Bide 3 derken dünle beraber mi canimEvet silinme var yaran nasıl dün kanama oldu mu? Çok zorlanacaksan bugün dinlen yarın çalış yoksa 3 gün üstüste
Aaaa gecmis olsun cnm. Baban kac yasinda?zafrina89 canım gecmiş olsun benim babamda zatürreden bugün hastane ye yattı.
Amin canim. Allahim sifa saglik sihhat versin insallah. Annecigine cok gecmis olsun. Dosyasi benimkinin gibi kabarik vallahiKalp, şeker, tansiyon, astım, dizlerde sıvı azalması, geçen yaz tek başına eminönüne kaçmış dönüşte de düşüp omuzunu kırdı hala onun ağrıları vs.. şimdi bir de böbrek de taşımız çıktı canım onun peşindeyiz.. Ayy bir sor bin ahh işit gibi oldu ama yok yok bizde canım :/ Allah onlara sağlık bize güç kuvvet versin hiç kolay değil.
Amin canim. Allahim sifa saglik sihhat versin insallah. Annecigine cok gecmis olsun. Dosyasi benimkinin gibi kabarik vallahi
Bugün ve Yarını değerlendirBide 3 derken dünle beraber mi canim
Yoksa bugun dahil iki gün daha mı anlamadım
Ay canım seninde mi annen hasta bugun üst üste gelmiş resmen cok gecmis olsun canımTeşekkür ederim canım çok sağol bu kadarına razıyız daha fazlası olmasında :)
Ay canım seninde mi annen hasta bugun üst üste gelmiş resmen cok gecmis olsun canım
:) iyi iyi inşallah kalan kısımda iyileşir de kurtulursun tatlımVeson zafrina89 kızlar kanama cok az oldu canım yanmadı cok sukur preseedle destek alıyorum tabi en guzelide yırtılma olmdı yani iyilesen kısım acılmadı var olan acıklık kanadı azcık
Bugun deniyim yine iyi giderse yarında olur sonra bırakırım
Bende kağıt gibi hatunmusum yaeşim boyle dalga geciyo benle
saol vesonum :)
bence catlamıs cnm mutlaka degerlendirin uxayan akıntı geldiyse zaten catlamsıtrKızlarVeson silinme var değil mi çatlamıs mı dersin yapıskan uzanyan akıntı da geldi
Çatlamıs olması için tamamen mi silik olması gerekiyordu
rabbim yardımcısı olsun inşallah cnmiyi beslenip enfeksiyon kapmaması lazım kemoterapi iyi hücreleride öldürüyo haliyle
bizimki de hiç bişey yemiyo doğru düzgün vitaminli 18 kg vermiş ameliyattan beri
İlahi @Veson sesli güldümNeslihaann var ya senin kalbin çok temiz sabah arkadaşa kim benimle aynı zamana denk gelse ovu o hamile kalıyor dedin arkadaş hamile çıktı lütfen benim ovu da seninle aynı zamana denk gelsin
O arkadaş tabloda varmı ismi göremedim sankiNeslihaann var ya senin kalbin çok temiz sabah arkadaşa kim benimle aynı zamana denk gelse ovu o hamile kalıyor ;inşallah sen de hamile kalırsın dedin arkadaş hamile çıktı lütfen benim ovu da seninle aynı zamana denk gelsin
Ff tablosu yok ama sabah tablosunu paylaştı hoş biz ovu beklerken kız hamile çıktı 4 gündür ovu testi pozitif çıkıyorO arkadaş tabloda varmı ismi göremedim sanki
4-5 gündür Kızın ovu testi pozitif çıkıyor biz de kıza bugün çalış yarın silinecek diye diye Kız çalışmaktan iflas ettiO arkadaş tabloda varmı ismi göremedim sanki
Artık hamile kalma inancımızı yitirdik bu totemler tutar belkiİlahi @Veson sesli güldüm
Ciddi mii benim ovu yakın nesliyle 2 gün var aramızda acaba mı dedim şimdiNeslihaann var ya senin kalbin çok temiz sabah arkadaşa kim benimle aynı zamana denk gelse ovu o hamile kalıyor ;inşallah sen de hamile kalırsın dedin arkadaş hamile çıktı lütfen benim ovu da seninle aynı zamana denk gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?