Pozitif olmuş :) bugün çalış her ihtimale inşallah kanama olmazKızlarVeson @butterfly_gns şimdi yine yaptım ovu
Üstteki 17.30 alttaki 12de yaptım koyulasma var dimi bundan daha koyu olmuyor ertesi gün acılıyor benim
Yarın son test yapıp acılma varsa bırakcam
sonucum cıkmıs yarın gösterecegım sonucu. bence her ıkısı de guzel isimCanim ben cuma tekrar gideceğim 10 gun sonra dedi de ben 6 gun sonra gidecegim. Bugunde kk'nın günlük yazısında 3 gun sonra kiz bebek tam belli olur yazmışlarcumaya denk geldi.. ELÇİN ya da ASYA ismini düşünüyorum nasıl sizce kızlar??
Bu arada ben ikili yaptirmadim canim:) insallah sonuclarin guzel
Çıkar
Eşim istemedi bende de canım. Bir Dr diğer doktoru çürüttü. O da neden boşa para haçrcayalım, onun yerine denemelere devam edelim dedi. Artık bakalım. Üzerimizdeki şu sıkıntıyı atalım da...Senede bir ay ovulasyon olmazmıs ona denk geldi sanırım sogan kürü yapınca sadece gecikiyor benim..benim yara dısarda ya cnm acılıp kanıyınca devam edemiyorum ben canım cok acıyor sadece kanama olsa devam ederim
FreeSoull canım pes etmek yok kıs Ajda pekkan bile cocuk için tedaviye baslıycakmış tabi donasyon kullancak ama yinede kadın anne olmak istiyormus velhasıl sizde yum var sperm var çok şükür mumkun oldugunca deneyin Allahtan umit kesilmez gülüm ayrıca cgh yaptırın cgh topiğinde bu yontemle hamile kalanlar yazmıstı.banada 2. Tüpte yapılcak bnce onemli birsey @ShinSeGi en azından bosuna transfer olmazsın bide hiç saglıklı çıkmazsa Allah korusun ama yeni denemede saglıklı cıkabilir oyle olanlarda yazmıstı
Bu o zamanki emriyolara bagli
KızlarVeson @butterfly_gns şimdi yine yaptım ovu
Üstteki 17.30 alttaki 12de yaptım koyulasma var dimi bundan daha koyu olmuyor ertesi gün acılıyor benim
Yarın son test yapıp acılma varsa bırakcam
ya bizim ilşki sıklığı azdı ya haftada bir gibi ona alışmıştık aramıyoduk sonra bebek için gün aşırıya geçince bana bi istek geldi gün aşırı istiyodum yani demek çalıştıkça ışıldıyomuş
yok kızzz köreldim yine bebek olan ilişkiden sonra tık yok adam ztn bana dokunmayan yılan bin yaşasındı şimdide bi yerdemi okudu naptı 3 ay olmasın diyip duruyo doktor sıkıntı yok dedi diyom bi 3 ayı tamamlayalım bakarız diyoEşim istemedi bende de canım. Bir Dr diğer doktoru çürüttü. O da neden boşa para haçrcayalım, onun yerine denemelere devam edelim dedi. Artık bakalım. Üzerimizdeki şu sıkıntıyı atalım da...
Bence de pozitif maşallah cnm
Delidemek ışıldadın. Dadısı bizim ışıldamamıza
fsh,lh, prolaktin, tsh, t3, t4, anitpo
eger bakarsa doktor d vit., ferritin, folat, cinko, b12, demir bunlarada baktir abla
Sağolun kızlar. D vitamini ve prolaktin baktı. Normal dedi. Muayene etti 4 yumurta var dedi. Ama 15mm lik dedi en büyüğü.bu ayda dk hapı kullanalım eğer öbür ayda böyle olursa ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Telimi verdim eline ff yi gösterdim. Epey konuştuk. Lüteal faz uzunuğunu sordum. Yumurta ile ilgili bir durum kafana takma sağlıklısın sen dedi. Genetik test sonucumda çıkmış. Aşağıda bakın. Anlayan herkes yorum yaparsa sevinirim.. Bu ayı boş geçecez dk temizlesin folikülleri dedi.. Neden her ay böyle oluyor dedim. Öbür ayda gitmezse minik iyi huylu kistler yada tümörler diyebiliriz dedi.. Inşallah öbür ay temizlenir..Fsh, Lh, Tsh, T3, T4, Prolaktin, Estradiol, Total Testesteron bunlara baktir ablacim.
Guzel haberlerle gel insallah.
