Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Veson bnm dpo15te 250 idi
Sanırım bugün 17. Gün Normalde dpo14-15 yada 16da Olmalı bu değere göre bu durumda üzerine görme olduysa şuan dpo20-21 de Olmalı benim ancak matematiğim buna yettiyani muhtemelen kanamadan 4-5 gün önce ovulasyon olmuş olabilir bilemedim

Bir başka Seçenek yumurta kanamadan sonra Çatladı ikiz olduğu için değer normalden Yüksek çıkmış da olabilir

Allahim isteyen herkese nasip etsin insAllah. masallah diyin kızlar. seviyrum sizleri
Masallah canim degere gore ustune gorme ihtimalin yuksek yada regl oncesi son iliskiden olabilir. Kat kat artsin insallah

Kızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
OGLUMUZ oluyormuş, kesin kes.. gorduk pipiyi
Herkes erkek demisti ve yanilmadilar. Yeniden hayirli olsun o zaman. Kac hafta kac gunluksun suan

Masallah canim degere gore ustune gorme ihtimalin yuksek yada regl oncesi son iliskiden olabilir. Kat kat artsin insallah

Herkes erkek demisti ve yanilmadilar. Yeniden hayirli olsun o zaman. Kac hafta kac gunluksun suan
bence adetden hemen sonraki gün. Çünkü atesimde o ara dusmustu. Allah razı olsun. insAllah canim . çok tskler

Aynen canim sagolasin.. darisi basina olsun, saglicakla sen de o gunleri goresin insallah.. bugun 13+4 deyim canim

elmol canim profilindeki senin minnoş mu
Eveeet ayrintilidan bi kesit :) bu arada oğlusun hayırlı olsun ben dün ayrintiliya kadar hala değişir mi dedim ama maşallah hiçbişey saklamadi ne var ne yok gösterdik doktora ☺

Şu epilasyon aletlerinin ev tipini çıkardılar ya usg de yapsalar yok satar vallahi
Ayyyybennn hatta burlesip usg'ye girerler

Evet tez doğru gibi ama sen yine de her ateş düşüşünü değerlendir ne olur ne olmaz
Koca kişisi sehir disinda. Gelsin bakalim

sonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
Gozun sydin cnm. Saglikla kucagina al insallah

Kızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
OGLUMUZ oluyormuş, kesin kes.. gorduk pipiyi
Ayyyy surprize bak. Saglikla gelsin insallah

Ayyy nerelerde ayrintili yapiyolar ucreti nedirrr minnaaakk nasil belli olmuss yaa maasAllah Rabbim nazarlardab korusun
Eveeet ayrintilidan bi kesit :) bu arada oğlusun hayırlı olsun ben dün ayrintiliya kadar hala değişir mi dedim ama maşallah hiçbişey saklamadi ne var ne yok gösterdik doktora ☺

Ayyyybennn hatta burlesip usg'ye girerler

Koca kişisi sehir disinda. Gelsin bakalim

Gozun sydin cnm. Saglikla kucagina al insallah

Ayyyy surprize bak. Saglikla gelsin insallah

Sagol canim benim insAllah darisi basina olsunn
Ayy canım çok sevindim. Ben demiştim sana dimi erkek diyeeee
Evet yaa bizde sasirdik kiz dediginde, bugun ama aslini gosterdi zor da olsa hadi darisi basina olsunn

ShinSeGi regl oldun mu tabloya girmemişsin tedaviye hangi ayda baslıyordun?

Elcanki tebrik ederim canım oğluşuna masallah
elmol cnm buyumus masallah bebişin net belli oluyor hersey Allah hepinize saglıcakla kucaklamayı nasip etsin

Ayyy nerelerde ayrintili yapiyolar ucreti nedirrr minnaaakk nasil belli olmuss yaa maasAllah Rabbim nazarlardab korusun
canım ben medicalparkta perinatolog prof vardı ona yaptırdım fiyatı 400 TL idi biraz içim yandı tabi ama değdi de :) çok zevliydi onu öyle izlemek videolarını izliyorum sürekli

sağol canım inşallah darısı başınıza olsun o kadar çok arkadaş hamile kaldı çok şükür ama sabırla haberlerini beklediğimiz arkadaşlar var burda dualarımız hep sizinle

Kızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı kusma ishal mide ağrısı saatlerdir kıvranıyorum acile gidelim diyorlar daha dpo 4 5 beta hcg belli olmaz varsa dimi off ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…