Ben kaçırdım orayı ne guzel supriz olmus4-5 gündür Kızın ovu testi pozitif çıkıyor biz de kıza bugün çalış yarın silinecek diye diye Kız çalışmaktan iflas ettibiz ovu testi silinecek derken kız gebelik testi ile çıkageldi resmen komedi biz de kıza habire çalış çalış diyoruz
Kız siz Mesajları okumuyor musunuz?? Kızın 14. Yada 15. Günü kız ovu için habire test yapıyor kaç gündür pozitif çıkıyor hatta pik çıktı bugün biz de kıza yarın silinecek bugün de çalış yarın silinecek bıgün de çalış derken kız diğer topikte okumuş ovu testi ile gebelik öğrenenleri o da test yapmış :))) yarın kan verecekBen kaçırdım orayı ne guzel supriz olmus
Peki gec mi baslamis teste ilk zamanlar pozitif cıkmamıs mı hiç? Adete yakın neden ovu yapmıs ki
Sen nesli ye söyle sana da dua etsin:))Ciddi mii benim ovu yakın nesliyle 2 gün var aramızda acaba mı dedim şimdi
4-5 gündür Kızın ovu testi pozitif çıkıyor biz de kıza bugün çalış yarın silinecek diye diye Kız çalışmaktan iflas ettibiz ovu testi silinecek derken kız gebelik testi ile çıkageldi resmen komedi biz de kıza habire çalış çalış diyoruz
Vay be cok iyiymişKız siz Mesajları okumuyor musunuz?? Kızın 14. Yada 15. Günü kız ovu için habire test yapıyor kaç gündür pozitif çıkıyor hatta pik çıktı bugün biz de kıza yarın silinecek bugün de çalış yarın silinecek bıgün de çalış derken kız diğer topikte okumuş ovu testi ile gebelik öğrenenleri o da test yapmış :))) yarın kan verecek
Am8n cnm sagolasin. Cok sevindim kanama konusjnu bu ay kolayca atlatmana. Vedona katiliyorum. Bgun dinlen ama olurda bir var bir yok ne ala
Ya evet cok zor cooook. Ah kesle istah acici bir yol olsa. Mide de kustumu fena bacim. Konusmustuk bu konuyu. Epey yollar denemistiniz. Insallah baban sevmese de metanetle bir seylrr yer de bu kisir donguyu kirar.iyi beslenip enfeksiyon kapmaması lazım kemoterapi iyi hücreleride öldürüyo haliyle
bizimki de hiç bişey yemiyo doğru düzgün vitaminli 18 kg vermiş ameliyattan beri
Sagol cnm
Neslim yaaa.... rabbim onun temiz kalbine hemen bir bebek nasip etsin insallahNeslihaann var ya senin kalbin çok temiz sabah arkadaşa kim benimle aynı zamana denk gelse ovu o hamile kalıyor ;inşallah sen de hamile kalırsın dedin arkadaş hamile çıktı lütfen benim ovu da seninle aynı zamana denk gelsin
Şşş burda birak ablalari teyzeler bile bebek yapmaya calisiyor cnmallahım ben nerelere gideyim şimdi 16 aydır calıs cabalaaa görüyonmuu millet hızlıı
ablam sizinde peşinizi bırakmadı hastalıklar geçmiş olsun
LeYLa_21 canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim canlar bizimki kalıcı hastalıklar ara ara yokluyorlar o kadar.. Bu kadarına razıyız biz haftada bir gidip ziyaret ediyoruz işte :) Bu arada annem değil annanem ama annemden çok severim :))
ablam sizinde peşinizi bırakmadı hastalıklar geçmiş olsun
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.Aaaa gecmis olsun cnm. Baban kac yasinda?