Anlamadım kuzu, 15 mmlik folikül iyi bir şey değil mi şimdiSağolun kızlar. D vitamini ve prolaktin baktı. Normal dedi. Muayene etti 4 yumurta var dedi. Ama 15mm lik dedi en büyüğü.bu ayda dk hapı kullanalım eğer öbür ayda böyle olursa ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Telimi verdim eline ff yi gösterdim. Epey konuştuk. Lüteal faz uzunuğunu sordum. Yumurta ile ilgili bir durum kafana takma sağlıklısın sen dedi. Genetik test sonucumda çıkmış. Aşağıda bakın. Anlayan herkes yorum yaparsa sevinirim.. Bu ayı boş geçecez dk temizlesin folikülleri dedi.. Neden her ay böyle oluyor dedim. Öbür ayda gitmezse minik iyi huylu kistler yada tümörler diyebiliriz dedi.. Inşallah öbür ay temizlenir..
yAy kızlar şuan cok sevinçliyim eşimin ogrencisi umreye gitmiş sagolsun banada hediye yollamış bizim için dua etmiş
Öyle mutlu oldumki sanki dualarımız kabul olmuş gibi
Habire niye dk a yönlendiriyor anlamadım?Sağolun kızlar. D vitamini ve prolaktin baktı. Normal dedi. Muayene etti 4 yumurta var dedi. Ama 15mm lik dedi en büyüğü.bu ayda dk hapı kullanalım eğer öbür ayda böyle olursa ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Telimi verdim eline ff yi gösterdim. Epey konuştuk. Lüteal faz uzunuğunu sordum. Yumurta ile ilgili bir durum kafana takma sağlıklısın sen dedi. Genetik test sonucumda çıkmış. Aşağıda bakın. Anlayan herkes yorum yaparsa sevinirim.. Bu ayı boş geçecez dk temizlesin folikülleri dedi.. Neden her ay böyle oluyor dedim. Öbür ayda gitmezse minik iyi huylu kistler yada tümörler diyebiliriz dedi.. Inşallah öbür ay temizlenir..
Adetin 3.günü 15 mm çok fazla.. Bu şekilde ilaç tedavisi olmaz. Bende klomen verirsem çok büyür ve kist oluşur dedi.. Moralim bozuldu ya.. Amannn bıktım valla.. Yok kist yok folikül. Ya bunlar bişey bilmiyor yada oyalıyor bilmiyorum ki..Anlamadım kuzu, 15 mmlik folikül iyi bir şey değil mi şimdi
Yumurta büyük diye.. Temizlensin dedi. Az pıhtılaşma ya yakınlık çıktı. Gebe kalırsam ilaç verecekHabire niye dk a yönlendiriyor anlamadım?
İlaç vermesin doğal akışına bıraksın olmuyor muymuş? Illa dk ile dışardan hormon mu almak gerekiyor? Bir bildiği vardır elbet cnm üzme kendiniAdetin 3.günü 15 mm çok fazla.. Bu şekilde ilaç tedavisi olmaz. Bende klomen verirsem çok büyür ve kist oluşur dedi.. Moralim bozuldu ya.. Amannn bıktım valla.. Yok kist yok folikül. Ya bunlar bişey bilmiyor yada oyalıyor bilmiyorum ki..
Yumurta büyük diye.. Temizlensin dedi. Az pıhtılaşma ya yakınlık çıktı. Gebe kalırsam ilaç verecek
Anladım cnm sağlık olsun. Doğru aslında belki de regl erken gelecekti o da Çan'ını sıkacaktıAdetin 3.günü 15 mm çok fazla.. Bu şekilde ilaç tedavisi olmaz. Bende klomen verirsem çok büyür ve kist oluşur dedi.. Moralim bozuldu ya.. Amannn bıktım valla.. Yok kist yok folikül. Ya bunlar bişey bilmiyor yada oyalıyor bilmiyorum ki..
Yumurta büyük diye.. Temizlensin dedi. Az pıhtılaşma ya yakınlık çıktı. Gebe kalırsam ilaç verecek
Canım senin tablona şimdi baktım 4. Gün temizleniyorsun o zaman bu 15 mmlik yum adetin 8-10 arası catlamaz mı?diğer 3ü yumurta mı kist mi anlamadımSağolun kızlar. D vitamini ve prolaktin baktı. Normal dedi. Muayene etti 4 yumurta var dedi. Ama 15mm lik dedi en büyüğü.bu ayda dk hapı kullanalım eğer öbür ayda böyle olursa ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Telimi verdim eline ff yi gösterdim. Epey konuştuk. Lüteal faz uzunuğunu sordum. Yumurta ile ilgili bir durum kafana takma sağlıklısın sen dedi. Genetik test sonucumda çıkmış. Aşağıda bakın. Anlayan herkes yorum yaparsa sevinirim.. Bu ayı boş geçecez dk temizlesin folikülleri dedi.. Neden her ay böyle oluyor dedim. Öbür ayda gitmezse minik iyi huylu kistler yada tümörler diyebiliriz dedi.. Inşallah öbür ay temizlenir..
