Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok gecikmemiş ki eğer 16 da Çatladı ise o zaman desene benim işim yaş 11-12de yumurta çatlatıyorum.30 da çatlayıp hamile kalan var biliyorsun kısmet bu işler cnm takılma sen ona

Ateş bu ay temkinli ilerliyor :) düşmediği sürece bence sıkıntı yok.
Gözlerim 1 karış açık dereceye bakıyorum her sabah düşecek diye korkuyorum sayılar yavaş ilerledi mi anlıyorum yine yükselmedi bu derece diye :)
Bu arada benimde yine idrarda koku geri geldi buraya gelince tekrarlamasının sebebini buldum ben burda biraz idrarımı tutuyorum bide çok su içmiyorum idrarı tutunca da bakteri üremesi için zemin hazırlanmış oluyor galiba

Aman dikkat et cnm o kokudan nefret ettim zaten kadın doğumcu mesaj Attı antibiyotik kullanman gerek aks.f türevi olabilir dedi.direk eczaneden alamam herhalde değil mi yazdırmam gerek.

Aman dikkat et cnm o kokudan nefret ettim zaten kadın doğumcu mesaj Attı antibiyotik kullanman gerek aks.f türevi olabilir dedi.direk eczaneden alamam herhalde değil mi yazdırmam gerek.
Bilmiyorum ki antibiyotigi yazdırmadan vermiyorlar galiba

Bugün 15. Gün ve ateşim Yen'i 36.7 oldu. Bence tüp sonrası vücut dışardan aldığı progeston tutuyor. Bu da Yen'i yum gelişimini önlüyor. Ben zaten dün yum için ovu testi boşa harcamasam mı demiştim

Bir usg ye mi girsen ? Ona göre beklenti içerisine girersin

Kız gerçekten mi?demekki ff in alarm uygulamadı var bilmiyorum ama bir ara kurcalarım bulursam yazarım
Alarmi kuruyodum ben 6ya ama bu 12de caliyodu reset dedim bakalm calcakmi settingde bilmem ne value yaziyo orda wake up fln yaziyo onuu kurunca caliyo

İşte diyetin özelliği bu iki öğün arası nekadat uzun olırsa verim o kadar artar deniyor ne bileyim

mina retriever canim settingse bas daha sonra other kisminin altinda en asagida alarm settings var ordan açılan sayfadan alarmi iptal et set dugmesine bas.
Veson canim sabah kalkar kalmaz senin ateşe baktim da dpo13de dusuyor ya genelde bu sefer yine saglam düşmüş.
Neslihaann ates yavas yukselcek gibi senin pek nazlandi.
LeYLa_21 ablacim aslinda sen kolay hamile kaliyorsun ama ben senin ozellikle esinin stres yaptığını sirf bundan olumsuz etkilendigini dusunuyorum. Birinin eşine bu durumlarda psikolojinin de ne kadar onemli oldugunu anlatmasi lazim sanki. Uzme kendini sende.

Herkese günaydın.. Veson bugün son kere test yaptım. Yani 2. test oldu negatif ama adette gelmiyor kahve leke geliyor okadar sökülemedi. Bu ay bende herzamankinden fazla şartlandım. Kırmızı gelmesin dedim dedim. Şimdide gel de rahatlayayım diyorum. LeYLa_21 canım sitres yüzünden hormonlarımıxın dengesini bozuyoruz bence en büyük etken o. Allah görüyor halimizi takdir onun.. ben inanıyorum ki burada ki bütün arkadaşların eninde sonunda bebekleri olacak çünki böyle güzel bir mücadeleden kaçan yok. Herkese hayırlı cumalar. Herşey gönlümüzce olsun..

veson bi saat erken ölçmüş sanırım ordanda fark etmiştir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…