Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Idrar da koku vardı tahlil verdim şimdi ilaç falan verir diye gebelik var mı Öğrenmek istedim idrarla beraber kan da verdim enfeksiyon çıktı 7 günlük antibiyotiğe başlıyorum

Hadi ya geçmiş olsun canım, seninde geçmedi bir türlü antibiyotik tam zamaninda olmuş , ovu ya kadar biter inşallah enfeksiyonda. Bol su iç canım aksatma.

Acaba şu intim temizleme jelini de bi denesen mi mantari engeller belki

Evet cnm yazmıştın bilmiyorum içebilir miyim ayran yoğurt falan aram pek iyi değil ama mecbur bu aralar günde bir kase yoğurt tüketmeye çalışayım yeniden mantar olmak hiç istemiyorum
kefir i yazmıştım daha önce dimi :)
Smear da çıktı o çok şükür temiz onda sıkıntı yok tek şikayetim idrarda koku idi onun için antibiyotik yazdı.bilmiyorum ki alsam mı?olmadı Sirkeli su yaparım

Ben sürekli kullandığım için al derim:) hazır pH i ayarlanmış ürün:) bende mantar geçirdiğimde başlamıştım.

Gosterdim çok yeni dedi. annemlere soylemeden sizlere söyledim.10 gün sonra yine gidicem
allah razı olsun. sizlere de nasip etsin insAllah

Aminn canım inşallah :) meğer testleri aldığında buraya geldiğinde de hamileymişsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…