- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Hiç sorma pek nazlı çıktı bu ay ama en azından Çatladı görünüyor suanlik@mina retriever canim settingse bas daha sonra other kisminin altinda en asagida alarm settings var ordan açılan sayfadan alarmi iptal et set dugmesine bas.
Veson canim sabah kalkar kalmaz senin ateşe baktim da dpo13de dusuyor ya genelde bu sefer yine saglam düşmüş.
Neslihaann ates yavas yukselcek gibi senin pek nazlandi.
LeYLa_21 ablacim aslinda sen kolay hamile kaliyorsun ama ben senin ozellikle esinin stres yaptığını sirf bundan olumsuz etkilendigini dusunuyorum. Birinin eşine bu durumlarda psikolojinin de ne kadar onemli oldugunu anlatmasi lazim sanki. Uzme kendini sende.
birazcık arada gelip gıdıyorbulantılar hafifledi mi :)
Kan verdim kızlar saat 3 cikicakmisEvet hastanedeyim sıra mi bekloyrum
Kan verdim kızlar saat 3 cikicakmis
Sağ kasigimda çok kötü batmalar var. resmen içe gomuk yürüyorumKan verdim kızlar saat 3 cikicakmis
Utrasyonda belli oluyo mu bu kadar haftalikhadi bakalım hayırlı olsun canım ben 5-6 haftalık bekliyorum en az :))
Utrasyonda belli oluyo mu bu kadar haftalik
Cnm hrpimix aynı dönemlerden geçiyoruz çok kasma kendini.kendine yasaklar koy.ben mesela artık ff e girmiyorum sadece sabah ateş girip çıkıyorum.yoksa o tabloyu incele bununla karşılaştır iyice Kafayı bozuyor insan.o dereceyi zaten bırak sadece sabah Ölçüm saatinde ölç onun dışında dereceyi eline alma.ilaç dışında istediğin hareketi yap hopla zıpla koş kendini kısıtlama insanın psikolojisi nasıl bozuluyor çok iyi bilirim.tamamen unutmak mümkün değil ama Kafanı biraz olsun Dağıtmaya çalış.bebek endeksli yaşamak gerçekten insanı çok yıpratıyor
@mina retriever canim settingse bas daha sonra other kisminin altinda en asagida alarm settings var ordan açılan sayfadan alarmi iptal et set dugmesine bas.
Veson canim sabah kalkar kalmaz senin ateşe baktim da dpo13de dusuyor ya genelde bu sefer yine saglam düşmüş.
LeYLa_21 ablacim aslinda sen kolay hamile kaliyorsun ama ben senin ozellikle esinin stres yaptığını sirf bundan olumsuz etkilendigini dusunuyorum. Birinin eşine bu durumlarda psikolojinin de ne kadar onemli oldugunu anlatmasi lazim sanki. Uzme kendini sende.
Sağolun kızlar moral ve destek için.. İyiki varsınız canlarım...Herkese günaydın..Veson bugün son kere test yaptım. Yani 2. test oldu negatif ama adette gelmiyor kahve leke geliyor okadar sökülemedi. Bu ay bende herzamankinden fazla şartlandım. Kırmızı gelmesin dedim dedim. Şimdide gel de rahatlayayım diyorum. LeYLa_21 canım sitres yüzünden hormonlarımıxın dengesini bozuyoruz bence en büyük etken o. Allah görüyor halimizi takdir onun.. ben inanıyorum ki burada ki bütün arkadaşların eninde sonunda bebekleri olacak çünki böyle güzel bir mücadeleden kaçan yok. Herkese hayırlı cumalar. Herşey gönlümüzce olsun..
Ah elimin altında kolayda dr olsa... keşke dr kankam olsaBir usg ye mi girsen ? Ona göre beklenti içerisine girersin
Ah elimin altında kolayda dr olsa... keşke dr kankam olsa
sadece tüp dr var o da hani ben merak ettim diye bakmaz. ateş düşünce belki regl erken gelir diye düşündüm... mantığım diyor ki progesteron olduğu sürece ısı yüksek kaldı ama artık vücudu terk ettiğinden aniden düştü. progesterondan yoksunluk yaşayacak vücut bu nedenle de adet olacak. zaten progesteron yüksekken yeni yum gelişemediğinden çatlama da olmayacak dedim.
Yarım saat erken ölçtüm 0,1 derece kadar daha Yüksek çıkardı sanırım.ben de bu kadar Düşüş beklemiyordum ff cuma bat diyor.ama sanırım yarına gelir gibi.@mina retriever canim settingse bas daha sonra other kisminin altinda en asagida alarm settings var ordan açılan sayfadan alarmi iptal et set dugmesine bas.
Ateş de Bayağı düşmüş inşallah en kısa zamanda sökülür benim de yarına gelir sanırım bizim için yeni ay son olsun inşallahHerkese günaydın..Veson bugün son kere test yaptım. Yani 2. test oldu negatif ama adette gelmiyor kahve leke geliyor okadar sökülemedi. Bu ay bende herzamankinden fazla şartlandım. Kırmızı gelmesin dedim dedim. Şimdide gel de rahatlayayım diyorum. LeYLa_21 canım sitres yüzünden hormonlarımıxın dengesini bozuyoruz bence en büyük etken o. Allah görüyor halimizi takdir onun.. ben inanıyorum ki burada ki bütün arkadaşların eninde sonunda bebekleri olacak çünki böyle güzel bir mücadeleden kaçan yok. Herkese hayırlı cumalar. Herşey gönlümüzce olsun..
Yok yarım saat erken oldu ama yine de bu kadar Düşüş beklemiyordum açıkcası Tepetaklak oldu ateş resmen:)veson bi saat erken ölçmüş sanırım ordanda fark etmiştir biraz
Evet tez doğru gibi ama sen yine de her ateş düşüşünü değerlendir ne olur ne olmazAh elimin altında kolayda dr olsa... keşke dr kankam olsa
sadece tüp dr var o da hani ben merak ettim diye bakmaz. ateş düşünce belki regl erken gelir diye düşündüm... mantığım diyor ki progesteron olduğu sürece ısı yüksek kaldı ama artık vücudu terk ettiğinden aniden düştü. progesterondan yoksunluk yaşayacak vücut bu nedenle de adet olacak. zaten progesteron yüksekken yeni yum gelişemediğinden çatlama da olmayacak dedim.
Idrar da koku vardı tahlil verdim şimdi ilaç falan verir diye gebelik var mı Öğrenmek istedim idrarla beraber kan da verdim enfeksiyon çıktı 7 günlük antibiyotiğe başlıyorumVeson tablonda kan testini görünce şaşırdım erken test yapmazdin sen?
Idrar da koku vardı tahlil verdim şimdi ilaç falan verir diye gebelik var mı Öğrenmek istedim idrarla beraber kan da verdim enfeksiyon çıktı 7 günlük antibiyotiğe başlıyorum
Ay ne bileyim cnm mantar enfeksiyon peşimi bırakmıyor evet şimdi başlarım çalışmalar başlamadan bitmiş olur.Hadi ya geçmiş olsun canım, seninde geçmedi bir türlüantibiyotik tam zamaninda olmuş , ovu ya kadar biter inşallah enfeksiyonda. Bol su iç canım aksatma.
kefir i yazmıştım daha önce dimi :)Ay ne bileyim cnm mantar enfeksiyon peşimi bırakmıyor evet şimdi başlarım çalışmalar başlamadan bitmiş olur.
inşallah mantar olmaz tekrardangeçen sefere hist sonrası antibiyotik Yüzünden mantar olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?