Çok gecikmemiş ki eğer 16 da Çatladı ise o zaman desene benim işim yaş 11-12de yumurta çatlatıyorum.30 da çatlayıp hamile kalan var biliyorsun kısmet bu işler cnm takılma sen onaCanım priteon ne demek bilmiyorum karatay diyeti yapıyorum tam diyet de denilemez sağlıklı şeyler yiyorum sedece ama gün içinde uzun süre aç kalıyorum bide akşamları 45 dakika yürüyorum belki etkilemiş olabilir diye düşündüm yoksa bu gecikmeler iyimi kötümü bilemedim doktora kalsa geç yum olursa daha kaliteli diyor
Kız gerçekten mi?Veson benim ff her gece 00:00da alarm caliyo neden ki :) nasil kapatabilirim alarmi
Ateş bu ay temkinli ilerliyor :) düşmediği sürece bence sıkıntı yok.Yarın sabah çift derece ile ölçecem burda gorumcemin oğlunun bi derecesi vardı onu bulmalıyım bu ay ateş bana kafayı yedirtti
Ezanın sesine uyandım yarım saat önce uyuyamadım:))Sen niye uyanıksın daha buçuk olmadı ölçüm saatin değil canım :)
Gözlerim 1 karış açık dereceye bakıyorum her sabah düşecek diye korkuyorum sayılar yavaş ilerledi mi anlıyorum yine yükselmedi bu derece diye :)Ateş bu ay temkinli ilerliyor :) düşmediği sürece bence sıkıntı yok.
Aman dikkat et cnm o kokudan nefret ettim zaten kadın doğumcu mesaj Attı antibiyotik kullanman gerek aks.f türevi olabilir dedi.direk eczaneden alamam herhalde değil mi yazdırmam gerek.Gözlerim 1 karış açık dereceye bakıyorum her sabah düşecek diye korkuyorum sayılar yavaş ilerledi mi anlıyorum yine yükselmedi bu derece diye :)
Bu arada benimde yine idrarda koku geri geldi buraya gelince tekrarlamasının sebebini buldum ben burda biraz idrarımı tutuyorum bide çok su içmiyorum idrarı tutunca da bakteri üremesi için zemin hazırlanmış oluyor galiba
Bilmiyorum ki antibiyotigi yazdırmadan vermiyorlar galibaAman dikkat et cnm o kokudan nefret ettim zaten kadın doğumcu mesaj Attı antibiyotik kullanman gerek aks.f türevi olabilir dedi.direk eczaneden alamam herhalde değil mi yazdırmam gerek.
Bir usg ye mi girsen ? Ona göre beklenti içerisine girersinBugün 15. Gün ve ateşim Yen'i 36.7 oldu. Bence tüp sonrası vücut dışardan aldığı progeston tutuyor. Bu da Yen'i yum gelişimini önlüyor. Ben zaten dün yum için ovu testi boşa harcamasam mı demiştim
Alarmi kuruyodum ben 6ya ama bu 12de caliyodu reset dedim bakalm calcakmiKız gerçekten mi?demekki ff in alarm uygulamadı var bilmiyorum ama bir ara kurcalarım bulursam yazarım
İşte diyetin özelliği bu iki öğün arası nekadat uzun olırsa verim o kadar artar deniyor ne bileyimTelefon klavyesi donuyor, ıpad kafasına göre sen kesin şu sözcüğü yazmışşın deyip değiştiriyor.... protein demek istedim cnmo uzun açlık süresinin çaresi yok mu cnm?
Kalk çalış boş durma, diyor bence
Evet hastanedeyim sıra mi bekloyrum
Hadi hayırlısı sonucu bize de bildirirsinEvet hastanedeyim sıra mi bekloyrum
veson bi saat erken ölçmüş sanırım ordanda fark etmiştir birazmina retriever canim settingse bas daha sonra other kisminin altinda en asagida alarm settings var ordan açılan sayfadan alarmi iptal et set dugmesine bas.
Veson canim sabah kalkar kalmaz senin ateşe baktim da dpo13de dusuyor ya genelde bu sefer yine saglam düşmüş.
Neslihaann ates yavas yukselcek gibi senin pek nazlandi.
LeYLa_21 ablacim aslinda sen kolay hamile kaliyorsun ama ben senin ozellikle esinin stres yaptığını sirf bundan olumsuz etkilendigini dusunuyorum. Birinin eşine bu durumlarda psikolojinin de ne kadar onemli oldugunu anlatmasi lazim sanki. Uzme kendini sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?