Ah canim yaaa.. insallah analarimiz babalarimiz sifa bulur. Peki ne yapmak gerekirmis dusmemesi icin?geçmiş olsun bnmde babam kötü bi haftafır hergün acildeyiz lökositi 4.5 un altına düşmemesi gerekirken 0.9 a düşmüş
Baska marka testlerle de dene sabah cisi ileYarın insAllah. Bu işte bişey var ama hadi hayirlisi. inanmiyirum bu kadar erken cikacaginaa.
Daha once nasil cikiyordu vnm t cizgisi c ile esit renkte mi yoksa daha mi koyu oluyordu? Cunku kiminde bu goruntu pozitif kiminde ise ertesi gun pozitif. Bunu da onceden bilemiyoruz. Sen bugunden calismalara basla bence.Eki Görüntüle 1964949 bu 5 dakika sonraki hali az önceki ni hemen çekip atmıştım
Sagol cnmSağlıksız olabilir dedi. Bu doktor da böyle. Zaten eylüle kadar oldu oldu olmadı başka yere gidecem..
Haklısın canım. Bildiği bişey var demek ki.
Evet canım aynen. Evet kaybolmuştu. Gözün aydın demişti doktor..
Amin canım. Umutsuzluk oluştu içimde işte ne edeyim. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Beni bulmaz öyle şeyler canım. O kadar
Çok geçmiş olsun canım..
Ah canim yaaa.. insallah analarimiz babalarimiz sifa bulur. Peki ne yapmak gerekirmis dusmemesi icin?
cibi35 tontonlar tonton kalsin evimizin diregi olsun cnm. Senin anneciginin nesi var?
geçmiş olsun bnmde babam kötü bi haftafır hergün acildeyiz lökositi 4.5 un altına düşmemesi gerekirken 0.9 a düşmüş
Canım eşit bile değil daha önce Eşite yakın çıkıyordu .Hiçbir zaman koyu çıkmadı .döngü me göre de bugün yumurtlama günüm canım bugün çalışma olsun o zaman :)Daha once nasil cikiyordu vnm t cizgisi c ile esit renkte mi yoksa daha mi koyu oluyordu? Cunku kiminde bu goruntu pozitif kiminde ise ertesi gun pozitif. Bunu da onceden bilemiyoruz. Sen bugunden calismalara basla bence.
Neredeyse pozitif sen bugünü değerlendir madem tam koyulaşmadan siliniyor.Eki Görüntüle 1964949 bu 5 dakika sonraki hali az önceki ni hemen çekip atmıştım
Tamam canım teşekkür ederim dua edin :)Neredeyse pozitif sen bugünü değerlendir madem tam koyulaşmadan siliniyor.
Hadi bol şansTama
Tamam canım teşekkür ederim dua edin :)
iyi beslenip enfeksiyon kapmaması lazım kemoterapi iyi hücreleride öldürüyo haliyleAh canim yaaa.. insallah analarimiz babalarimiz sifa bulur. Peki ne yapmak gerekirmis dusmemesi icin?
cibi35 tontonlar tonton kalsin evimizin diregi olsun cnm. Senin anneciginin nesi var?
Evet silinme var yaran nasıl dün kanama oldu mu? Çok zorlanacaksan bugün dinlen yarın çalış yoksa 3 gün üstüsteKızlarVeson silinme var değil mi çatlamıs mı dersin yapıskan uzanyan akıntı da geldi
Çatlamıs olması için tamamen mi silik olması gerekiyordu
saol canım amin inşallahBir an önce toparlar inşallah çok geçmiş olsun canım
ablam sizinde peşinizi bırakmadı hastalıklar geçmiş olsunzafrina89 canım gecmiş olsun benim babamda zatürreden bugün hastane ye yattı.
amin amin bütün hastalara inşallah siz deneme yaptınız mı kanam var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?