Abla ovu testin varsa yapsana bu gunlerde bi... dk kullanma bence... dk yumurtlamayi engelliyor ve bazi bunyelerden etkisi kolay cikmiyor... ne gerek var da? Ben de @Kuzguni 'ye katiliyorum.. yumurta varsa onumuzdeki gunler catlar.. degerlendirirsin. Bi de özele gidiyorsan neden takibini yapmiyor hemen? Ne yani kac aydir deniyorsun, daha ne dk kullandiriyor.. direk baslasin takibe tedaviye.. biraz sert konuş. Ben cok sinirleniyorum boyle seylerde.. ff yi de gosterdiysen daha bi ciddiye almasi gerek. Bazi doktorlar cok bilincli, boyle takipleri gorupte kalamayanlara destegi daha cok vermek istiyorlar. Benim doktorum oyle mesela, keske herkes senin gibi takip edebilse diye beni ove ove bitiremedi ve suan icinde ben sormadan her seyi açıkliyor sagolsun... acaba baska bi doktora daha mi gitsen ablacim?? Doktorunun motive etmesi en onemli şeylerden... tekrar15 mm. Fazla imiş canım. Bende bişey anlamadım. Zaten eşim orda tartıştı randevu saati için. Epey bir gerginlik oldu. Biz biraz bekledik eşimde kızdı ordakilere. Gelen içeri dalıyor diye. Ben sakinleştirdim ortamı biraz.. Sonra doktor muayene etti beni. Yumurtalıklara baktı. Sağda bir solda 3 yumurta var dedi. Büyük olduğu için dk hapı kullanalım dedi. Öbür ay bakarız temizlensin ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Bilmiyorum bundandamı bir cacık olmayacak.. Moralim sıfır. Bana diyor sen hamile kalabiliyorsun neyi dert ediyorsun. Tedavi ile sonuç alırız inşallah dedi ama tatmin olmadım.
Sizin yine 5. Gün olamamış bizim 3. Günde oldu o dediğin eyvah dedim gitti çatlama günü şimdi ama kılpayı kurtardık o yüzden bugün mola verdim ona bizim istemeden çalışma yapmamız oluyormuşta onların olamiyormus öğrendimAy canim bizde de adamin 5. Gun psikolojisi bozulmuştu... olamadi bi türlüamaaan valla boşver en iyisi taze taze gonder iceri.. insAllah dollensin bebek olsun catlamis olsub yumurtan... hadi insAllah bana kabedeki dualarinla vesile oldugun gibi, Rabbim benim sana ettigim dualari da kabul etsin....
ziKiz sende taktigi dene nolcakne var ne yok iceri gonder tıpayı tak birinden biri olcak hahahahahahaha
Eşine hayret ettim valla senden daha fazla stres yapıyor senide eşin etkiliyor boyle davranmasa sen daha rahat olursun ve bebekte gelir.dr un dogru soyluyor sen hamile kalabiliyosun tek sorun bu kadar fazla stres yapmanız eşinin bunu farkedip sakinlesmesi gerekAmin gülüm. Bende öyle dedim ama ona göre büyüklük fazla. Bu çatlayana kadar daha da büyür sağlıksız olur dedi. Öbür doktoru da koridorda gördüm bebek katili diye haykırmak geldi içimden. Doktor o bebek pıhtılaşma yüzünden gitmiş olabilir dedi. Çok üzüldüm. Pıhtılaşmaya yatkınlık var diyo testlerde. Gebe kalırsam her ihtimale karşı ilaç başlarız dedi. Gebe kalacağıma ihtimal vermiyorum nedense moralim çok bozuldu. Yolda gelirken eşimlede tartıştık. Bağırdım avaz avaz arabada. Senin yüzünden diye. Doktora diyo sana 3-4 ay mühlet bu gebe kaldı kaldı kalmadı Ankara ya götürcem başka doktor bulacam diyo. Adam sanki mecbur beni gebe bıraktırmaya.. Töbe Töbe.. Kendine genç kadın bul 10 tane yap benimde yakamdan Düş dedim. Delirtene kadar uğraşıyor insanı.. Doktora dedim beni bu adam strese sokuyor şuna bişey söyleyin dedim.. Doktor zaten ona kızgındı bişey demiyim ben kendisi anlar zaten dedi. Evet hocam bazen susmak en büyük cevaptır insanlara dedim.. :))
