Evet canim dr bu teste uygun ilaclar yazacak sana. Ditencli demek sen de biliyorsumdir o ilavi yazmamasi gerekiyor cunku baktero ona alisik. Neyse ki cogu duyarli cikmis
Veson dun ben idrari gosterdim enfeksiyon gecmis gayet iyi sonuc dedi bana. Ama seninkinde kesin var ve duyarli yazanlar o sonuca yonelik verilecek ilacla sorun çözülür demek duyarlilik gosteriyor demek. Direncli dedi ise daha zor sonuc veriyor buyuk ihtimalle o daha fazla cikmis. Ben boyle biliyorum. Ilacla gecer canim merak etme. Ama ihmal etme goster doktora
Kızlar çok Sağolun bakalım Dr ne diyecekNe zaman göstereceksin dr a? bir de bu duyarlı ve dirençli ne demek bunların hiç birini mi içemezsin?
Aaâa ne ovulasyonu kos kiz kos sen hamilesinnnVeson az önce hgc testi yaptım
Ovu böyle pozitif cikiyodu ya. netten araştırdım bazen ovu testleri hgc yi gosteriyomus. acaba yüksek diye böyle olabilir mi. adetime 10 gün var
Kız bu resmen pozitif test sen şimdi hamile gercekten mi. LH etkilemez mi. 10 gün var daha bu kadar çabuk belli olur mu
Ay vallahi ağzim kulaklarimda. Bu da cok hos oldu simdi. Kizce oturmus ovulasyon pesine dusmus amanmeger hamileymisKız bu resmen pozitif test sen şimdi hamile misin?
Yaa şaka yapiyosunz bana. bukadar erken belli olmaz ya. yoksa başka bişey mi var.Aaâa ne ovulasyonu kos kiz kos sen hamilesinnn
Ya 10 gün var adetimee. içim bi hoş oldu. hemen dTr gidicemAy vallahi ağzim kulaklarimda. Bu da cok hos oldu simdi. Kizce oturmus ovulasyon pesine dusmus amanmeger hamileymis
Ay ben de çok güldüm yaAy vallahi ağzim kulaklarimda. Bu da cok hos oldu simdi. Kizce oturmus ovulasyon pesine dusmus amanmeger hamileymis
Y
Ya 10 gün var adetimee. içim bi hoş oldu. hemen dTr gidicem
Yaa nasıl guluyolar bana.Ay ben de çok güldüm yaovu beklerken bebek geldi Görüyor musun sen
Yok canimm iğne de vurulmadim ilaç ta kullanmadim. bende inanmiyorum bu kadar çabuk belli olmaz.Allah Allahh üstüne mi gördün acaba bu kadar erken belli olmaz. Ateş de çok normal geldi bana.. Canım ben kaçırdım mı acaba sen çatlatma iğnesi falan olmamıştın dimi?
Yok canimm iğne de vurulmadim ilaç ta kullanmadim. bende inanmiyorum bu kadar çabuk belli olmaz.
Yarın ilk isim bu olcak. doktor beni kapidan kovar. adetme 10 gün var dersemÇo
git kan ver hadi :)) Bu aydan olduğunu sanmıyorum ben bakalım sonuç kaç haftalık çıkacak
Şimdi tabloya yeniden baktım acaba 11. Gün çatlamış olabilir mi??1.gün yok
2.gün 36.1
3.gün. 36.1
4.gün. 36.1
5.gün 36.1 adet bitimi
6.gün 36.0
7.gün 36.2 ilişki
8.gün 36.3
9.gün. 36.3 ilişki
10.gün 36.2
11.gün 36.1 ilişki
12.gün 36.4 ilki
13.gün 36..4 ilişki
14.gün 36.3 ilişki böyle canım. ovu pozitif
Öyle deme zaten gebelik testi Yaptım pozitif çıktı de bıgün versene kız merAk ettik:)))Yarın ilk isim bu olcak. doktor beni kapidan kovar. adetme 10 gün var dersem
Bende bugün verim dedim eşim yarına kalsın dedi.bakalım sabahi nasıl etcemÖyle deme zaten gebelik testi Yaptım pozitif çıktı de bıgün versene kız merAk ettik:)))
6.gun olabilir çünkü o zman yum akı şekilde akimtim olmuştu. hatta yazmistim. 6. gün olabilir mi diye6. Gün mü dersin? Beta kaç çıkacak bakalım
Yaaa yazmayim dedim ama duramadım ben çatladım meraktan eşinden gizli veremez misin hem süpriz olutBende bugün verim dedim eşim yarına kalsın dedi.bakalım sabahi nasıl etcem
Test hatasi degilse vallahi gebesinYok canimm iğne de vurulmadim ilaç ta kullanmadim. bende inanmiyorum bu kadar çabuk belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?