Ay canim bizde de adamin 5. Gun psikolojisi bozulmuştu... olamadi bi türlüDün akşam zor oldu ama eşimi tanımış oldum daha 3 gün üst üste denemeyecez :) kızElcanki bende sen gibi oldum sanki 1 gün ara verince içerde sperm kalmıyor ölüyorlar hep taze yollamak lazım içeri hissi bendede oldu galiba zaman geçtikçe kafayı bozuyoruz
Sağolun kızlar. D vitamini ve prolaktin baktı. Normal dedi. Muayene etti 4 yumurta var dedi. Ama 15mm lik dedi en büyüğü.bu ayda dk hapı kullanalım eğer öbür ayda böyle olursa ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Telimi verdim eline ff yi gösterdim. Epey konuştuk. Lüteal faz uzunuğunu sordum. Yumurta ile ilgili bir durum kafana takma sağlıklısın sen dedi. Genetik test sonucumda çıkmış. Aşağıda bakın. Anlayan herkes yorum yaparsa sevinirim.. Bu ayı boş geçecez dk temizlesin folikülleri dedi.. Neden her ay böyle oluyor dedim. Öbür ayda gitmezse minik iyi huylu kistler yada tümörler diyebiliriz dedi.. Inşallah öbür ay temizlenir..
15 mm. Fazla imiş canım. Bende bişey anlamadım. Zaten eşim orda tartıştı randevu saati için. Epey bir gerginlik oldu. Biz biraz bekledik eşimde kızdı ordakilere. Gelen içeri dalıyor diye. Ben sakinleştirdim ortamı biraz.. Sonra doktor muayene etti beni. Yumurtalıklara baktı. Sağda bir solda 3 yumurta var dedi. Büyük olduğu için dk hapı kullanalım dedi. Öbür ay bakarız temizlensin ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Bilmiyorum bundandamı bir cacık olmayacak.. Moralim sıfır. Bana diyor sen hamile kalabiliyorsun neyi dert ediyorsun. Tedavi ile sonuç alırız inşallah dedi ama tatmin olmadım.Canım senin tablona şimdi baktım 4. Gün temizleniyorsun o zaman bu 15 mmlik yum adetin 8-10 arası catlamaz mı?diğer 3ü yumurta mı kist mi anlamadım
Benim 7 cm çikolata kistim var dk küçültme ihtimali olmasına ragmen drlar bana dk yazmıyor cocuk isteği oldugu için
Hakkında hayırlısı olsun
Bu durumda bizim soermler her ay bayat kalıyorAy canim bizde de adamin 5. Gun psikolojisi bozulmuştu... olamadi bi türlüamaaan valla boşver en iyisi taze taze gonder iceri.. insAllah dollensin bebek olsun catlamis olsub yumurtan... hadi insAllah bana kabedeki dualarinla vesile oldugun gibi, Rabbim benim sana ettigim dualari da kabul etsin....
Kiz sende taktigi dene nolcakBu durumda bizim soermler her ay bayat kalıyor
Amin gülüm. Bende öyle dedim ama ona göre büyüklük fazla. Bu çatlayana kadar daha da büyür sağlıksız olur dedi. Öbür doktoru da koridorda gördüm bebek katili diye haykırmak geldi içimden. Doktor o bebek pıhtılaşma yüzünden gitmiş olabilir dedi. Çok üzüldüm. Pıhtılaşmaya yatkınlık var diyo testlerde. Gebe kalırsam her ihtimale karşı ilaç başlarız dedi. Gebe kalacağıma ihtimal vermiyorum nedense moralim çok bozuldu. Yolda gelirken eşimlede tartıştık. Bağırdım avaz avaz arabada. Senin yüzünden diye. Doktora diyo sana 3-4 ay mühlet bu gebe kaldı kaldı kalmadı Ankara ya götürcem başka doktor bulacam diyo. Adam sanki mecbur beni gebe bıraktırmaya.. Töbe Töbe.. Kendine genç kadın bul 10 tane yap benimde yakamdan Düş dedim. Delirtene kadar uğraşıyor insanı.. Doktora dedim beni bu adam strese sokuyor şuna bişey söyleyin dedim.. Doktor zaten ona kızgındı bişey demiyim ben kendisi anlar zaten dedi. Evet hocam bazen susmak en büyük cevaptır insanlara dedim.. :))Yaa yine mi dk hapi verdi? 4 yumurta gayet iyi ama hayirlisi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?