Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ovu benimle dalga mi geciyo 14 güne pik dedik. Bugüne ne demeli.

Sen ilk defa ovu testi kullanıyorsun galiba.. Herkesin pozitifi aynı koyulukta olmuyor demiştik yanlış hatırlamıyorsam canım. senin testin bugün pik olmuş. Bir çatlama problemin yoksa 24-36 saat aralığında yum çatlamış olacaktır demek oluyor bu. çalışmalara devam

Evet doğru olmuyo. 14 güne pik olmuş dediler arkadaşlarımız. hatta normal şartlarda veson artık yavaş yavaş siliklesicek dedi. Bugün yine böyle koyulugu gorunce sasirdim. o yüzden sordum

Hat
Evet doğru olmuyo. 14 güne pik olmuş dediler arkadaşlarımız. hatta normal şartlarda veson artık yavaş yavaş siliklesicek dedi. Bugün yine böyle koyulugu gorunce sasirdim. o yüzden sordum
Hatta veson atesime bakarak dün yum çatlmamis olabilir dedi. . ne bilim bu pozitiflik bu kadar uzun sürer mi.

Bana da öyle gelmişti canım. Ben seninki kadar koyuluğu iğne olduğumda gördüm. Dünü değerlendirdiysen bugünü boş geç dinlen dicem ama sen bilirsin :)

Bana da öyle gelmişti canım. Ben seninki kadar koyuluğu iğne olduğumda gördüm. Dünü değerlendirdiysen bugünü boş geç dinlen dicem ama sen bilirsin :)
Bişey diyim mi. Bu test adamın kafasını karistirmaktan başka ise yaramiyoo. valla çift çizgiyi gordugumuzden beri çalışma var. Bugünu boş gecicem.. tşkler canim

Hat

Hatta veson atesime bakarak dün yum çatlmamis olabilir dedi. . ne bilim bu pozitiflik bu kadar uzun sürer mi.

Canım ilk ay böyle oluyor sen vücudunu tanıdıkça ateş ve ovu testiyle daha iyi anlayacaksın. daha önceki verilerin olmadığı için net bişey yok inşallah bir daha ki aya kalmadan gelir bebişin :)

InsAllahhh canım cumlemizin insAllahh
Canım ilk ay böyle oluyor sen vücudunu tanıdıkça ateş ve ovu testiyle daha iyi anlayacaksın. daha önceki verilerin olmadığı için net bişey yok inşallah bir daha ki aya kalmadan gelir bebişin :)
Butterfly a Katılıyorum zamanla vücudunu tanıyacaksın bu ilk takip olduğu için insan kesin birşey diyemiyor sen sadece emin olana kadar çalışmaları Bırakma test silinene kadar hergün olmasa da 36 saatte bir ilişki olsun gelişmeleri yaz

Ne zaman göstereceksin dr a? bir de bu duyarlı ve dirençli ne demek bunların hiç birini mi içemezsin?
bir arkadaş duyarlı demek iyi dedi bu ilaçlara vücut cevap veriyor demek dedi.bilmiyorum.bugün fırsatım olursa sağlık Ocağı'ndan smear sonucunu da alayım hepsini watsap dan Adıyaman'daki Dr a mesaj atayım diyorum.ürolojiye tekrar gitmek istemiyorum

Eğer öyleyse iyi canım yaa bir hafta 10 günlük bir antibiyotikle halledilir gibi görünüyor. Önemli olan bunun kaynağı ne? Sen onu sor bence ısrarla dr a

Veson dun ben idrari gosterdim enfeksiyon gecmis gayet iyi sonuc dedi bana. Ama seninkinde kesin var ve duyarli yazanlar o sonuca yonelik verilecek ilacla sorun çözülür demek duyarlilik gosteriyor demek. Direncli dedi ise daha zor sonuc veriyor buyuk ihtimalle o daha fazla cikmis. Ben boyle biliyorum. Ilacla gecer canim merak etme. Ama ihmal etme goster doktora

Veson az önce hgc testi yaptım
Ovu böyle pozitif cikiyodu ya. netten araştırdım bazen ovu testleri hgc yi gosteriyomus. acaba yüksek diye böyle olabilir mi. adetime 10 gün var

Eklentiler

• 20170309_125111.webp
    4 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…