Ay baya tuzluymus almiyim bencanım ben medicalparkta perinatolog prof vardı ona yaptırdım fiyatı 400 TL idi biraz içim yandı tabi ama değdi de :) çok zevliydi onu öyle izlemek videolarını izliyorum sürekli
Canım varsa daha dana tutunmamıştır. O yüzden gidebilirsin bence. Şu an senden bağımsızKızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı kusma ishal mide ağrısı saatlerdir kıvranıyorum acile gidelim diyorlar daha dpo 4 5 beta hcg belli olmaz varsa dimi off ne yapayım
Ne oldu kız öyle geçmiş olsun daha çok erken belli olmazKızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı kusma ishal mide ağrısı saatlerdir kıvranıyorum acile gidelim diyorlar daha dpo 4 5 beta hcg belli olmaz varsa dimi off ne yapayım
Ne oldu kız öyle geçmiş olsun daha çok erken belli olmaz
Ne bileyim yemegin pesinden başladı ama 15 20 dk da bir wc deyim çok fenayım acaba zehirlendim mi diye düşünüyorum bende midem hassas ya of şimdi acile geldikCanım varsa daha dana tutunmamıştır. O yüzden gidebilirsin bence. Şu an senden bağımsız
Geçmiş olsun üşüttün mü zehirlenme mi
Şimdi nasıl oldun? Ateş'i de yükseltmişsin sonunda :)Ne bileyim yemegin pesinden başladı ama 15 20 dk da bir wc deyim çok fenayım acaba zehirlendim mi diye düşünüyorum bende midem hassas ya of şimdi acile geldik
Acile gittik gece 2 serum taktı şimdi daha iyi gibiyim beta hcg baktılar 0.24 çıktı iğne kattılar soruma.ben dedim kanda henüz çıkmaz ama çıkar dedilerŞimdi nasıl oldun? Ateş'i de yükseltmişsin sonunda :)
Geçenlerde bşr arkadaş yanılmıyorsam dpo 8 de negatif çıktı hamile idiAcile gittik gece 2 serum taktı şimdi daha iyi gibiyim beta hcg baktılar 0.24 çıktı iğne kattılar soruma.ben dedim kanda henüz çıkmaz ama çıkar dediler
Bende bu kadar erken çıkacağına inanmıyorum hayırlısı artikGeçenlerde bşr arkadaş yanılmıyorsam dpo 8 de negatif çıktı hamile idi
Kızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı kusma ishal mide ağrısı saatlerdir kıvranıyorum acile gidelim diyorlar daha dpo 4 5 beta hcg belli olmaz varsa dimi off ne yapayım
Eveeet ayrintilidan bi kesit :) bu arada oğlusun hayırlı olsunben dün ayrintiliya kadar hala değişir mi dedim ama maşallah hiçbişey saklamadi ne var ne yok gösterdik doktora ☺
Acile gittik gece 2 serum taktı şimdi daha iyi gibiyim beta hcg baktılar 0.24 çıktı iğne kattılar soruma.ben dedim kanda henüz çıkmaz ama çıkar dediler
Kızlar merhaba zor günler geçiriyorum... Carsamba akşamdan beri kabizim...perşembe gece ve dün sabah doktora gittin.Magnezyum ve bağırsak çalıştırıcı bir şey verdi.. bir sürü şey denedim dün azıcık cikabildim.Ama hala tık yok. Yerimden kipirdatmayan kramplarim ve karın ve mide ağrım var...ben hiç böyle hir şey görmedim..hamilelikte metabolizma değişiyor ve normal dedi.... birde rahmin yukarı doğru genişlemiş bebeğe yer açmak için ikisi aynı ana denk gelmiş ondan böyle dedi doktor. acılar içinde kivraniyorum .. böyle bir şey yaşayan var mi ki?ne yapmalıyım?
Canım doktor flohsamen diye bir şey verdi. Türkçeye çevirince karniyarik otu tohumu .ne bilmiyorum.Dün ypgurda karıştırıp yedim .azıcık etki ettiGeçmiş olsun Dr un verdiği ilaç iyi gelmedi mi? Aklıma hurma kayısı hosaf gibi şeyler geliyor ama mutlaka denemisindir. Sabah ılık su iç. Bir de tuzsuz kabak çekirdeği çok iyi geliyor bana.
Geçti çok şükür canım ama mide rahatsızlığı var şişkinlik sırt bel ağrısı başladı anne olmak her aşamada zor çok şükür yine de :) sen nasılsın ?Masallahhsıkıntıların geçti mi canım?
Canim yiyecekler ile asabilirsin. Ilk etapta evde yapilan lavmanlar rahatlatabilir. Tup denemesinde birinde cok fena oldum. Dr a mesaj attim bana bir ilac ismi verdi. Makattan sıkıyorsun ilaci iceri. Sonra bekkiyorsun uzanip. Kisa sure sonra atiyor disari. Kirmizi pancar, zerdecal, elma ile püre yapip yedim sonra. Boylece rahat ciktim.Kızlar merhaba zor günler geçiriyorum... Carsamba akşamdan beri kabizim...perşembe gece ve dün sabah doktora gittin.Magnezyum ve bağırsak çalıştırıcı bir şey verdi.. bir sürü şey denedim dün azıcık cikabildim.Ama hala tık yok. Yerimden kipirdatmayan kramplarim ve karın ve mide ağrım var...ben hiç böyle hir şey görmedim..hamilelikte metabolizma değişiyor ve normal dedi.... birde rahmin yukarı doğru genişlemiş bebeğe yer açmak için ikisi aynı ana denk gelmiş ondan böyle dedi doktor. acılar içinde kivraniyorum .. böyle bir şey yaşayan var mi ki?ne yapmalıyım?
Canım geçmiş olsun ben de yaşıyorum benzer sorunlar sırtıma ağrı yapıyo hatta libalaks diye lavman var hamileler için onunla rahatlayabilirsin vitamin ilaçları kan ilacı da kabızlık yapıyor malesefCanım doktor flohsamen diye bir şey verdi. Türkçeye çevirince karniyarik otu tohumu .ne bilmiyorum.Dün ypgurda karıştırıp yedim .azıcık etki ettikayısı mayısı işe yaramadı. Ilık suda. Ab ak çekirdeği aldirayim onu hiç duymamıştım . Bütün sistem durdu. Çok canım aciyor .
Yaa doktor makatla ilgili Hiç bisi demedi. Ama diğer dediğini yapacağım hemen. Malzemeleri aldirayim. Teşekkür ederim cevabın icinCanim yiyecekler ile asabilirsin. Ilk etapta evde yapilan lavmanlar rahatlatabilir. Tup denemesinde birinde cok fena oldum. Dr a mesaj attim bana bir ilac ismi verdi. Makattan sıkıyorsun ilaci iceri. Sonra bekkiyorsun uzanip. Kisa sure sonra atiyor disari. Kirmizi pancar, zerdecal, elma ile püre yapip yedim sonra. Boylece rahat ciktim.
Aslında su an aldığım sadece d vitamini var. Folik asitimde bitti çünkü. .Canım geçmiş olsun ben de yaşıyorum benzer sorunlar sırtıma ağrı yapıyo hatta libalaks diye lavman var hamileler için onunla rahatlayabilirsin vitamin ilaçları kan ilacı da kabızlık yapıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?