Kızar mıyım hiç seviyorum siziVay be cok iyiymiş
Ya vesonum kızma bugun cok yogundum işaret dili kursum vardı eve gel yemek yap derken hepsini okuyamadım
Özet için sagol
jet Hızıallahım ben nerelere gideyim şimdi 16 aydır calıs cabalaaa görüyonmuu millet hızlıı
Neslihaann var ya senin kalbin çok temiz sabah arkadaşa kim benimle aynı zamana denk gelse ovu o hamile kalıyor ;inşallah sen de hamile kalırsın dedin arkadaş hamile çıktı lütfen benim ovu da seninle aynı zamana denk gelsin
İnşallah o da bu ay güzel haber verir.kaç kişiye vesile oldu:)Am8n cnm sagolasin. Cok sevindim kanama konusjnu bu ay kolayca atlatmana. Vedona katiliyorum. Bgun dinlen ama olurda bir var bir yok ne ala
Ya evet cok zor cooook. Ah kesle istah acici bir yol olsa. Mide de kustumu fena bacim. Konusmustuk bu konuyu. Epey yollar denemistiniz. Insallah baban sevmese de metanetle bir seylrr yer de bu kisir donguyu kirar.
Sagol cnm
Neslim yaaa.... rabbim onun temiz kalbine hemen bir bebek nasip etsin insallah
Şşş burda birak ablalari teyzeler bile bebek yapmaya calisiyor cnmaz bir kenarda dur daha saka kiz şaka insallah daha beklemezsin ( alinmayin kizlar o teuze benim vallahi)
Ben de sordum pco var mı diye o ne ki? Dedi ben de pek Kafasını karıştırmak istemedim.olsaydı bilirdin demekki yok dedim.test çok net bilmiyorum ki Elmol Ün hep çok silik çıkıyordu.keşke kan verseydi anlardık artık merakımız sabaha kaldıbi kendimize faydamız yok elhi ve elmolle aynıydı dönemimiz onlar hamile kaldı ben hala uğraşıyorum benim gecikiyor sen yetişir geçersin benim ovu. Yu :)
Kan testi verdi mi ya bana sanki elmolun durum gibi olabilir mi diye geliyor acaba pco olma ihtimali olabilir mi diye geldi aklıma
9 aydır ugrasiyorum kızlar. hız miz kalmadi bende. veson çalış çalış diye. Bugun yine yine diyebende adamı yedim. yarın test yapicam. hayırlısıKızar mıyım hiç seviyorum sizi
jet Hızımaşallah diyelim kıza
Burdan çalış demesi kolay bir de benim tabloya bakmak gerek9 aydır ugrasiyorum kızlar. hız miz kalmadi bende. veson çalış çalış diye. Bugun yine yine diyebende adamı yedim. yarın test yapicam. hayırlısı
Neslihaann var ya senin kalbin çok temiz sabah arkadaşa kim benimle aynı zamana denk gelse ovu o hamile kalıyor ;inşallah sen de hamile kalırsın dedin arkadaş hamile çıktı lütfen benim ovu da seninle aynı zamana denk gelsin
amin canım tüm hastalarıninşallah sağlık gitmeden sağlığımızın kıymetini bilmiyoruz halbuki en değerli şeymişrabbim yardımcısı olsun inşallah cnm
Valla az önce yine yaptim test hatasını diye yine aynı çıktı hatta daha netBurdan çalış demesi kolay bir de benim tabloya bakmak gereksabah ilk işin kan vermek olsun tüm topik merakta haberin olsun sonuç çıkar çıkmaz da yaz
Aminn canım hepimize nasip etsin inşallah bol bol bebekli topik olalımAm8n cnm sagolasin. Cok sevindim kanama konusjnu bu ay kolayca atlatmana. Vedona katiliyorum. Bgun dinlen ama olurda bir var bir yok ne ala
Ya evet cok zor cooook. Ah kesle istah acici bir yol olsa. Mide de kustumu fena bacim. Konusmustuk bu konuyu. Epey yollar denemistiniz. Insallah baban sevmese de metanetle bir seylrr yer de bu kisir donguyu kirar.
Sagol cnm
Neslim yaaa.... rabbim onun temiz kalbine hemen bir bebek nasip etsin insallah
Şşş burda birak ablalari teyzeler bile bebek yapmaya calisiyor cnmaz bir kenarda dur daha saka kiz şaka insallah daha beklemezsin ( alinmayin kizlar o teuze benim vallahi)
:) bekliyoruz valla sonucu meraklaValla az önce yine yaptim test hatasını diye yine aynı çıktı hatta daha net
Tamam yazarım insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?