6. Gün mü dersin? Beta kaç çıkacak bakalım
Kız yeminle sherlock holmes olduk valla ama bizimki bebe islerio zaman yum akıntısı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, ateş de 36 çıkmış o gün ertesi gün de ilişki olunca olayı bağladım ben
E peki nerden aklina geldi ovu gunu pesinde iken hcg idrar testi yapmak?Yarın ilk isim bu olcak. doktor beni kapidan kovar. adetme 10 gün var dersem
Kız yeminle sherlock holmes olduk valla ama bizimki bebe isleri
Yav kizlar bir yandan da annemi acil hastaneye goturuyiruz. Yasli ve kalbi var. Dun aksamdan beri her hareketi onu zorluyor. Offf....idrar yolu ebfeksiyonunu 2 ayda zor iyilestirdik. Hala bir yerde enfwksiyob cikiyor.
Bende öyle dusundum ama hastane çok uzak.mecbur beklicm yariniYaaa yazmayim dedim ama duramadım ben çatladım meraktan eşinden gizli veremez misin hem süpriz olut
Çok geçmiş olsun canimm. Allah acil şifalar versinYav kizlar bir yandan da annemi acil hastaneye goturuyiruz. Yasli ve kalbi var. Dun aksamdan beri her hareketi onu zorluyor. Offf....idrar yolu ebfeksiyonunu 2 ayda zor iyilestirdik. Hala bir yerde enfwksiyob cikiyor.
Ah canim.benim. senin de annene gecms olsun. 79 yasinda annem kalbi var. Simdi acildeyiz. Dr gelecek kalp dr u o bakacak.Geçmiş olsun canım kaç yaşında annen? Bende annanemi taşıyorum haftada bir
Sagol canimÇok geçmiş olsun canimm. Allah acil şifalar versin
eee bu pozitiff sen üstüne mi gördün acaba ovulasyon gebelikte seninki gibi kopkoyu çıkıyo gerçekten aaa kan ne zaman verceksn doktora gidicekmsin hayırlı olsun :)Veson az önce hgc testi yaptım
Ovu böyle pozitif cikiyodu ya. netten araştırdım bazen ovu testleri hgc yi gosteriyomus. acaba yüksek diye böyle olabilir mi. adetime 10 gün var
Ah canim.benim. senin de annene gecms olsun. 79 yasinda annem kalbi var. Simdi acildeyiz. Dr gelecek kalp dr u o bakacak.
Sagol canim
Sağlıksız olabilir dedi. Bu doktor da böyle. Zaten eylüle kadar oldu oldu olmadı başka yere gidecem..LeYLa_21 canım yorumları okudum kızlara katılıyorum neden dk hapı veriyor ki 15 mm takip edip degerlendrseydi keske hayırlısı Allahdan bu doktorlara akıl sır ermez bazen bnm de çok sansım yk doktrdan yana dualarım senle canım
Haklısın canım. Bildiği bişey var demek ki.LeYLa_21 cnm biz şimdi bu işlerde çok kaldık ama dr gibi de olamayız. erken gelişmiş bir yumurta da sağlıklı olmayabilir. sonuçta adam senin ff döngünü de incelemiş iyice. Adama da haksızlık yapmak istemem. o kadar okumuş dr olmuş. sen yine de moralleri bozma cnmn, dr'dan da soğuma bence
Evet canım aynen. Evet kaybolmuştu. Gözün aydın demişti doktor..bence de bi problem görmese dk vermezdi dediğin gibi çok büyük olduklarından kalitesiz diye düşünüyo olabilirLeYLa_21 abla geçen dk kullandığında adetin 3. günü muayene etmişmiydi foliküller kaybolmuşmuydu o zaman
Amin canım. Umutsuzluk oluştu içimde işte ne edeyim. Duanızı eksik etmeyin ablacım..Ablacım ne demek gebe kalacağıma ihtimal vermiyorum?
Sen daha önce kendi kendine gebe kaldın neden tekrar kalamayasın?
Biraz kafa rahatlığına ihtiyacın var. Fazlasıyla stres yapıyoruz ve bu kocalar da tetikliyor bu durumu.
Beni bulmaz öyle şeyler canım. O kadar
Çok geçmiş olsun canım..Yav kizlar bir yandan da annemi acil hastaneye goturuyiruz. Yasli ve kalbi var. Dun aksamdan beri her hareketi onu zorluyor. Offf....idrar yolu ebfeksiyonunu 2 ayda zor iyilestirdik. Hala bir yerde enfwksiyob cikiyor.
Tıp Merkezi felan da mı yok canım çevrende ben olsam giderdim ama hayırlısı canımBende öyle dusundum ama hastane çok uzak.mecbur beklicm yarini
Kizz bakk iceri bos kalmayinca nasil da testYaa nasıl guluyolar bana.biz o kadar çalıştık hemen belli olmaz. Ayy bence ovudandir. esimde işte deli deli guluyorum kendime
geçmiş olsun bnmde babam kötü bi haftafır hergün acildeyiz lökositi 4.5 un altına düşmemesi gerekirken 0.9 a düşmüşYav kizlar bir yandan da annemi acil hastaneye goturuyiruz. Yasli ve kalbi var. Dun aksamdan beri her hareketi onu zorluyor. Offf....idrar yolu ebfeksiyonunu 2 ayda zor iyilestirdik. Hala bir yerde enfwksiyob cikiyor.
yine bu kulbupte ama başka bi topikte öyle yapip hamile kaldigini öğrenen arkadaşlar yapmis bende bi deniyim dedim. ilk iki dk çıkmaya başladı. ve burda bi Arkadas söylemişti galiba ilk önce 4 sonra yine 4 damla damlattim. Sonuç böyle oldu. valla hala saskinimE peki nerden aklina geldi ovu gunu pesinde iken hcg idrar testi yapmak?
Yarın insAllah. Bu işte bişey var ama hadi hayirlisi. inanmiyirum bu kadar erken cikacaginaa.eee bu pozitiff sen üstüne mi gördün acaba ovulasyon gebelikte seninki gibi kopkoyu çıkıyo gerçekten aaa kan ne zaman verceksn doktora gidicekmsin hayırlı olsun :)
iğne falan kullandınmı oda yapıyor canım ama değilse ikiz falanmıki 10 gün kala cıkmaz bu kadar :)))6 gün
6.gun olabilir çünkü o zman yum akı şekilde akimtim olmuştu. hatta yazmistim. 6. gün olabilir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?