canım sorun neydi sende ??sorma yenş bi soluk getirdim olaya kpmedi ya ben hastayım kötü bişey çıkmasın diy uğraşırken bebek geldi hemde 2 yıldır şekilden şekile girdiğim halde gelmeyen bebek
2083 oldu :) insallah sizinde olsun yaa cok istiyorum hepinizin mtlu olmasiniBeta kaç oldu cnm maşallah darısı bizlere inşallah:)
Senede bir ay ovulasyon olmazmıs ona denk geldi sanırım sogan kürü yapınca sadece gecikiyor benim..benim yara dısarda ya cnm acılıp kanıyınca devam edemiyorum ben canım cok acıyor sadece kanama olsa devam ederimacaba bu ay benimde sogan kurunden dolayimi ovulasyon olmadi bilemedim
insallah kanaman olmaz cnm ama olursa da üzülmezafrina89 kanamali iliskilerle hamile kaldi :)
Maşallah cnm:)2083 oldu :) insallah sizinde olsun yaa cok istiyorum hepinizin mtlu olmasini
2083 oldu :) insallah sizinde olsun yaa cok istiyorum hepinizin mtlu olmasini
Ben birkez Yaptım kürtajdan sonra rahim içini temizlesin diye faydasını gördüğüme inanıyorum.inşallah sen de hamile kalırsın:)sogan kürünü günde bir kez uyguladım işe yaramısmıdır sizce kızlar
Dün akşam zor oldu ama eşimi tanımış oldum daha 3 gün üst üste denemeyecez :) kızBence de Çatladı ateş geç yükselecek belli ki sen son çalışmalarını da yap sonra kv ye geçersin
yok cnm duzelmedi. telefonda gizli sekme olarak acarsam açılıyor ya da bilgisayardan aciliyor. telden normal sekilde girilmiyoBu ay ovu yok anlaşılan ateş Dediğin gibi düşük.sen yine de arada çalış belli olmuyor bu işler biliyorsun.ama gelecek aya odaklan en azından beklentiye girip psikolojin bozulmasın .ateşleri girmişsin ff düzeldi mi?
sogan suyunu 3 kere yaptim bende de kanama filan yapmadi.soğan suyundan kaynaklı kanamam falan olmadı kızlar benim işe yaramadımı acaba bende
işte öyle bir durumda bi daha baştan başlamak cok zor. birini okudum bende 3 embriyosu cgh ye gitmis digerleri orta kalite dondurulmusm cghden 1 tane saglikli gelmis bi tanede dondurulmuslardan almislar ikisi transfer olmuş ikiside tutmusSenede bir ay ovulasyon olmazmıs ona denk geldi sanırım sogan kürü yapınca sadece gecikiyor benim..benim yara dısarda ya cnm acılıp kanıyınca devam edemiyorum ben canım cok acıyor sadece kanama olsa devam ederim
@Kuzguni canım pes etmek yok kıs Ajda pekkan bile cocuk için tedaviye baslıycakmış tabi donasyon kullancak ama yinede kadın anne olmak istiyormus velhasıl sizde yum var sperm var çok şükür mumkun oldugunca deneyin Allahtan umit kesilmez gülüm ayrıca cgh yaptırın cgh topiğinde bu yontemle hamile kalanlar yazmıstı.banada 2. Tüpte yapılcak bnce onemli birseyShinSeGi en azından bosuna transfer olmazsın bide hiç saglıklı çıkmazsa Allah korusun ama yeni denemede saglıklı cıkabilir oyle olanlarda yazmıstı
Bu o zamanki emriyolara bagli
Canım tüp topiğinde pgt yaptıranlar cgh ile aynı zaten hatta cgh daha gelişmiş bi teknikmişZehreNur cgh topigi nerde?
Evet laboquick canım bugunu pozitif gircem ffye kasıgım agrıyor akıntı basladı zatenBu laboguick mi canım? Benimde pozitifim böyleydi yarım koyuluk vardı..
Evet laboquick canım bugunu pozitif gircem ffye kasıgım agrıyor akıntı basladı zaten
annem aramış cumamı gitcen doktora cmt mi diyo dedim ne cuması ne cmt si anne daha 2 hafta sonra gidicem diyo yaa biz bu hafta gidiceksn diye anlamıştık gün sayıyoyuz bi haftadır babanla diyoKizlar hepinize teşekkür ederim insallah en kisa zamanda sizin de guzel haberlerinizi alalim gerçekten yürekten istiyorum bunu.
zafrina89 canim gecen ultrasona gore ben bugun 10+2deydim ama sata göre 10+5. Simdi son ultrasona gore sata yetismis hatta bir gun geçmiş. Yine 1 ay dedi randevuyu basladi yeni safak.
@Kuzguni esimde direk bu ayni ben dedi. Kiz kardesim erkek gibi duruyor dedi. Sen de boyle soyledin. Hayirlisi bakalim 4 hafta sonra ogreniriz insallah.
:) sorunu da bulamadık kafam allak bullakcanım sorun neydi sende ??
Canim ustteki pozitif ama pik yaparmi bilmiyorum. Sen ne olur ne olmaz bugun calisma kondur bence. Insallah kanama da olmaz .
ya bizim ilşki sıklığı azdı ya haftada bir gibi ona alışmıştık aramıyoduk sonra bebek için gün aşırıya geçince bana bi istek geldi gün aşırı istiyodum yani demek çalıştıkça ışıldıyomuşDün akşam zor oldu ama eşimi tanımış oldum daha 3 gün üst üste denemeyecez :) kızElcanki bende sen gibi oldum sanki 1 gün ara verince içerde sperm kalmıyor ölüyorlar hep taze yollamak lazım içeri hissi bendede oldu galiba zaman geçtikçe kafayı bozuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?