Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acaba bu ay benimde sogan kurunden dolayimi ovulasyon olmadi bilemedim
insallah kanaman olmaz cnm ama olursa da üzülme zafrina89 kanamali iliskilerle hamile kaldi :)
Senede bir ay ovulasyon olmazmıs ona denk geldi sanırım sogan kürü yapınca sadece gecikiyor benim..benim yara dısarda ya cnm acılıp kanıyınca devam edemiyorum ben canım cok acıyor sadece kanama olsa devam ederim

@Kuzguni canım pes etmek yok kıs Ajda pekkan bile cocuk için tedaviye baslıycakmış tabi donasyon kullancak ama yinede kadın anne olmak istiyormus velhasıl sizde yum var sperm var çok şükür mumkun oldugunca deneyin Allahtan umit kesilmez gülüm ayrıca cgh yaptırın cgh topiğinde bu yontemle hamile kalanlar yazmıstı.banada 2. Tüpte yapılcak bnce onemli birsey ShinSeGi en azından bosuna transfer olmazsın bide hiç saglıklı çıkmazsa Allah korusun ama yeni denemede saglıklı cıkabilir oyle olanlarda yazmıstı
Bu o zamanki emriyolara bagli

Bence de Çatladı ateş geç yükselecek belli ki sen son çalışmalarını da yap sonra kv ye geçersin
Dün akşam zor oldu ama eşimi tanımış oldum daha 3 gün üst üste denemeyecez :) kız Elcanki bende sen gibi oldum sanki 1 gün ara verince içerde sperm kalmıyor ölüyorlar hep taze yollamak lazım içeri hissi bendede oldu galiba zaman geçtikçe kafayı bozuyoruz

yok cnm duzelmedi. telefonda gizli sekme olarak acarsam açılıyor ya da bilgisayardan aciliyor. telden normal sekilde girilmiyo

işte öyle bir durumda bi daha baştan başlamak cok zor. birini okudum bende 3 embriyosu cgh ye gitmis digerleri orta kalite dondurulmusm cghden 1 tane saglikli gelmis bi tanede dondurulmuslardan almislar ikisi transfer olmuş ikiside tutmus

Kızlar Veson cibi35 şimdi yine yaptım ovu
Üstteki 17.30 alttaki 12de yaptım koyulasma var dimi bundan daha koyu olmuyor ertesi gün acılıyor benim
Yarın son test yapıp acılma varsa bırakcam

Eklentiler

• collage-1488987852737.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 31
annem aramış cumamı gitcen doktora cmt mi diyo dedim ne cuması ne cmt si anne daha 2 hafta sonra gidicem diyo yaa biz bu hafta gidiceksn diye anlamıştık gün sayıyoyuz bi haftadır babanla diyo dediö bende sayıyorum ama geçmiyo

canım sorun neydi sende ??
:) sorunu da bulamadık kafam allak bullak
ilişkide leke oluyodu hafif kanama bi damla hamile kaldığım ay baya adetin ilk günü gibi şakır şakır bi kanama oldu ilişkide ondan sonra ilişkiyide kestim ztn korkudan smear verdm bida doktora gittim kanama şikayetiyle fln bişey bulamadılar ay sonunda da hamile olduğumu öğrendim o olayda kaldı öyle sonuçsuzca

Kızlar Veson cibi35 şimdi yine yaptım ovu
Üstteki 17.30 alttaki 12de yaptım koyulasma var dimi bundan daha koyu olmuyor ertesi gün acılıyor benim
Yarın son test yapıp acılma varsa bırakcam
Canim ustteki pozitif ama pik yaparmi bilmiyorum. Sen ne olur ne olmaz bugun calisma kondur bence. Insallah kanama da olmaz .

ya bizim ilşki sıklığı azdı ya haftada bir gibi ona alışmıştık aramıyoduk sonra bebek için gün aşırıya geçince bana bi istek geldi gün aşırı istiyodum yani demek çalıştıkça ışıldıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…