Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kaçırdım orayı ne guzel supriz olmus
Peki gec mi baslamis teste ilk zamanlar pozitif cıkmamıs mı hiç? Adete yakın neden ovu yapmıs ki

Ben kaçırdım orayı ne guzel supriz olmus
Peki gec mi baslamis teste ilk zamanlar pozitif cıkmamıs mı hiç? Adete yakın neden ovu yapmıs ki
Kız siz Mesajları okumuyor musunuz?? Kızın 14. Yada 15. Günü kız ovu için habire test yapıyor kaç gündür pozitif çıkıyor hatta pik çıktı bugün biz de kıza yarın silinecek bugün de çalış yarın silinecek bıgün de çalış derken kız diğer topikte okumuş ovu testi ile gebelik öğrenenleri o da test yapmış :))) yarın kan verecek

allahım ben nerelere gideyim şimdi 16 aydır calıs cabalaaa görüyonmuu millet hızlıı

Vay be cok iyiymiş
Ya vesonum kızma bugun cok yogundum işaret dili kursum vardı eve gel yemek yap derken hepsini okuyamadım
Özet için sagol

FreeSoull zafrina89 LeYLa_21 kızlar cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin
Am8n cnm sagolasin. Cok sevindim kanama konusjnu bu ay kolayca atlatmana. Vedona katiliyorum. Bgun dinlen ama olurda bir var bir yok ne ala

iyi beslenip enfeksiyon kapmaması lazım kemoterapi iyi hücreleride öldürüyo haliyle
bizimki de hiç bişey yemiyo doğru düzgün vitaminli 18 kg vermiş ameliyattan beri
Ya evet cok zor cooook. Ah kesle istah acici bir yol olsa. Mide de kustumu fena bacim. Konusmustuk bu konuyu. Epey yollar denemistiniz. Insallah baban sevmese de metanetle bir seylrr yer de bu kisir donguyu kirar.

Sagol cnm

Neslim yaaa.... rabbim onun temiz kalbine hemen bir bebek nasip etsin insallah

allahım ben nerelere gideyim şimdi 16 aydır calıs cabalaaa görüyonmuu millet hızlıı
Şşş burda birak ablalari teyzeler bile bebek yapmaya calisiyor cnm az bir kenarda dur daha saka kiz şaka insallah daha beklemezsin ( alinmayin kizlar o teuze benim vallahi)

ablam sizinde peşinizi bırakmadı hastalıklar geçmiş olsun

Teşekkür ederim canlar bizimki kalıcı hastalıklar ara ara yokluyorlar o kadar.. Bu kadarına razıyız biz haftada bir gidip ziyaret ediyoruz işte :) Bu arada annem değil annanem ama annemden çok severim :))

ablam sizinde peşinizi bırakmadı hastalıklar geçmiş olsun

Aaaa gecmis olsun cnm. Baban kac yasinda?
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.

bi kendimize faydamız yok elhi ve elmolle aynıydı dönemimiz onlar hamile kaldı ben hala uğraşıyorum benim gecikiyor sen yetişir geçersin benim ovu. Yu :)

Kan testi verdi mi ya bana sanki elmolun durum gibi olabilir mi diye geliyor acaba pco olma ihtimali olabilir mi diye geldi aklıma

İnşallah o da bu ay güzel haber verir.kaç kişiye vesile oldu:)

Ben de sordum pco var mı diye o ne ki? Dedi ben de pek Kafasını karıştırmak istemedim.olsaydı bilirdin demekki yok dedim.test çok net bilmiyorum ki Elmol Ün hep çok silik çıkıyordu.keşke kan verseydi anlardık artık merakımız sabaha kaldı

9 aydır ugrasiyorum kızlar. hız miz kalmadi bende. veson çalış çalış diye. Bugun yine yine diyebende adamı yedim. yarın test yapicam. hayırlısı
Burdan çalış demesi kolay bir de benim tabloya bakmak gereksabah ilk işin kan vermek olsun tüm topik merakta haberin olsun sonuç çıkar çıkmaz da yaz

Aminn canım hepimize nasip etsin inşallah bol bol bebekli topik olalım

FreeSoull @butterfly_gns zafrina89 LeYLa_21 gecmis olsun kizlar rabbim tez zamanda sifa versin.
Neslihaann insallah kalbinin temizligi sanada bebisi getirsin
E Ebru3421 valla pozitif devam ediyor yanlış yönlendirdim derken hamile haberi okuyunca hem sok oldum hem de sevindim. Ama sanki üstüne görme falan mi? Bu kadar erken şaşırdım. Son adetin nasildi?
ZehreNur kanamanin iyi olmasina sevindim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…