Ateş tablonu yolla bakalım
Dün çatlamış gibi duruyor bir ilişki daha olsun en son ilişki ne zaman oldu
Dün gece tatlimDün çatlamış gibi duruyor bir ilişki daha olsun en son ilişki ne zaman oldu
Ayy şükürler olsun. inşallah bu defa tutunmustur anasinaDün çatlamış gibi duruyor bir ilişki daha olsun en son ilişki ne zaman oldu
Ya bu gece ya da yarın sabah bir ilişki daha oldunDün gece tatlim
En çokta bu kısmı seviyorum ohh dinlenme zamanıZoraki oldu diyorsun yani:)) bence ateş yavaş yavaş yükselişe geçiyor birkaç gün sonra opk Yı kaldırsan da çizgi kalacaktır.artık bekleme zamanı:)
Kaşıma kaşıdıkca artıyor banada çok olurKızlar sol memenin ucu deli gibi kaşınıyor trabazol sürdüm bana mısın demedi deli Olacağım
Benimki de oyle yükseldi cnm oyle dusunmeGaliba bu ay progesteronum çok düşük milimle yükseliyor
Tamam canım. Allah razı olsunYa bu gece ya da yarın sabah bir ilişki daha oldunhadi inşallah tutturmuşsunuzdur:)
Kiminle ovu. Günlerimiz denk geldiyse o hamile kaldı ben fos şimdiye kadar :) inşallah sende hamile kalırsın canımTamam canım. Allah razı olsuninşallah. Rabbim emeklerimizi bos cikarmasin
Hadi inşallah gelir bebişBenimki de oyle yükseldi cnm oyle dusunme
bence de bi problem görmese dk vermezdi dediğin gibi çok büyük olduklarından kalitesiz diye düşünüyo olabilirLeYLa_21 cnm biz şimdi bu işlerde çok kaldık ama dr gibi de olamayız. erken gelişmiş bir yumurta da sağlıklı olmayabilir. sonuçta adam senin ff döngünü de incelemiş iyice. Adama da haksızlık yapmak istemem. o kadar okumuş dr olmuş. sen yine de moralleri bozma cnmn, dr'dan da soğuma bence
InsAllahhKiminle ovu. Günlerimiz denk geldiyse o hamile kaldı ben fos şimdiye kadar :) inşallah sende hamile kalırsın canım
Neslihan senin ateş yukseldi mi. aynı ovu gunumuz oldu insAllah denk gelen arkadaşlarla aynı anda haber veriizInsAllahhRabbim istegimizi erken zmanda ve hayirlislya verin insAllah
Ben deEn çokta bu kısmı seviyorum ohh dinlenme zamanı
Ay sabah sabah deli oldum krem etki etti sonundaKaşıma kaşıdıkca artıyor banada çok olur
iyi bariAy sabah sabah deli oldum krem etki etti sonunda
Amin gülüm. Bende öyle dedim ama ona göre büyüklük fazla. Bu çatlayana kadar daha da büyür sağlıksız olur dedi. Öbür doktoru da koridorda gördüm bebek katili diye haykırmak geldi içimden. Doktor o bebek pıhtılaşma yüzünden gitmiş olabilir dedi. Çok üzüldüm. Pıhtılaşmaya yatkınlık var diyo testlerde. Gebe kalırsam her ihtimale karşı ilaç başlarız dedi. Gebe kalacağıma ihtimal vermiyorum nedense moralim çok bozuldu. Yolda gelirken eşimlede tartıştık. Bağırdım avaz avaz arabada. Senin yüzünden diye. Doktora diyo sana 3-4 ay mühlet bu gebe kaldı kaldı kalmadı Ankara ya götürcem başka doktor bulacam diyo. Adam sanki mecbur beni gebe bıraktırmaya.. Töbe Töbe.. Kendine genç kadın bul 10 tane yap benimde yakamdan Düş dedim. Delirtene kadar uğraşıyor insanı.. Doktora dedim beni bu adam strese sokuyor şuna bişey söyleyin dedim.. Doktor zaten ona kızgındı bişey demiyim ben kendisi anlar zaten dedi. Evet hocam bazen susmak en büyük cevaptır insanlara dedim.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?