Sen en iyisi kontrollere tek başına git eşin sana böyle baskı yaptığı sürece stresten hamile kalamazsın benim eşim de aynı böyle idi Kayıplar onu sakinleştirdi.şimdi rahat hatta artık olmaz biz tüpe gidelim diyecek kadar rahat.hoş onun stresi bitti ama hala hamile DeğilimAmin gülüm. Bende öyle dedim ama ona göre büyüklük fazla. Bu çatlayana kadar daha da büyür sağlıksız olur dedi. Öbür doktoru da koridorda gördüm bebek katili diye haykırmak geldi içimden. Doktor o bebek pıhtılaşma yüzünden gitmiş olabilir dedi. Çok üzüldüm. Pıhtılaşmaya yatkınlık var diyo testlerde. Gebe kalırsam her ihtimale karşı ilaç başlarız dedi. Gebe kalacağıma ihtimal vermiyorum nedense moralim çok bozuldu. Yolda gelirken eşimlede tartıştık. Bağırdım avaz avaz arabada. Senin yüzünden diye. Doktora diyo sana 3-4 ay mühlet bu gebe kaldı kaldı kalmadı Ankara ya götürcem başka doktor bulacam diyo. Adam sanki mecbur beni gebe bıraktırmaya.. Töbe Töbe.. Kendine genç kadın bul 10 tane yap benimde yakamdan Düş dedim. Delirtene kadar uğraşıyor insanı.. Doktora dedim beni bu adam strese sokuyor şuna bişey söyleyin dedim.. Doktor zaten ona kızgındı bişey demiyim ben kendisi anlar zaten dedi. Evet hocam bazen susmak en büyük cevaptır insanlara dedim.. :))
Bilmiyorum ki canım artık ne yapacağımı şaşırdım. Rabbim yardımcımız olsun..Abla ovu testin varsa yapsana bu gunlerde bi... dk kullanma bence... dk yumurtlamayi engelliyor ve bazi bunyelerden etkisi kolay cikmiyor... ne gerek var da? Ben de @Kuzguni 'ye katiliyorum.. yumurta varsa onumuzdeki gunler catlar.. degerlendirirsin. Bi de özele gidiyorsan neden takibini yapmiyor hemen? Ne yani kac aydir deniyorsun, daha ne dk kullandiriyor.. direk baslasin takibe tedaviye.. biraz sert konuş. Ben cok sinirleniyorum boyle seylerde.. ff yi de gosterdiysen daha bi ciddiye almasi gerek. Bazi doktorlar cok bilincli, boyle takipleri gorupte kalamayanlara destegi daha cok vermek istiyorlar. Benim doktorum oyle mesela, keske herkes senin gibi takip edebilse diye beni ove ove bitiremedi ve suan icinde ben sormadan her seyi açıkliyor sagolsun... acaba baska bi doktora daha mi gitsen ablacim?? Doktorunun motive etmesi en onemli şeylerden... tekrar
Soyluyorum kist yok bisey yok yumurta varken dk neymis? Bence pihtilasma varsa coraspin kullan dk dan daha etkili olur senin duurmunda.. burda doktorculuk oynamak istemiyorum ama herkes tecrubesini paylaşarak yardımcı olmak istiyor:)
DK NE YAAAA ALLAH ALLAH.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. sinirlendim valla ya
Ben çok anlamıyorum. Yatkınlık var diyo doktor.. Testlerin resmini çektim ama topice yüklemiyor..Eşine hayret ettim valla senden daha fazla stres yapıyor senide eşin etkiliyor boyle davranmasa sen daha rahat olursun ve bebekte gelir.dr un dogru soyluyor sen hamile kalabiliyosun tek sorun bu kadar fazla stres yapmanız eşinin bunu farkedip sakinlesmesi gerek
İns biran once mujde verirsin cnm
Pıhtılasma sonucun nasıl cıktı?
