Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sorma pek nazlı çıktı bu ay ama en azından Çatladı görünüyor suanlik

Sağolun kızlar moral ve destek için.. İyiki varsınız canlarım...

Bir usg ye mi girsen ? Ona göre beklenti içerisine girersin
Ah elimin altında kolayda dr olsa... keşke dr kankam olsa

sadece tüp dr var o da hani ben merak ettim diye bakmaz. ateş düşünce belki regl erken gelir diye düşündüm... mantığım diyor ki progesteron olduğu sürece ısı yüksek kaldı ama artık vücudu terk ettiğinden aniden düştü. progesterondan yoksunluk yaşayacak vücut bu nedenle de adet olacak. zaten progesteron yüksekken yeni yum gelişemediğinden çatlama da olmayacak dedim.

Şu epilasyon aletlerinin ev tipini çıkardılar ya usg de yapsalar yok satar vallahi

Yarım saat erken ölçtüm 0,1 derece kadar daha Yüksek çıkardı sanırım.ben de bu kadar Düşüş beklemiyordum ff cuma bat diyor.ama sanırım yarına gelir gibi.

Ateş de Bayağı düşmüş inşallah en kısa zamanda sökülür benim de yarına gelir sanırım bizim için yeni ay son olsun inşallah

Evet tez doğru gibi ama sen yine de her ateş düşüşünü değerlendir ne olur ne olmaz

Idrar da koku vardı tahlil verdim şimdi ilaç falan verir diye gebelik var mı Öğrenmek istedim idrarla beraber kan da verdim enfeksiyon çıktı 7 günlük antibiyotiğe başlıyorum

Hadi ya geçmiş olsun canım, seninde geçmedi bir türlü antibiyotik tam zamaninda olmuş , ovu ya kadar biter inşallah enfeksiyonda. Bol su iç canım aksatma.

Hadi ya geçmiş olsun canım, seninde geçmedi bir türlü antibiyotik tam zamaninda olmuş , ovu ya kadar biter inşallah enfeksiyonda. Bol su iç canım aksatma.
Ay ne bileyim cnm mantar enfeksiyon peşimi bırakmıyor evet şimdi başlarım çalışmalar başlamadan bitmiş olur.

inşallah mantar olmaz tekrardan geçen sefere hist sonrası antibiyotik Yüzünden mantar olmuştum

kefir i yazmıştım daha önce dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…