Sanırım bugün 17. Gün Normalde dpo14-15 yada 16da Olmalı bu değere göre bu durumda üzerine görme olduysa şuan dpo20-21 de Olmalı benim ancak matematiğim buna yetti
Masallah canim degere gore ustune gorme ihtimalin yuksek yada regl oncesi son iliskiden olabilir. Kat kat artsin insallahAllahim isteyen herkese nasip etsin insAllah. masallah diyin kızlar. seviyrum sizleri
Herkes erkek demisti ve yanilmadilar. Yeniden hayirli olsun o zaman. Kac hafta kac gunluksun suanKızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
OGLUMUZ oluyormuş, kesin kes.. gorduk pipiyi
Tebrikler.. allah sağsalim kucana almayı nasip etsin inşallah...sonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
bence adetden hemen sonraki gün. Çünkü atesimde o ara dusmustu. Allah razı olsun. insAllah canim . çok tsklerMasallah canim degere gore ustune gorme ihtimalin yuksek yada regl oncesi son iliskiden olabilir. Kat kat artsin insallah
Herkes erkek demisti ve yanilmadilar. Yeniden hayirli olsun o zaman. Kac hafta kac gunluksun suan
Aynen canim sagolasin.. darisi basina olsun, saglicakla sen de o gunleri goresin insallah.. bugun 13+4 deyim canimMasallah canim degere gore ustune gorme ihtimalin yuksek yada regl oncesi son iliskiden olabilir. Kat kat artsin insallah
Herkes erkek demisti ve yanilmadilar. Yeniden hayirli olsun o zaman. Kac hafta kac gunluksun suan
Sagol canim benim darisi basina olsun insAllahHayırlı evlat olsun inşallah canım :))
Her ikinize de tebrikler:) maşallah
Evet ya kız gorunce sasirmistim
Eveeet ayrintilidan bi kesit :) bu arada oğlusun hayırlı olsun
Amin canim benim bi dahaki randevum 14. Hafta o zaman bende gorurum insallah bakalim.Aynen canim sagolasin.. darisi basina olsun, saglicakla sen de o gunleri goresin insallah.. bugun 13+4 deyim canim
Canım yoktur bende zannetmiyorum ben ateş falan oyalanıyorum iştekushi son durumun ne canım yaptın mı test fln
Ayyyybennn hatta burlesip usg'ye girerlerŞu epilasyon aletlerinin ev tipini çıkardılar ya usg de yapsalar yok satar vallahi
Koca kişisi sehir disinda. Gelsin bakalimEvet tez doğru gibi ama sen yine de her ateş düşüşünü değerlendir ne olur ne olmaz
Gozun sydin cnm. Saglikla kucagina al insallahsonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
Ayyyy surprize bak. Saglikla gelsin insallahKızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
Kızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
Eveeet ayrintilidan bi kesit :) bu arada oğlusun hayırlı olsunben dün ayrintiliya kadar hala değişir mi dedim ama maşallah hiçbişey saklamadi ne var ne yok gösterdik doktora ☺
Ayyyybennn hatta burlesip usg'ye girerler
Koca kişisi sehir disinda. Gelsin bakalim
Gozun sydin cnm. Saglikla kucagina al insallah
Ayyyy surprize bak. Saglikla gelsin insallah
Evet yaa bizde sasirdik kiz dediginde, bugun ama aslini gosterdi zor da olsaAyy canım çok sevindim. Ben demiştim sana dimi erkek diyeeee
Canim hayirli ugurlu olsun. bak iceriyi bos birakmadigina degmisbence adetden hemen sonraki gün. Çünkü atesimde o ara dusmustu. Allah razı olsun. insAllah canim . çok tskler
canım ben medicalparkta perinatolog prof vardı ona yaptırdım fiyatı 400 TL idi biraz içim yandı tabi ama değdi de :) çok zevliydi onu öyle izlemek videolarını izliyorum sürekliAyyy nerelerde ayrintili yapiyolar ucreti nedirrr minnaaakk nasil belli olmuss yaa maasAllah Rabbim nazarlardab korusun
sağol canım inşallah darısı başınıza olsun o kadar çok arkadaş hamile kaldı çok şükür ama sabırla haberlerini beklediğimiz arkadaşlar var burda dualarımız hep sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?