Bnm MTHFR C677T HOMOZİGOT
YorumsuzSen en iyisi kontrollere tek başına git eşin sana böyle baskı yaptığı sürece stresten hamile kalamazsın benim eşim de aynı böyle idi Kayıplar onu sakinleştirdi.şimdi rahat hatta artık olmaz biz tüpe gidelim diyecek kadar rahat.hoş onun stresi bitti ama hala hamile Değilim
Bende tam tersi hiç istemiyorum artık Allahım hemen gönderse bebeğimizi yaaya bizim ilşki sıklığı azdı ya haftada bir gibi ona alışmıştık aramıyoduk sonra bebek için gün aşırıya geçince bana bi istek geldi gün aşırı istiyodum yani demek çalıştıkça ışıldıyomuş
Testlerini merak ettim korpus luteum protein c protein s falan yazıyor mu bana da böyle bişeyler bakıp pıhtılaşma yok demiştiBilmiyorum ki canım artık ne yapacağımı şaşırdım. Rabbim yardımcımız olsun..
Ben çok anlamıyorum. Yatkınlık var diyo doktor.. Testlerin resmini çektim ama topice yüklemiyor..
Yorumsuz
Evet canım tam 3 tane kağıt verdi bana. O dediğin protein C de falan sıkıntı yok bende 2 yerde heterezigot yazıyor onlarda biraz sıkıntı varmış. Doktor anlattı ama epey uzun konuştu tıb dilinden anlamayınca zor işte.. Aslında ben üniversitede genetik dersi aldım. Epey anladım bazı anlattıklarını...Testlerini merak ettim korpus luteum protein c protein s falan yazıyor mu bana da böyle bişeyler bakıp pıhtılaşma yok demişti
Ben o heterozigot falan kısmını bide genetiği trabzonda vermiştim kanın bozuldu tekrar gelmeniz gerekiyor dediler 3 ay beklemiştim şimdi de ihmal ettim en iyisi gidip kan vereyim bende belki hamile kaldığımda çıkmış olurlarEvet canım tam 3 tane kağıt verdi bana. O dediğin protein C de falan sıkıntı yok bende 2 yerde heterezigot yazıyor onlarda biraz sıkıntı varmış. Doktor anlattı ama epey uzun konuştu tıb dilinden anlamayınca zor işte.. Aslında ben üniversitede genetik dersi aldım. Epey anladım bazı anlattıklarını...
Çizgiyi çekmiş hadi hayırlı olsun 19 a da kayabilir çalışmalar da bar hadi sonu bebiş olsun inşallah:)Galiba bu ay progesteronum çok düşük milimle yükseliyor
Evett onun harici bi de gorev gibi oluyor ya stress yapiyorlar ondan da kaynaklanıyor galibaa.. sonu hayrolsun insallahSizin yine 5. Gün olamamış bizim 3. Günde oldu o dediğin eyvah dedim gitti çatlama günü şimdi ama kılpayı kurtardık o yüzden bugün mola verdim ona bizim istemeden çalışma yapmamız oluyormuşta onların olamiyormus öğrendim
Çizgiyi opk pozitifi kaldırınca kaldırıyor yani zoraki çekti:)Çizgiyi çekmiş hadi hayırlı olsun 19 a da kayabilir çalışmalar da bar hadi sonu bebiş olsun inşallah:)
Ateş tablonu yolla bakalımBu sabah ateşim 36.5 yumurtam catlamismidir sizce.dünku ateşimde 36.3 saati gelirse ovu testi de yapıcam.
Zoraki oldu diyorsun yani:)) bence ateş yavaş yavaş yükselişe geçiyor birkaç gün sonra opk Yı kaldırsan da çizgi kalacaktır.artık bekleme zamanı:)Çizgiyi opk pozitifi kaldırınca kaldırıyor yani zoraki çekti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?