- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Idrar da koku vardı tahlil verdim şimdi ilaç falan verir diye gebelik var mı Öğrenmek istedim idrarla beraber kan da verdim enfeksiyon çıktı 7 günlük antibiyotiğe başlıyorum
Ay ne bileyim cnm mantar enfeksiyon peşimi bırakmıyor evet şimdi başlarım çalışmalar başlamadan bitmiş olur.
inşallah mantar olmaz tekrardangeçen sefere hist sonrası antibiyotik Yüzünden mantar olmuştum
kefir i yazmıştım daha önce dimi :)
Smear da çıktı o çok şükür temiz onda sıkıntı yok tek şikayetim idrarda koku idi onun için antibiyotik yazdı.bilmiyorum ki alsam mı?olmadı Sirkeli su yaparımHadi ya geçmiş olsun canım, seninde geçmedi bir türlüantibiyotik tam zamaninda olmuş , ovu ya kadar biter inşallah enfeksiyonda. Bol su iç canım aksatma.
Acaba şu intim temizleme jelini de bi denesen mi mantari engeller belki
Evet cnm yazmıştın bilmiyorum içebilir miyim ayran yoğurt falan aram pek iyi değil ama mecbur bu aralar günde bir kase yoğurt tüketmeye çalışayım yeniden mantar olmak hiç istemiyorum
Smear da çıktı o çok şükür temiz onda sıkıntı yok tek şikayetim idrarda koku idi onun için antibiyotik yazdı.bilmiyorum ki alsam mı?olmadı Sirkeli su yaparım
İnşallahh canımAteş de Bayağı düşmüş inşallah en kısa zamanda sökülür benim de yarına gelir sanırım bizim için yeni ay son olsun inşallah
Maşallah ne güzel bir mıcize bu darısı bize inşallahsonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
sonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
Gosterdim çok yeni dedi. annemlere soylemeden sizlere söyledim.10 gün sonra yine gidicemÇok sevindim canımm kat kat artsın değerin inşallah :) Doktora gösterdin mi?
Gosterdim çok yeni dedi. annemlere soylemeden sizlere söyledim.10 gün sonra yine gidicem
allah razı olsun. sizlere de nasip etsin insAllah
Kızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
OGLUMUZ oluyormuş, kesin kes.. gorduk pipiyi
maşallah :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahsonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
Allahın hikmeti valla. insAllah sizde en kisa zamanda böyle müjdeli haberleri verirsiniz. dualrimdasinjz kizlarAminn canım inşallah :) meğer testleri aldığında buraya geldiğinde de hamileymişsin :))
sonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
ayy bildik bildik
Her ikinize de tebrikler:) maşallahAllahın hikmeti valla. insAllah sizde en kisa zamanda böyle müjdeli haberleri verirsiniz. dualrimdasinjz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?