Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iki gün normal sonrası az dencek kadar az. son iki ay böyle ama onceki ayda boyleydi

9 aydır ugrasiyorum kızlar. hız miz kalmadi bende. veson çalış çalış diye. Bugun yine yine diyebende adamı yedim. yarın test yapicam. hayırlısı
Canim biraz bahsetssene
Kac yasindasin
Ne kadarlik evlisin
Neler yaptin gebelik olsun diyeeee
(Bence insallah gebe cikacaksin)

Artık hamile kalma inancımızı yitirdik bu totemler tutar belki
İnacımız tam tubişim pes etmek yok her zaman ümitliyiz çok şükür
Ben bişi sorcam benim ff diğer telde kaldı buna yükleyemedim bu ay bi kaç gün ateş ölçtüm
13. Gün 36.2
14. 36.2
15. 35.8
16. 36.2
17. 36.4 bugün buda çatlama 15 de dimi 16 da olabilirmi bide ben diyet yapıyom ya ondan mı gecikti ki yum 12 yada 13 oluyodu ya

Sağol canım amin inşallah gülüm..

Selam canim. Diyetin cok mu sert? Priteon falan yok mu mesela? Eger oyle bir diyet ise olur diye iliyorum ama sengeli bir beslenme ose etkilenmez bence.
Bana gore kesin olmamakla birlikte 16. Gun olabilir. Belki diyorum cunku 3 gun ust uste yuksel ates olunca anca cizgi geliyor. Daha birinci gun yukselmesi olmus atesin. Yaein ve obur gunden sonra konusabiliriz 16. Gun oldu diye. Ama 15teki dususte degil ovu. Diger gunlerle ayni deger gelmis ardindan.

Artık hamile kalma inancımızı yitirdik bu totemler tutar belki
Bende yitirdim artık umudumu. O kadar yıprandım ki bıktım bu işle uğraşmaktan.. Habire doktor kapısında beklemek insanı mahvediyor. Dün dedim eşime bütün hayatımız bu konu oldu artık yeter bıktım usandım. Hayatımızı yaşayamaz olduk dedim. Kafamız habire orda. Acaba hamilemiyim diye diye kendimi yıprattım. Evde deliler gibi elimle derece ile geziyorum. Olmuyorsa vardır bir hikmeti. Elindekiyle yetin artık dedim.. Önümüzde 20 yıl ömür varmı yokmu bilmiyorum ama şu ölümlü dünyada bu kadar yıpranmak doğrumu hiç bilmiyorum.. İçim dolmuş resmen patladım valla
.

Canım priteon ne demek bilmiyorum karatay diyeti yapıyorum tam diyet de denilemez sağlıklı şeyler yiyorum sedece ama gün içinde uzun süre aç kalıyorum bide akşamları 45 dakika yürüyorum belki etkilemiş olabilir diye düşündüm yoksa bu gecikmeler iyimi kötümü bilemedim doktora kalsa geç yum olursa daha kaliteli diyor

Leyloş aslında sen bizden rahatsın eşinden dolayı geriliyorsun umursama canım ya ne derse desin eminim kaderin önüne geçemeyeceğini o da biliyordur da o da sana sataşarak sitresini atıyor işte

LeYLa_21 abla ben şimdi farklı bit yorum yapıcam ama gülme.. senin luteal faz çok fazla oluyor ya sürede o sürede yumurtaların bazısı büyümeye devam ediyor ve adetin 3.günü 15 mm oluyor. Belkide adet başlangıcında övü testi yapsan çift çizgiyi yakalayacaksın.

Bilmiyorum ki canım ya.. Yarın bir ovulasyon testi yapayım
Bakalım nasıl çıkacak canım.

Telefon klavyesi donuyor, ıpad kafasına göre sen kesin şu sözcüğü yazmışşın deyip değiştiriyor.... protein demek istedim cnm o uzun açlık süresinin çaresi yok mu cnm?

Veson benim ff her gece 00:00da alarm caliyo neden ki :) nasil kapatabilirim alarmi

Kalk çalış boş durma, diyor bence

Yarın sabah çift derece ile ölçecem burda gorumcemin oğlunun bi derecesi vardı onu bulmalıyım bu ay ateş bana kafayı yedirtti

16 olabilir cnm bilmem ki adet geciktirir mi bilemedim.geç olsun güç olmasın

Cnm hrpimix aynı dönemlerden geçiyoruz çok kasma kendini.kendine yasaklar koy.ben mesela artık ff e girmiyorum sadece sabah ateş girip çıkıyorum.yoksa o tabloyu incele bununla karşılaştır iyice Kafayı bozuyor insan.o dereceyi zaten bırak sadece sabah Ölçüm saatinde ölç onun dışında dereceyi eline alma.ilaç dışında istediğin hareketi yap hopla zıpla koş kendini kısıtlama insanın psikolojisi nasıl bozuluyor çok iyi bilirim.tamamen unutmak mümkün değil ama Kafanı biraz olsun Dağıtmaya çalış.bebek endeksli yaşamak gerçekten insanı çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…