Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yav kizlar bir yandan da annemi acil hastaneye goturuyiruz. Yasli ve kalbi var. Dun aksamdan beri her hareketi onu zorluyor. Offf....idrar yolu ebfeksiyonunu 2 ayda zor iyilestirdik. Hala bir yerde enfwksiyob cikiyor.

Yav kizlar bir yandan da annemi acil hastaneye goturuyiruz. Yasli ve kalbi var. Dun aksamdan beri her hareketi onu zorluyor. Offf....idrar yolu ebfeksiyonunu 2 ayda zor iyilestirdik. Hala bir yerde enfwksiyob cikiyor.

Geçmiş olsun canım kaç yaşında annen? Bende annanemi taşıyorum haftada bir

Veson az önce hgc testi yaptım
Ovu böyle pozitif cikiyodu ya. netten araştırdım bazen ovu testleri hgc yi gosteriyomus. acaba yüksek diye böyle olabilir mi. adetime 10 gün var
eee bu pozitiff sen üstüne mi gördün acaba ovulasyon gebelikte seninki gibi kopkoyu çıkıyo gerçekten aaa kan ne zaman verceksn doktora gidicekmsin hayırlı olsun :)

Sağlıksız olabilir dedi. Bu doktor da böyle. Zaten eylüle kadar oldu oldu olmadı başka yere gidecem..
Haklısın canım. Bildiği bişey var demek ki.
Evet canım aynen. Evet kaybolmuştu. Gözün aydın demişti doktor..
Amin canım. Umutsuzluk oluştu içimde işte ne edeyim. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
LeYLa_21 sen geldin şimdi aklıma bak E Ebru3421 in regl sonrası hemen çatlamış yum galiba 6. güne denk geliyor.. Ay kullanmasan mı acaba dk hapı :)
Beni bulmaz öyle şeyler canım. O kadar
Çok geçmiş olsun canım..

geçmiş olsun bnmde babam kötü bi haftafır hergün acildeyiz lökositi 4.5 un altına düşmemesi gerekirken 0.9 a düşmüş

E peki nerden aklina geldi ovu gunu pesinde iken hcg idrar testi yapmak?
yine bu kulbupte ama başka bi topikte öyle yapip hamile kaldigini öğrenen arkadaşlar yapmis bende bi deniyim dedim. ilk iki dk çıkmaya başladı. ve burda bi Arkadas söylemişti galiba ilk önce 4 sonra yine 4 damla damlattim. Sonuç böyle oldu. valla hala saskinim

eee bu pozitiff sen üstüne mi gördün acaba ovulasyon gebelikte seninki gibi kopkoyu çıkıyo gerçekten aaa kan ne zaman verceksn doktora gidicekmsin hayırlı olsun :)
Yarın insAllah. Bu işte bişey var ama hadi hayirlisi. inanmiyirum bu kadar erken cikacaginaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…