimda soru işareti kalmasin diger taraftan yine olumsuz olursa bu sefer iyice umutsuzluk olucak üstelik o kadar para çöpe gitmis olacak diye korkuyorum. cgh de 1 embyio icin 350 dolar istiyorlar..bizim tedavi 10bine maal olcak.
hoşgeldin:)merhaba kızlar bende aranıza katılayım dedim
Bugün bekle o zaman adet sökülmez yarın da ateş düşmezse şansını dene test yapTest bugün yapacaktım kırmızı görünce vaz geçtim. Şimdi kursdan geldim baktım ped olduğu gibi duruyor. Kurulanırken peçeteye sadece pembe bulaşık gibi geldi sa kasığımda biraz acı geliyo ara arakırmızının gelmesine değil ne durumda olduğumu bilmemek üzüyor beni.
O zaman tam yerine geldinbenımde psikolojım pek ii saylmaz arkadaslrarr :)))
burasi bizim rahatlama topigimiz zaten cnm doğru yerdesin :)benımde psikolojım pek ii saylmaz arkadaslrarr :)))
Bu ay ovu yok anlaşılan ateş Dediğin gibi düşük.sen yine de arada çalış belli olmuyor bu işler biliyorsun.ama gelecek aya odaklan en azından beklentiye girip psikolojin bozulmasın .ateşleri girmişsin ff düzeldi mi?Veson benim cd 32 oldu sanirim adet 3 gun gecikti.ates yerlerde esimin israriyla test de yaptim tabiki tertemiz. ovulasyon olmus olsa me sevinirdim gecikti diye
Inşallah gönlündeki gerçek olur bekleyip görelim:)kızlar benım de 15. ayım bu ayda umudum yok cunku adet olucam gibi aynı şişliklerim basaldı 7 gün var su anda bu ay ik kez sogan suyu içtim ama sadece günd ebir kez içebildim tarcın bal çörek ouda yedim ama testim yoktu bu ay gün asırı denedik 17. güne kadar herzamanki aylar gibi negatifi bekliyorumm :))
keske cnm ama artk negatifleri alıstım iiceInşallah gönlündeki gerçek olur bekleyip görelim:)
enemm şuna bak yaa :)) maşallah size sağlıcakla büyüsün canımm
Maşallah:))
Masallah suphanallah bebişine kız bu benim kistten bile minnakmış benim kistim 7 cm teyzeleri
Allah tamamına erdirsin canım saglıcakla kucakla inşallah
Maşallah canım
oyyy maşallah sıpaya :) ayy ne heyecanlı bnm randevu da bi gelse geçenki ultrason haftnla aynımı çıktı canım yoksa ilerleme fln var mı bnm bi hafta geride ya
Anammm keyfi yerinde paşamın masallahhh
Iste fotoyu gorunce aninda ben paşa yakistirmasi yapivermisim. Bilmem artik
masallah kuzuya :)
acaba bu ay benimde sogan kurunden dolayimi ovulasyon olmadi bilemedim
insallah kanaman olmaz cnm ama olursa da üzülmezafrina89 kanamali iliskilerle hamile kaldi :)
hoşgeldin :)merhaba kızlar bende aranıza katılayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?